Κομψή εμφάνιση σε περιορισμένο όγκο και πλούσιες δυνατότητες χαρακτηρίζουν την κατηγορία των micro Hi-Fi συστημάτων. 

Panasonic SC-PMX90

Με συνολική ισχύ 120W, το εν λόγω micro Hi-Fi διαθέτει δυναμικά ηχεία 3 δρόμων με tweeter, τύπου silk dome και με συχνότητες που φτάνουν έως και 50kHz. Εκτός από τη δυνατότητα αναπαραγωγής CD μπορείτε να συνδέσετε κι άλλες συσκευές μέσα από τη θύρα USB, αλλά και μέσω Bluetooth ή να χρησιμοποιήσετε την υποδοχή AUX για άλλες συσκευές ήχου ή μετάδοσης, όπως το Chromecast Audio. Επίσης, μπορείτε να συνδέσετε το σύστημα και με την τηλεόραση, καθώς διαθέτει υποδοχές οπτικής εισόδου.

Turbo-X MHF-400

Το συγκεκριμένο Hi-Fi διαθέτει συσκευή αναπαραγωγής CD/DVD, η οποία είναι συμβατή με DVD, VCD, CD, MP3, WMA, JPEG, MPEG4, DivX, για να ακούτε ό,τι έχετε στη συλλογή σας. Το micro Hi-Fi, συνολικής ισχύος 30W (2×15), διαθέτει και FM-Radio, για να απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς. Τέλος, περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε την ένταση, αλλά και να έχετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες.

Crystal Audio HBT2 

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι αρκετά μικρό, σχεδιασμένο να χωράει σε οποιονδήποτε χώρο. Το micro Hi-Fi, με συνολική ισχύ 30W, διαθέτει σύστημα αναπαραγωγής CD, θύρα USB, FM Radio, σύνδεση AUX και δυνατότητα σύνδεσης συσκευών μέσω Bluetooth, για να κάνετε streaming τα αποθηκευμένα σας playlist. Μέσω της θύρας USB μπορείτε να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή, ενώ με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες, οι οποίες προβάλλονται στην LCD οθόνη.

LG CM2460

Απολαύστε μουσική με την εν λόγω συσκευή, συνολικής ισχύος 100W. Διαθέτει δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου μέσω USB, αλλά και ασύρματα μέσω Bluetooth, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε έως και 3 συσκευές, ταυτόχρονα. Ακόμα, αν το σύστημα βρίσκεται σε αδράνεια, μπορεί να ξαναμπεί σε λειτουργία, αν δώσετε εντολή να παίξει μουσική με Bluetooth. Οι λειτουργίες αυτές, όπως και ο ισοσταθμιστής ήχου και το FM Radio, εμφανίζονται στο LED πάνελ της συσκευής.

Sharp XL-B512BR

Με συνολική ισχύ 45W, το εν λόγω micro Hi-Fi συνοδεύεται από 2 ξύλινα ηχεία που προσφέρουν καθαρό ήχο. Έχει δυνατότητα αναπαραγωγής CD/CD-R/CD-RW, MP3, ραδιοφωνικού δέκτη FM και αποθήκευσης 40 σταθμών. Επιπλέον, διαθέτει θύρα USB, προκειμένου να απολαύσετε τα MP3 αρχεία ήχου που έχετε αποθηκευμένα. Ακόμα, περιλαμβάνει υποδοχή 3,5mm, για να συνδέσετε τα ακουστικά σας. Διατίθενται Bluetooth 5.0 και ισοσταθμιστής (EQ) με 7 διαφορετικές προεπιλογές. Τέλος, ένα πολυχρηστικό τηλεχειριστήριο έρχεται με τη συσκευή, για να σας λύσει τα χέρια.

Philips TAM4505

Απολαύστε τη μουσική σας με CD, λίστες αναπαραγωγής με μετάδοση ροής ή με ραδιόφωνο DAB+ και FM. Ο ψηφιακός δέκτης ραδιοφώνου διαθέτει 20 προεπιλογές σταθμών, ενώ, σχετικά με τη συσκευή αναπαραγωγής δίσκων CD, είναι εφικτό να διαβάσει CD MP3 και εγγεγραμμένα CD. Μπορείτε να συνδέσετε κι άλλες συσκευές ήχου, μέσω της θύρας USB, καθώς και να φορτίσετε έξυπνες συσκευές (και μέσω Bluetooth, με εμβέλεια έως 10m). Με μέγιστη ισχύ 60W, τα ηχεία διαθέτουν woofer, tweeter και ανάκλαση μπάσων. Σημειώνεται ότι συμπεριλαμβάνεται και τηλεχειριστήριο.