Κινηματογραφήστε δυναμικές εμπειρίες υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δίχως το άγχος της καταστροφής του εξοπλισμού σας, με μια μικροκαμωμένη κάμερα δράσης. 

GoPro Hero 11

Ο αισθητήρας εικόνας της κάμερας σάς επιτρέπει να καταγράψετε βίντεο έως και 5,3Κ/60fps και να τραβήξετε φωτογραφίες έως και 27MP. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με το Horizon Lock, τα πλάνα σας θα είναι πιο σταθερά ακόμα και με περιστροφή 360ο. Σημειώνεται ότι γίνεται καταγραφή βίντεο 2,7Κ/240fps, το οποίο μπορείτε να αναπαράγετε σε αργή κίνηση 8x. Η κάμερα είναι ανθεκτική στη λάσπη, στο χιόνι ή στο νερό έως και 10 μέτρα. Διαθέτει κάλυμμα στον φακό, ο οποίος αντικαθίσταται σε περίπτωση ζημιάς. Διαθέτει χωρητικότητα μπαταρίας 1.720mAh και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Η πίσω οθόνη αφής της κάμερας είναι LCD, ενώ με την μπροστινή οθόνη μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα vlogging και self-capture.

DJI Osmo Action 3

Με χωρητικότητα μπαταρίας 1.770mAh, δυνατότητα γρήγορης φόρτισης, σύνδεση μέσω WiFi και Bluetooth, αλλά και υποδοχή για κάρτα microSDXC, η κάμερα θα σας συνοδεύσει και στα πιο δύσκολα πλάνα. Κατασκευασμένη από γυαλί Gorilla είναι ανθεκτική στη φθορά, στις γρατσουνιές, και σε πτώσεις από 1,5 μ., ενώ παράλληλα απωθεί και το νερό, χωρίς να επηρεάζει την ποιότητα της εικόνας. Η κάμερα μπορεί να τραβήξει βίντεο έως και 4Κ/120fps, να χρησιμοποιηθεί ως webcam για livestream αλλά και να συνδεθεί με εξωτερικά μικρόφωνα με Type-C καλώδιο. Σημειώνεται ότι, πατώντας στιγμιαία το κουμπί Quick Switch, η κάμερα θα μεταδώσει φωνητικά την τρέχουσα λειτουργία λήψης, όπου κι αν την έχετε τοποθετήσει.

Turbo-X ACT-150

Εγγράψτε βίντεο Full HD 1080p στα 15fps και HD 720p στα 30fps, ακόμα κι αν είστε μέσα στο νερό, φορώντας την αδιάβροχη θήκη στην κάμερα, για να φτάσετε έως και τα 30 μέτρα βάθος. Ο υπερευρυγώνιος φακός μπορεί να τραβήξει πανοραμικές λήψεις στις 140 μοίρες, με ανάλυση φωτογραφίας στα 5MP. Μέσα από την ενσωματωμένη οθόνη των 2 ιντσών μπορείτε να διακρίνετε ό,τι τραβάτε αλλά και να «παίξετε» με διάφορες ρυθμίσεις, όπως το time-lapse mode. Η action camera μπορεί να συνδεθεί, μέσω WiFi, ενώ διαθέτει υποδοχή για κάρτα microSD. Στη συσκευασία εκτός από την αδιάβροχη θήκη περιλαμβάνεται βάση για τιμόνι ποδηλάτου, βάση για κράνος ποδηλάτου και μία δεύτερη μπαταρία, για να μην ξεμείνετε ποτέ.

Rollei 4S Plus

Τραβήξτε βίντεο με ανάλυση έως 4Κ/30fps αλλά και σταθερές εικόνες, χάρη στον αισθητήρα εικόνας που φτάνει έως 16MP. Με ευρεία γωνία λήψης 140ο μπορείτε να τραβήξετε ό,τι πλάνο θέλετε και να το δείτε μέσα από την οθόνη TFT 2”. Ακόμα, η κάμερα υποστηρίζει κάρτα μνήμης microSD SDHC έως 64GB, για μεταφορά και αποθήκευση των αρχείων σας, ενώ έχει τη δυνατότητα σύνδεσης, μέσω WiFi έως και 10 μέτρα. Η κάμερα διαθέτει αυτονομία μπαταρίας έως και 70 λεπτά, χωρίς τη χρήση του WiFi. Στη συσκευασία θα βρείτε και διάφορα αξεσουάρ, όπως μία προστατευτική θήκη με αφαιρούμενη οπίσθια πλευρά για λήψεις στο νερό έως και 40 μέτρα βάθος. Τέλος, διαθέτει φορτιστή, βάσεις, λουράκια, τηλεχειριστήριο, πανάκι καθαρισμού και καλώδιο USB.

GoXtreme Vision Plus

Με γωνία θέασης 170 μοίρες, δυνατότητα εγγραφής βίντεο στα 4Κ/30fps αλλά και λήψη εικόνας σε ανάλυση μέχρι και 16MP, θα μπορέσετε να απεικονίσετε ό,τι θέλετε. Οτιδήποτε τραβήξετε μπορείτε να το δείτε και να το επεξεργαστείτε μέσα από την 2” οθόνη. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης, μέσω WiFi αλλά και συνδεσιμότητα USB και HDMI, για να προβάλλετε το υλικό, όπου επιθυμείτε. Με το τηλεχειριστήριο καρπού θα έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε ό,τι καταγράφετε, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε επιπρόσθετα αξεσουάρ και εξαρτήματα, όπως αδιάβροχη θήκη για χρήση κάτω από το νερό έως 30m κι άλλα πολλά.