Έτοιμο για χρήση εντός αλλά και εκτός σπιτιού, το νέο σύστημα WiFi 6 mesh δικτύωσης της TP-Link σάς επιτρέπει να χαρείτε ταχύτητες έως 3Gbps κάτω από τον ελληνικό ήλιο!     

Mόλις η άνοιξη αρχίσει να «φλερτάρει» με το καλοκαίρι, όλοι μας συνειδητοποιούμε την ανάγκη για απρόσκοπτη ασύρματη συνδεσιμότητα και σε χώρους εκτός των δωματίων του σπιτιού μας, όπως π.χ. στο μπαλκόνι, στον κήπο ή και στην πισίνα για τους πιο τυχερούς!

Το να τοποθετήσει κανείς ένα οποιοδήποτε repeater σε μια πρίζα σε εξωτερικό χώρο ισοδυναμεί με αναπόφευκτο βραχυκύκλωμα, καθώς αναπόφευκτα η υγρασία, οι βροχές και η σκόνη θα προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες σε συσκευές που δεν είναι κατασκευασμένες για χρήση στην ύπαιθρο. Κάπου εδώ μπαίνει στο πλάνο μας, λοιπόν, η ειδική «Outdoor» έκδοση του Deco X50, της δημοφιλούς whole home mesh WiFi 6 λύσης της TP-Link…

Τοποθετήστε το οπουδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο

Χάρη στο ειδικό ελαστικό (για να μην προσελκύει κεραυνούς), προστατευτικό του περίβλημα, το νέο TP-Link Deco X50-Outdoor έχει κατακτήσει IP65 πιστοποίηση στεγανοποίησης απέναντι σε νερό και σκόνη. Μπορεί να τοποθετηθεί άφοβα σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους με οποιονδήποτε τρόπο (σε στύλο, τοίχο ή τραπέζι), αξιοποιώντας το αντίστοιχο κιτ.

Η τροφοδοσία με ρεύμα μπορεί να γίνει, είτε μέσω του κλασικού AC τροφοδοτικού είτε μέσω καλωδίου PoE (Power over Ethernet), ώστε μια και μοναδική καλωδίωση να αναλαμβάνει τα πάντα.

Καμία διακοπή στην πρόσβαση

Είτε μιλάτε στο Viber από το σπίτι και κατευθύνεστε προς το μπαλκόνι είτε δουλεύετε με το laptop στον κήπο και θέλετε να μεταφερθείτε μέσα για μια τηλεδιάσκεψη, η mesh λειτουργικότητα του Deco X50-Outdoor τού επιτρέπει να δημιουργεί ένα ενοποιημένο ασύρματο δίκτυο με οποιαδήποτε άλλη μονάδα Deco διαθέτετε εντός σπιτιού. Ένα δίκτυο mesh επιτρέπει στο οικιακό WiFi να φτάσει σε κάθε χώρο.

Υπερέχει αισθητά σε σύγκριση με μία συμβατική λύση repeater, καθώς το mesh δίκτυο φτάνει σε κάθε χώρο, χωρίς να χρειάζονται ρυθμίσεις διαφορετικών hotspot, ενώ με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης η δρομολόγηση των δεδομένων προωθείται αυτόματα, μέσω της ταχύτερης δυνατής διαδρομής.

Η συγκεκριμένη λύση της TP-Link θα σας χαρίσει την εμπειρία αναβαθμισμένων ταχυτήτων 6ης γενιάς WiFi, με dual band κάλυψη έως και 230 τετραγωνικών μέτρων, αγγίζοντας ταχύτητες έως 2.402Mbps στη συχνότητα των 5GHz (2×2 802.11ax, HE160) και έως 574Mbps στα 2.4GHz. Το άθροισμα αγγίζει τα 3.000Mbps (δηλαδή, περίπου 3Gbps).

Όσον αφορά στην επιλογή ενσύρματης σύνδεσης, στην κάτω πλευρά της συσκευής συναντάμε δύο ταχύτατες Gigabit Ethernet θύρες (PoE και WAN/LAN auto-sensing).

Τέλος, αξίζει να αναφερθούμε και στην πλατφόρμα TP-Link HomeShield, η οποία παρέχει ολοκληρωμένη ασφάλεια δικτύου, ισχυρούς γονικούς ελέγχους και προστασία IoT σε πραγματικό χρόνο.

Πλεονεκτήματα

IP65 αντοχές απέναντι σε νερό και σκόνη για χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ευέλικτες λύσεις τοποθέτησης σε τοίχο, στύλο ή επίπεδη επιφάνεια.

HomeShield προστασία δικτύου και ισχυροί γονικοί έλεγχοι.

Δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης άνω των 150 συσκευών.

Dual-band WiFi 6 με συνολική ταχύτητα έως 3Gbps.

Κάλυψη έως και 230 τ.μ. με τεχνολογία mesh.

Φωνητικός έλεγχος, μέσω Alexa ή Google Home.

Εύκολη ρύθμιση, μέσω app.