Η Canon Europe ανακοινώνει την ανανέωση της βραβευμένης σειράς πολυμηχανημάτων και εκτυπωτών imageRUNNER και imageRUNNER ADVANCE DX. Μέσω αυτών των λύσεων, η Canon Europe βοηθάει τους συνεργάτες της ώστε να ενισχύσουν και να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που προσφέρουν στους πελάτες τους, με μια ισχυρότερη γκάμα η οποία χαρακτηρίζεται από σημαντικές βελτιώσεις, όπως προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μειωμένα απόβλητα πολυστυρενίου από τα υλικά συσκευασίας.

Τα συστήματα imageRUNNER και imageRUNNER ADVANCE DX είναι σχεδιασμένα με στόχο την υποστήριξη των εξελισσόμενων αναγκών των επιχειρήσεων, ενώ περιλαμβάνουν επίσης εργαλεία συνεργασίας για μοντέλα υβριδικής εργασίας.

Μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου

Η ανανέωση του χαρτοφυλακίου έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης των τιμών Τυπικής κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (TEC) έως και 16% σε σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα. Οι συσκευές και τα εξαρτήματα έχουν επίσης σχεδιαστεί για να διαρκούν περισσότερο, γεγονός που βοηθά τους πελάτες να μεγιστοποιήσουν τον χρόνο λειτουργίας, μειώνοντας παράλληλα τις επισκέψεις τεχνικών και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον. Επιπλέον, σε αυτά τα μοντέλα τα υλικά συσκευασίας από πολυστυρένιο που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως μειώθηκαν και αντικαταστάθηκαν με ανακυκλώσιμο χαρτόνι· έτσι, οι συνεργάτες μας έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν μια πιο βιώσιμη επιλογή στους πελάτες τους.

Ασφάλεια σε κάθε στάδιο 

Οι ανανεωμένες σειρές imageRUNNER και imageRUNNER ADVANCE DX προσφέρουν επίσης στους πελάτες προηγμένη προστασία των συσκευών, των δεδομένων και του δικτύου για ασφάλεια σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής των εγγράφων. Το πιο πρόσφατο firmware ασφαλείας παρέχει ολοκληρωμένη προστασία, ενώ και οι δύο σειρές προσφέρουν κρυπτογραφημένη κοινή χρήση αρχείων, με υποστήριξη TLS1.3, WPA3 και SMB 3.1.1. Τα προϊόντα imageRUNNER ADVANCE DX υποστηρίζουν επίσης το πρότυπο FIPS 140-3 για πιστοποιημένη κρυπτογράφηση. 

Όλα τα συστήματα στο ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνουν επίσης έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ενώ ενσωματώνουν αυστηρότερους κανόνες κωδικών πρόσβασης για πρόσθετη προστασία. Μάλιστα ένα από τα νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι και η πλήρης εικόνα των συστημάτων μέσω μιας λειτουργίας οπτικοποίησης της κατάστασης ασφαλείας (secure status visualisation), εξασφαλίζοντας έτσι την πλήρη προστασία των επιχειρήσεων από κυβερνοεπιθέσεις. Οι ανανεωμένες σειρές προϊόντων υποστηρίζονται επίσης από ένα εργαλείο πλοήγησης στις ρυθμίσεις ασφάλειας, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εφαρμόζουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε περιβάλλον δικτύου χωρίς τη βοήθεια κάποιου ειδικού στην ασφάλεια. 

Παραγωγικότητα και συνεργασία για υβριδική εργασία

Τα συστήματα της Canon βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν την απομακρυσμένη και υβριδική εργασία, χάρη στο uniFLOW Online. Αυτή η βραβευμένη λύση εκτύπωσης μέσω cloud επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται πιο έξυπνα και πιο γρήγορα, ενώ η διαχείριση ολόκληρου του περιβάλλοντος εκτύπωσης μπορεί να γίνεται μέσω του cloud, με έλεγχο της πρόσβασης και ενίσχυση της ασφάλειας των εγγράφων.

Για πρόσθετη παραγωγικότητα, η σειρά imageRUNNER ADVANCE DX 8900 προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά επιλογών τελικής επεξεργασίας για την παραγωγή εγγράφων επαγγελματικής ποιότητας. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διεκπεραιώνουν εσωτερικά ένα μέρος της παραγωγής υλικών για σκοπούς μάρκετινγκ ή εμπορικής επικοινωνίας, με πλήρη έλεγχο των εγγράφων τους.

Ο Marc Bory, Vice President, Head of DP&S Marketing and Innovation στην Canon Europe, δήλωσε:

«Καθώς πολλές επιχειρήσεις υιοθετούν μόνιμα ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, οι ανάγκες τους αλλάζουν – είναι σαφές ότι υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση για ολοένα και πιο βιώσιμη και ασφαλή τεχνολογία, καθώς και για λύσεις που μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας. Η ανανέωση των σειρών imageRUNNER και imageRUNNER ADVANCE DX επιβεβαιώνει αυτή την τάση, βοηθώντας τους συνεργάτες μας να προσφέρουν ένα ακόμη ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο στους δικούς τους πελάτες.»

Βασικά χαρακτηριστικά

imageRUNNER ADVANCE DX Σειρά C3900, Σειρά 4900, Σειρά C259/C359, Σειρά 529/619/719, Σειρά 6980i και 8900:

  • Αυτόματη επαναφορά συστήματος (automated system recovery)
  • Πιστοποίηση FIPS 140 3
  • Υποστήριξη TLS1.3 και SMB 3.1.1 και WPA3 (όλες οι συσκευές) με πρόσθετη υποστήριξη TPM 2.0 για τη Σειρά DX C359/C259 και DX 719/619/529 
  • Οπτικοποίηση κατάστασης ασφάλειας (secure status visualization)
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για το Remote UI και αυστηρότεροι κανόνες για τους κωδικούς πρόσβασης
  • Πλοηγός ασφαλείας (security navigator)

Σειρά imageRUNNER C3326i και 2900:

  • Αυτόματη επαναφορά συστήματος (automated system recovery)
  • Υποστήριξη TLS1.3 και SMB 3.1.1 
  • Υποστήριξη WPA3 
  • Προαιρετικός χώρος αποθήκευσης SSD
  • Οπτικοποίηση κατάστασης ασφάλειας (secure status visualization)
  • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για το Remote UI και αυστηρότεροι κανόνες για τους κωδικούς πρόσβασης
  • Πλοηγός ασφαλείας (security navigator)