Η ViewSonic Corp προσθέτει την ViewBoard IFP105S στη βραβευμένη σειρά της με διαδραστικές οθόνες. Σχεδιασμένη για εταιρικά περιβάλλοντα, αυτή η native 5K οθόνη προσφέρει μια καθηλωτική λύση διαμοίρασης αρχείων με πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου και απρόσκοπτη λειτουργικότητα.

Η ViewBoard IFP105S είναι μια πανίσχυρη, ευέλικτη λύση συνεργασίας που μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να επιτύχουν τους στόχους επικοινωνίας και παραγωγικότητας.

Η ViewSonic® ViewBoard® IFP105S είναι μια 21:9 διαδραστική οθόνη 105 ιντσών, εξαιρετικά ευρεία με native 5K ανάλυση. Σχεδιασμένη για απρόσκοπτη λειτουργία σε εταιρικά περιβάλλοντα, η IFP105S προσφέρει μια καθηλωτική λύση διαμοίρασης αρχείων. Η οθόνη προβάλλει άμεσα και αβίαστα παρουσιάσεις, χάρη στην αναλογία διαστάσεων 21:9, την δυνατότητα αφής 40 σημείων με dual-pen, την ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου με πολλαπλό split screen και την υποστήριξη αλληλεπίδρασης αφής 2 κατευθύνσεων.

«Η ViewSonic έχει δεσμευτεί να παρέχει καινοτόμες λύσεις απεικόνισης που ενισχύουν την παραγωγικότητα και τη συνεργασία στους σύγχρονους χώρους εργασίας», δήλωσε ο Sean Liu, Senior Business Line Manager της ViewSonic Americas. «Η IFP105S προσφέρει βέλτιστο μέγεθος οθόνης και ιδανική αναλογία διαστάσεων για το Microsoft Teams Front Row, ενώ προσφέρει μια πιο καθηλωτική εμπειρία στα online meetings.»

Με υποστήριξη Airplay, Chromecast και Miracast, η οθόνη προσφέρει άμεση και απρόσκοπτη λειτουργία παρουσίασης για ασύρματη κοινή χρήση περιεχομένου. Το split screen και η αλληλεπίδρασης αφής 2 κατευθύνσεων με την εφαρμογή ViewBoard Cast™ κάνουν τη συνεργασία εύκολη και διαισθητική. Η εξαιρετικά ευρεία οθόνη με τα προηγμένα εργαλεία σχολιασμού και συνεργασίας είναι βελτιστοποιημένη για υβριδικά meetings.

Η ViewBoard IFP105S διαθέτει πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, όπως USB-C με φόρτιση 65 W, HDMI, DisplayPort και RS232. Διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία 2.1 και μικρόφωνο 8 στοιχείων. Η οθόνη έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα περισσότερα προγράμματα τηλεδιάσκεψης που υποστηρίζουν αναλογία διαστάσεων 21:9, καθιστώντας την μια ευέλικτη λύση για τους σύγχρονους χώρους εργασίας.