Η Cardlink συμμετέχει στο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με σκοπό να προσφέρει στους δικαιούχους σύγχρονες λύσεις πληρωμών.

Ο 2ος κύκλος εγκρίσεων επιδότησης για το Πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές» ολοκληρώθηκε και οι δικαιούχοι των vouchers ύψους €150 μπορούν τώρα να τα εξαργυρώσουν ηλεκτρονικά, απλά και γρήγορα, μέσω του e-shop της Cardlink. 

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τη χρήση voucher να αποκτήσουν καινούργια Android POS προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία δέχονται όλες τις κάρτες και τρόπους πληρωμής και προσφέρουν ευκολία στη χρήση, αξεπέραστη ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια στη διενέργεια συναλλαγών, σε ειδικές τιμές που ξεκινούν από μόλις €19 προ ΦΠΑ και κόστους υποστήριξης. Η γκάμα των διαθέσιμων μοντέλων POS στο e-shop της Cardlink έχει εμπλουτιστεί με τα εργονομικά σχεδιασμένα Μini Android POS Α77 και Α50 που επιτρέπουν την αποδοχή πληρωμών σε κάθε σημείο της επιχείρησης, εύκολα και γρήγορα μέσω μίας εύχρηστης συσκευής που μοιάζει με smartphone. Μαζί με την αγορά POS προσφέρεται δωρεάν το Cardlink apollo, η πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών, με αναλυτικά reports, χρήσιμα γραφήματα και στατιστικά στοιχεία.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Cardlink βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των επιχειρήσεων, έτοιμη να τους κατευθύνει να βρουν την λύση που ταιριάζει στη δική τους επιχείρηση και να τους βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στον απαραίτητο ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους, σε μια κομβική μάλιστα χρονικά στιγμή, που απαιτείται να εναρμονιστούν έγκαιρα με τον νέο κανονισμό διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές μηχανές.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξαργύρωση των vouchers του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» σε προϊόντα της Cardlink είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας cardlink.gr

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU.