Η Edenred Ελλάδας προχωρά στην περαιτέρω ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας, με την προσθήκη ενός στελέχους που διακρίνεται για την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, από την 3η Ιουλίου, το ρόλο του Marketing & CX Director ανέλαβε ο Γιάννης Ιατρίδης. Ο Γιάννης Ιατρίδης έχει μία μακρά επαγγελματική πορεία και υψηλή εξειδίκευση στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών,του Product και Marketing Management, σε εταιρείες όπως η Info Quest Technologies, όπου διετέλεσε Mobility Product Marketing Manager, αλλά και στη Samsung Electronics, στην οποία υπήρξε IT & Mobile Technical Product Manager.

Ο Γιάννης Ιατρίδης θα απευθύνεται απευθείας στην Γενική Διευθύντρια της Edenred Ελλάδας,  Μαρία Βερούχη, η οποία δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην ομάδα της Edenred τον Γιάννη, ένα στέλεχος με μακρά και επιτυχημένη πορεία. Στόχος είναι μαζί να εξελίξουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας κάνοντας τον κόσμο της εργασίας ακόμα καλύτερο για όλους μας, θέτοντας ακόμα πιο υψηλούς στόχους για να παρέχουμε λύσεις προστιθέμενης αξίας, οι οποίες εμπλουτίζονται σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και συνεργατών μας».