Η Forever Entertainment και η Microids ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της limited edition του The House of the Dead: Remake, γνωστής και ως Limidead Edition, για το PlayStation 5!

Το πολυαναμενόμενο remake, που ανέπτυξε το MegaPixel Studio, επιτρέπει στους παίκτες σε όλον τον κόσμο να (ξανά)ζήσουν τις συναρπαστικές μάχες με τα εμβληματικά ζόμπι του αρχικού The House of the Dead, που άφησε το σημάδι του στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Η Limidead Edition, σε παραγωγή της Microids, αλλά και η Standard Edition, είναι πλέον διαθέσιμες για προ-παραγγελία, με προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.

Η συγκεκριμένη έκδοση θα περιλαμβάνει:

  • Το παιχνίδι The House of the Dead: Remake
  • Μια αποκλειστική lenticular συσκευασία
  • Δύο σιλουέτες πλασμάτων
  • Μια σελίδα με αυτοκόλλητα

Τι είναι το The House of the Dead: Remake

Απολαύστε ξανά το πνεύμα των arcades της δεκαετίας του ’90 με το remake του πασίγνωστου shooting game!

Ένας επιστήμονας και ειδικός στη βιοχημεία και στη γενετική, ο Dr. Roy Curien, βυθίζεται στην τρέλα καθώς αναζητά μια δύναμη που θα ανασταίνει τους νεκρούς. Μετά την επιτυχία του, μία από τις ερευνήτριες του, η Sophie Richards, καταφέρει να επικοινωνήσει με τους φίλους της στην AMS, τους Thomas Rogan και Agent G, ζητώντας τη βοήθειά τους. Η αποστολή τους είναι να σταματήσουν τον τρελό επιστήμονα και να σώσουν το προσωπικό του εργαστηρίου διασχίζοντας την έπαυλη και αντιμετωπίζοντας τις ορδές των ζόμπι. Είτε μόνοι είτε στο two-player mode, αντιμετωπίστε ζόμπι και εφιαλτικά πλάσματα σε αυτό το αιματηρό και γεμάτο δράση shooter!

  • Ένα ολοκληρωτικό remake (γραφικά, ήχος και νέα modes) του εμβληματικού shooter game που κυκλοφόρησε αρχικά στα arcades το 1997.
  • Παίξτε μόνοι ή στο two-player mode χρησιμοποιώντας χειριστήριο ή mouse.
  • Ασταμάτητη, φρενήρης δράση που σας κρατά σε εγρήγορση.
  • Ξεκλειδώστε έναν ολοκληρωμένο κατάλογο των πλασμάτων και μάθετε τις αδυναμίες τους.

Η Limidead Edition του House of the Dead: Remake, αλλά και η standard edition, θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 5 στις 5 Σεπτεμβρίου 2023.