Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια ενός πάνελ που πραγματοποιήθηκε στο San Diego Comic-Con στο ιστορικό Hall H, η Insomniac Games αποκάλυψε μια σειρά από συναρπαστικές νέες πληροφορίες για τον επερχόμενο τίτλο για PlayStation 5, Marvel’s Spider-Man 2, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου 2023.

Το πάνελ ξεκίνησε με την προβολή ενός ολοκαίνουργιου trailer, το οποίο μας συστήνει στην ιστορία του Marvel’s Spider-Man 2. Όταν οι κυνηγοί του Kraven φτάνουν στην πόλη, ξεκινάει ένα μυστήριο για το λόγο που βρίσκονται εκεί και ποιον και τι κυνηγούν. Αλλά καθώς οι Spider-Men και η MJ ερευνούν βαθύτερα τα κίνητρα του Kraven, ο συμβιωτής αρχίζει να απειλεί τη Νέα Υόρκη της Marvel και όλα όσα εκείνοι αγαπούν.

Όπως πολλοί ίσως παρατήρησαν στο Gameplay Trailer του Marvel’s Spider-Man 2 από το PlayStation Showcase τον Μάιο, η νέα μαύρη στολή του Peter επηρέασε την προσωπικότητά του και του δίνει νέες, ισχυρές ικανότητες συμβιωτών. Αντίστοιχα στοιχεία προβάλλονται και σε αυτό το trailer, ενώ οι συμβιωτικές δυνάμεις του Peter φαίνεται να επηρεάζουν τις σχέσεις του με τον Miles, την MJ και τον Harry.

Υπάρχουν επίσης νέα πλάνα από τη μεγαλύτερη σε έκταση Νέα Υόρκη της Marvel με τους παίκτες να μπορούν πλέον να διασχίσουν τον ποταμό East River και να εξερευνήσουν το Brooklyn και το Queens. Το εμβληματικό Coney Island κάνει επίσης την πρώτη του εμφάνιση στο νέο trailer.

Επιπλέον, στο νέο trailer αποκαλύπτονται πληροφορίες για τον τερατώδη Venom. Μάθετε περισσότερα από την Insomniac σχετικά με τη δημιουργία της ιστορίας του Venom, το σχεδιασμό του χαρακτήρα του και δείτε το story trailer, στην ιστοσελίδα: [PlayStation.Blog]

Το πάνελ ολοκληρώθηκε με μία πρώτη ματιά στο Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition bundle, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακά σχέδια που αποτυπώνουν την σχεδίαση και την αισθητική του Marvel’s Spider-Man 2. Η απειλή του Venom και του συμβιωτή θα είναι μια από τις πιο τρομερές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν οι δύο Spider-Men. Τα σχέδια στοχεύουν να αντικατοπτρίζουν την ένταση του συμβιωτή και τη δίψα του για μεταμόρφωση και απόκτηση δύναμης με ένα σχέδιο που καταλαμβάνει την κονσόλα PS5 και το ασύρματο χειριστήριο DualSense.

Αυτό το σχέδιο περιορισμένης έκδοσης θα είναι διαθέσιμο μέσω του Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition – PS5 Console Bundle, των PS5 Console Covers – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition και μέσω του ασύρματου χειριστηρίου DualSense – Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 28 Ιουλίου. Τα συγκεκριμένα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως σε περιορισμένες ποσότητες σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Για περισσότερες, αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το Marvel’s Spider-Man 2 Limited Edition – PS5 Console Bundle, παρακαλώ επισκεφθείτε: [PlayStation.Blog]

ή/ και δείτε το trailer εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Z2Dss0uxmZo&t=1s