Ζήστε τις συγκινήσεις μιας πτήσης όσο ταυτόχρονα απαθανατίζετε μοναδικά μέρη ή αξιομνημόνευτες εκδηλώσεις σαν να ήσασταν επαγγελματίας δημιουργός περιεχομένου.   

DJI Mavic 3

Το εν λόγω drone έχει εμβέλεια έως 30 χιλιόμετρα. Μπορείτε να το ελέγχετε μέσα από το χειριστήριο που έχει θέση για το smartphone και μπορεί να συνδεθεί μέσω lightning, microUSB και USB-C. Επίσης, έχει αυτονομία μέχρι 6 ώρες ή 4 αν φορτίζετε το κινητό σας μέσω αυτού. Η ανάλυση του βίντεο είναι στα 5.1K @30, ενώ οι λήψεις γίνονται με 20MP σε JPEG/DNG (RAW). Ακόμα, μπορείτε να τραβήξετε και πλάνα με τη λειτουργία νυχτερινής λήψης βίντεο, καθώς και να κάνετε live streaming στα 1080p/60fps. Το drone μπορεί να αντέξει έως 40 λεπτά αιώρησης και μέχρι 46 λεπτά πτήσης, για να τραβήξετε ό,τι θέλετε όπου κι αν είστε. 

Turbo-X Drone Carbon

Με εμβέλεια 200 μέτρα και μέγιστο χρόνο πτήσης τα 12 λεπτά θα έχετε τη δυνατότητα να τραβήξετε όσα πλάνα θέλετε μέσα από τη Full HD 1080p κάμερα. Το drone διαθέτει λειτουργία αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης αλλά και σύστημα «Auto Hover» για να αιωρείται. Επιπλέον λειτουργίες του είναι οι «Follow Me» (GPS), «Return Home», «Headless Flying» κ.ά. Με την ενσωματωμένη σταθεροποίηση 6 αξόνων θα μπορείτε να τραβάτε εύκολα και χωρίς «κουνήματα» όποια λήψη και βίντεο θέλετε. Επίσης, το drone έρχεται μαζί με θήκη μεταφοράς, η οποία διαθέτει χειρολαβή, υποδοχές για το σώμα, χειριστήριο αλλά και ανταλλακτικά σε περίπτωση ζημιάς.

DJI Mini 3 Pro

Πάρτε όπου πάτε το παραπάνω drone, καθώς χωράει μέχρι και στην τσέπη σας, με το βάρος του να είναι λιγότερο από 249g. Η μπαταρία του προσφέρει έως και 34 λεπτά χρόνου πτήσης. Επιπλέον, με το σύστημα APAS 4.0 ανιχνεύει τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του και τα αποφεύγει με ευκολία σε όποιο περιβάλλον κι αν βρίσκεστε. Ακόμα, μπορεί να τραβήξει έως και 4K HDR βίντεο αλλά και φωτογραφίες μέσα από τη 48MP κάμερά του. Σημειώνεται ότι προσαρμόζεται ανάλογα με το φως της ημέρας, είτε είναι πολύ πρωί είτε είναι πολύ βράδυ, ώστε να μη δημιουργούνται σκιές και αντανακλάσεις που χαλούν τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

Turbo-X Drone Skyline III

Πάρτε στα χέρια σας τον απόλυτο έλεγχο στα πλάνα και στις λήψεις σας μέσω του τηλεχειριστηρίου, ενώ παράλληλα κάνετε κόλπα στον αέρα με το πλήκτρο αναστροφής. Ο χρόνος πτήσης του drone φτάνει έως τα 7 λεπτά, με την επαναφόρτιση της μπαταρίας να χρειάζεται 180 λεπτά, ενώ όταν θέλετε να σταματήσετε να το χρησιμοποιείτε, με τη λειτουργία αυτόματης επιστροφής θα επιστρέψει μόνο του με ασφάλεια. Επιπλέον, διαθέτει κι άλλες λειτουργίες, όπως «Σταθερή αιώρηση», «Απογείωση/προσγείωση». Μπορεί να φτάσει μέχρι τα 60 μέτρα δίνοντάς σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη HD κάμερα ανάλυσης των 1.280×720 pixel για τις λήψεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

DJI Avata

Με ανάλυση έως 4K στα 50/60fps για βίντεο και έως 4.000×3.000 pixel για εικόνες θα μπορέσετε να καταγράψετε, απαθανατίσετε και να μεταδώσετε ζωντανά οτιδήποτε σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, με εμβέλεια έως και 2 χλμ., χάρη στην τεχνολογία O3+. Το εν λόγω drone είναι κατασκευασμένο να αντέχει τις ζημιές, ενώ ο αεροδυναμικός σχεδιασμός με αγωγούς τού επιτρέπει να πετά έως και 18 λεπτά. Οι αισθητήρες που διαθέτει του δίνουν τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα εμπόδια που πρόκειται να συναντήσει, ώστε να τα αποφύγει εύκολα. Η εφαρμογή «DJI Virtual Flight», συμβατή με υπολογιστή και smartphone (iOS και Android συσκευές) σάς επιτρέπει να εξασκηθείτε στην πλοήγηση του drone πιο εύκολα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ μαθαίνετε παράλληλα και τις διάφορες λειτουργίες που σας προσφέρει.