Η σειρά 4K UHD τηλεοράσεων με φωτισμό Ambilight διεκδικεί την προσοχή όλων όσοι απαιτούν Dolby Vision και Dolby Atmos ποιότητα στην ψυχαγωγία τους σε συνδυασμό με Android ευκολίες. 

Mε ένα πληρέστατο portfolio τηλεοράσεων σε όλα τα δημοφιλή μεγέθη (43, 50, 55 και 65 ίντσες), η σειρά PUS7906/12 της Philips δεν αφήνει πολλά περιθώρια επιλογής σε όσους δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν συμβιβασμούς στην οικιακή τους ψυχαγωγία. Ξεκινάμε από την κινηματογραφική ποιότητα εικόνας και ήχου, την οποία εγγυώνται τα πρότυπα Dolby Vision στην εικόνα και Dolby Atmos στον ήχο. Παράλληλα, υποστηρίζονται και HDR πρότυπα όπως HLG και HDR10+. Η ανάλυση δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από 4K UHD (3.840 x 2.160 pixels), μιας και μιλάμε για μια TV έτοιμη να αποδώσει με αξιώσεις ακόμα και το πιο απαιτητικό περιεχόμενο. Στόχος είναι το τελικό αποτέλεσμα να μένει πιστό στο όραμα του σκηνοθέτη κάθε κινηματογραφικής παραγωγής, με πλούσια, ρεαλιστικά χρώματα, ασυμβίβαστη λεπτομέρεια και επιβλητικό ήχο. Για το τελευταίο φροντίζουν δύο ηχεία πλήρους εύρους (2x10W), ακόμα κι αν δεν είστε έτοιμοι να αποκτήσετε κάποια από τις εξαιρετικές soundbar της εταιρείας.

Με τη δύναμη του Android

Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής μπορεί να τρέξει με άνεση όποια εφαρμογή φιλοξενηθεί στα 8GB της Flash μνήμης, μιας και το λειτουργικό σύστημα Android TV 10 ανεβάζει τον πήχη της διαδραστικότητας με τον τηλεοπτικό σας δέκτη. Εκτός από τα games και τα apps που μπορείτε να κατεβάσετε (ενσύρματα μέσω Ethernet ή ασύρματα μέσω WiFi), στην τηλεόραση θα βρείτε προεγκατεστημένες χρήσιμες εφαρμογές όπως YouTube, Disney+, Netflix, Amazon Prime, BBC iplayer κ.λπ. Ειδική αναφορά δικαιούται και το τηλεκοντρόλ, το οποίο περιλαμβάνει συντομεύσεις για έναρξη δημοφιλών streaming apps, καθώς και για το μενού του Ambilight φωτισμού. 

Μια επιβλητική… Ambilight ατμόσφαιρα 

Τα μοντέλα PUS7906/12 ανήκουν στις Ambilight σειρές τηλεοράσεων της Philips, με την αποκλειστική τεχνολογία LED φωτισμού της εταιρείας να προσαρμόζεται στα τεκταινόμενα της οθόνης και να γεμίζει το δωμάτιο που φιλοξενεί την TV με χρώμα. Περιμετρικά της οθόνης, στις τρεις πλευρές της τηλεόρασης, είναι τοποθετημένες LED λυχνίες οι οποίες φωτίζουν σύμφωνα με την παλέτα κάθε σκηνής που παρακολουθείτε. Games, αθλητικές αναμετρήσεις και κινηματογραφικές υπερπαραγωγές μοιάζουν να ξεπηδούν από τα στεγανά της τηλεόρασης και να πλημμυρίζουν τους τοίχους με τα χρώματα που κυριαρχούν κάθε στιγμή στην οθόνη.