Τα φορητά ασύρματα ηχεία Bluetooth είναι αρκετά βολικά, για να ξεκινήσετε ένα μικρό… πάρτι, είτε βρίσκεστε σπίτι σας είτε σε εξωτερικό χώρο.

Urban Box Supernova

Το φορητό ηχείο με ισχύ 16W συνδέεται ασύρματα (εμβέλεια έως 20m) με οποιαδήποτε πηγή μέσω Bluetooth 5.1 αλλά και με ένα δεύτερο «αδερφάκι» του για True Wireless Stereo. Τον ρυθμό υπαγορεύει ο RGB φωτισμός και χάρη στη λειτουργία hands-free μπορείτε να απαντήσετε στις κλήσεις σας όπου κι αν βρίσκεστε και όποια συσκευή κι αν έχετε συνδέσει. Το φορητό ηχείο διαθέτει επίστρωση με ύφασμα, το οποίο είναι ανθεκτικό στα πιτσιλίσματα (IPX4). Σημειώνεται ότι εκτός από τη βοηθητική είσοδο ήχου με στερεοφωνικό μίνι βύσμα 3,5mm και ισχύ 16W μπορεί να αναπαράγει MP3/WAV αρχεία από microSD κάρτες αλλά και USB Sticks, με χωρητικότητα έως 64GB. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του ηχείου μπορεί να διαρκέσει με μία κανονική χρήση έως 12 ώρες, ενώ όταν αδειάσει μπορείτε να το φορτίσετε, μέσω της θύρας USB Type-C.

Creative Muvo Go

Με πιστοποίηση IPX7 θα μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας το αδιάβροχο ασύρματο φορητό ηχείο. Η διάρκεια της μπαταρίας του αγγίζει μέχρι και τις 18 ώρες με μία μόνο φόρτιση, ενώ φορτίζει μέσω USB-C. Το ηχείο είναι εξοπλισμένο με Bluetooth 5.3 και χάρη στη δυνατότητα ασύρματης στερεοφωνικής σύνδεσης (Wireless Stereo Link) θα μπορέσετε να συνδέσετε δύο MUVO Go, για να επεκτείνετε τον ήχο. Οι διπλοί οδηγοί νεοδυμίου, πλήρους εμβέλειας και Dual Passive Bass Radiator προσφέρουν αρκετά μεγάλη ένταση με απόδοση έως και 20W.

Turbo-X Opus + 

Με την ενσωματωμένη μπαταρία των 2.200mAh, το φορητό ηχείο έχει διάρκεια έως και 12 ώρες, ενώ με την πιστοποίηση IPX5 δεν θα ανησυχείτε αν πέσει λίγο νερό πάνω του. Με τεχνολογία Bluetooth 4.2 + EDR θα σας δώσει την επιλογή να συνδέσετε ασύρματα και πιο εύκολα τις συσκευές σας, για να αναπαράγετε μουσική. Ακόμα, διαθέτει υποδοχή AUX Ιn 3,5mm για να το συνδέσετε ενσύρματα με οποιαδήποτε συμβατή πηγή ήχου, αλλά και υποδοχή microSD για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας κομμάτια. Με την τεχνολογία True Wireless Stereo και συνδέοντας δύο ίδια φορητά ηχεία, μέσω Bluetooth, μπορείτε να μεγαλώσετε την απόλαυση σε ό,τι ακούτε.

Urbanista Brisbane Plus

Ο επίπεδος σχεδιασμός σάς επιτρέπει να το τοποθετήσετε οπουδήποτε  και να απολαύσετε έως και 60 ώρες μουσικής. Φορτίζει μέσω θύρας USB Type-C και χάρη στο Bluetooth 5.3 συνδέεται εύκολα με Android και iOS συσκευές ή ακόμα και με ένα δεύτερο Brisbane Plus για πραγματικά στερεοφωνικό ήχο στον χώρο σας. Με πιστοποίηση IPX5, η συσκευή είναι ανθεκτική στα πιτσιλίσματα από σταγόνες βροχής αλλά και όταν πέσει πάνω της λίγο νερό. Ακόμα, διαθέτει κουμπιά, για να ελέγξετε όποια λειτουργία θέλετε αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε το Voice Assistant.

Sonos Roam SL

Με πιστοποίηση IP67, το ασύρματο φορητό ηχείο είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό, αντέχοντας ακόμα και μικρές πτώσεις. Η αυτονομία του αγγίζει έως και τις 10 ώρες. Αν βρίσκεστε σπίτι, το εν λόγω ηχείο μπορεί να συνδεθεί αυτόματα με το WiFi, ενώ, όταν είστε έξω, συνδέεται αυτόματα με το smartphone σας, μέσω του Bluetooth 5.0. Είναι συμβατό και με Apple AirPlay 2, ενώ πάνω στο ηχείο θα βρείτε και κουμπιά για να αλλάξετε κομμάτια αλλά και να ελέγξετε την ένταση του ήχου. Μέσα από το Sonos App, μπορείτε να συνδέσετε τη συσκευή και να αναπαράγετε τον ήχο απευθείας απ’ όλες τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες.