Μεταξύ των επικρατέστερων επιλογών, τα τελευταία χρόνια, είναι οι τηλεοράσεις με διαγώνιο 55 ιντσών, μια κατηγορία με πλήθος προτάσεων για κάθε πορτοφόλι.    

Turbo-X QLED TXV-Q5590

Η Android TV είναι τεχνολογίας QLED και χάρη στα Quantum Dots που περιβάλλονται από ένα πρωτοποριακό μεταλλικό κράμα, βελτιώνει τη φωτεινότητα και τα χρώματα. Το Dolby DigitalPlus προσφέρει ρεαλιστικό ήχο. Με δυνατότητα σύνδεσης WiFi κατεβάζετε εφαρμογές και παιχνίδια, μέσω του Play Store. Η τηλεόραση έχει ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές streaming υπηρεσιών, ενώ με τις 3 υποδοχές HDMI και 2 USB μπορείτε να διευρύνετε τις επιλογές σας. Μέσω Chromecast μπορείτε να μεταφέρετε από το smartphone σας στην τηλεόραση ό,τι επιθυμείτε.

TCL C645

Η τηλεόραση διαθέτει την τεχνολογία QLED, προσφέροντας αυξημένη φωτεινότητα, ακριβή απεικόνιση χρωμάτων και συνολική αντίθεση σε αυτό που θέλετε να παρακολουθήσετε. Με HDR10, Dolby Vision, Dolby Atmos και 120Hz Game Accelerator, η εμπειρία θέασης και παιχνιδιού μέσα από την εν λόγω τηλεόραση ενισχύεται αρκετά, με αποτέλεσμα να βλέπετε περισσότερα ζωντανά χρώματα και να απολαμβάνετε γρήγορες και καθαρές σκηνές.

LG OLED TV 55C26LD

Η 4K τηλεόραση είναι τεχνολογίας OLED και ξεχωρίζει, χάρη στο βαθύ της μαύρο. Διαθέτει ευρύτερες γωνίες θέασης και αντίθεση στους σκούρους τόνους, καθώς και βελτιωμένη οξύτητα εικόνας. Με τον επεξεργαστή α9 Gen5 AI Processor, τα χρώματα είναι πιο ζωντανά, ενώ τα σώματα και τα αντικείμενα που απεικονίζονται, βελτιώνονται ακόμα περισσότερο. Το Dolby Vision ΙQ μαζί με το Dolby Atmos προσφέρουν μια κινηματογραφική εμπειρία. Με την υποστήριξη HDMI 2.1 μπορείτε να συνδέσετε τις κονσόλες νέας γενιάς και να απολαύσετε παιχνίδια μέσα από το Dolby Vision Gaming 4K στα 100HZ.

Xiaomi QLED TV Q1

Με το MEMC Chip και την τεχνολογία Reality Flow, ο ρυθμός ανανέωσης της 4K τηλεόρασης είναι στα 60Hz, χωρίς αλλοίωση της εικόνας. Είναι συμβατή με τα πρότυπα HDR10/HDR10+ και HLG, ενώ υποστηρίζει Dolby Vision, Dolby Audio, αλλά και DTS-HD. Η Android TV έρχεται με ενσωματωμένο Google Play για να κατεβάσετε εφαρμογές, παιχνίδια κι ό,τι άλλο θέλετε. Ακόμα, διαθέτει Google Assistant και ενσωματωμένο Chromecast για να προβάλλετε από το smartphone ή το tablet σας στην οθόνη το περιεχόμενο που θα επιλέξετε.

Samsung QLED 55Q60B

Ο επεξεργαστής Neo Quantum 4K Lite μετατρέπει ό,τι βλέπετε σε 4K ανάλυση, ενώ σε συνδυασμό με την τεχνολογία HDR10+ τα πάντα φαίνονται πιο ζωντανά. Η TV διαθέτει λειτουργικό Tizen, ενώ μέσα από το Smart Hub της θα βρείτε εφαρμογές για ταινίες, σειρές κ.λπ. Το Q-Symphony ενισχύει την ακουστική σας εμπειρία. Στη συνδεσιμότητα συναντάμε 3 θύρες HDMI και 2 θύρες USB. Με τη λειτουργία Tap View θα μπορείτε να κατοπτρίσετε ό,τι βλέπετε στο smartphone σας στην τηλεόραση, αγγίζοντάς τη απλά με τη συσκευή.

Panasonic OLED TX-55LZ1500E

Η 4K εικόνα αναλύεται μέσα από τον επεξεργαστή HCX Pro AI, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ακρίβεια των χρωμάτων, η αντίθεση και η ευκρίνεια. Τα ενσωματωμένα ηχεία, μαζί με το subwoofer για τα μπάσα, προσφέρουν δυνατό ήχο, ενώ με Dolby Atmos καλλιεργείται μια τρισδιάστατη δυναμική. Με τη λειτουργία Netflix Adaptive Calibrated, η TV ανιχνεύει ό,τι παρακολουθείτε στην πλατφόρμα και προσαρμόζεται ανάλογα με τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα μετατρέπει το περιεχόμενο σε 4K. Υποστηρίζει Amazon Alexa και Google Assistant για φωνητικές εντολές, καθώς και HDMI 2.1 σύνδεση.