Το γήπεδο και τον κινηματογράφο στο σπίτι σας επιχειρούν να φέρουν οι  TV 75 ιντσών, μια κατηγορία μεγέθους, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις επιλογές αγοράς.     

Panasonic TX-75LX940E

Η LED 4K τηλεόραση θα σας προσφέρει μία απολαυστική εμπειρία θέασης, χάρη στον επεξεργαστή HCX Pro ΑΙ, ο οποίος χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, αναγνωρίζει το περιεχόμενο που παρακολουθείτε, ρυθμίζοντας την εικόνα. Με το Dolby Atmos θα νιώθετε στο επίκεντρο της δράσης, ενώ με το Dolby Vision IQ η εικόνα προσαρμόζεται, ανάλογα με το φως του δωματίου. Μέσω του HDMI 2.1 μπορείτε να συνδέσετε τις κονσόλες νέας γενιάς (Xbox Series X/S, Playstation 5) και μαζί με το AMD FreeSync Premium να ευχαριστηθείτε όποιο παιχνίδι θέλετε.

TCL C745


Η τηλεόραση με QLED τεχνολογία, ρυθμό ανανέωσης 144Hz VRR και απόδοση φωτεινότητας έως και HDR 1.000 nits είναι κατάλληλη, για να απολαύσετε τις αγαπημένες σας σειρές, ταινίες και προγράμματα. Με τη λειτουργία Game Master 2.0 θα έχετε ένα ισχυρό εργαλείο, για να ενισχύσετε την εμπειρία σας σε εικόνα και ήχο στα αγαπημένα σας βιντεοπαιχνίδια.

Samsung QLED 4K TV 75Q70B

Με τον επεξεργαστή Quantum 4K και την τεχνολογία HDR10+ γίνεται απεικόνιση περισσότερων χρωμάτων, με αυξημένη αντίθεση και φωτεινότητα. Με την τεχνολογία ανανέωσης Motion Rate οι γρήγορες σκηνές θα φαίνονται πιο ομαλές, ενώ η τεχνολογία Q-Symphony προσφέρει surround ήχο. Επίσης, μπορείτε να προβάλλετε οτιδήποτε στην τηλεόραση από το smartphone σας με ένα άγγιγμα. Ο επεξεργαστής Quantum 4Κ συμβάλλει στην αναβάθμιση του ήχου και της εικόνας. Έτσι, απολαμβάνετε περιεχόμενο απ’ όποια συσκευή συνδέσετε, μέσω των 4 θυρών HDMI και 2 USB.

TCL 75C735 QLED 4K Smart TV

Η τηλεόραση έχει QLED τεχνολογία με μικροσκοπικούς νανοκρυστάλλους (Quantum Dots) στο πίσω μέρος της οθόνης που φωσφορίζουν σε διάφορα χρώματα. Διαθέτει αρκετά HDR format, π.χ. Dolby Vision IQ και HDR10+, ρυθμό ανανέωσης εικόνας στα 144Hz, θύρες HDMI 2.1 και λειτουργία Game Master Pro. Σημειώνεται ότι μπορείτε να την ελέγξετε μέσω Google Assistant, για να κατεβάσετε τις εφαρμογές σας, ενώ με το ενσωματωμένο Chromecast θα προβάλλετε ό,τι θέλετε από τα tablet και τα smartphone σας.

Samsung Neo QLED 4K TV 75QN90B

Η τεχνολογία Quantum Matrix μπορεί και ελέγχει τα Quantum Mini LED, ώστε να αποδίδει με ακρίβεια τα μαύρα, τα λευκά και κάθε ενδιάμεση απόχρωση. Ο Neo Quantum Processor 4Κ αναλύει την εικόνα και την αναβαθμίζει, για να προσφέρει εμπειρίες 4K. Το Object Tracking Sound+ αναλύει τον ήχο και τον βελτιστοποιεί, ενώ το Dolby Atmos τον ενισχύει, δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεστε εκεί. Το EyeComfort Mode υπολογίζει αυτόματα τη φωτεινότητα, ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού του δωματίου, μειώνοντας την εκπομπή μπλε φωτός.

Sony LED TV XR-75X90K

Με την τεχνολογία Full Array και με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR, ο οπίσθιος φωτισμός ελέγχεται για να μπορεί να υπάρχει ρεαλιστική αντίθεση σε φωτεινές και σκοτεινές περιοχές. Τα ηχεία X-Balanced με το XR Surround προσφέρουν μία τρισδιάστατη εμπειρία ήχου σε όλο τον χώρο, ενώ παράλληλα είναι συμβατά με Dolby Atmos που «ζωντανεύει» τον ήχο. Ακόμα, αν διαθέτετε κονσόλα νέας γενιάς, Playstation 5, μπορείτε να τη συνδέσετε μέσω της θύρας HDMI 2.1 και να απολαύσετε τα παιχνίδια σας. Η τηλεόραση έχει συνολικά 4 θύρες HDMI και 2 USB 2.0, για να μπορέσετε να συνδέσετε οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.