Η Amadeus, τεχνολογικός συνεργάτης της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ξεκινά την λειτουργία Κέντρου Λύσεων για την εξυπηρέτηση της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Amadeus HellasΤο νέο κέντρο της Amadeus θα παρέχει τεχνολογικές λύσεις που θα τροφοδοτήσουν τα πρακτορεία της περιοχής της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης και θα καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής με λύσεις για τομείς όπως οι Πωλήσεις και το e-Commerce, η Διαχείριση Συμβουλευτικών και Επιχειρηματικών υπηρεσιών.


Ο νέος τεχνολογικός δίαυλος, ο οποίος θα λειτουργεί αποκλειστικά για την συγκεκριμένη περιοχή, αναμένεται να βελτιώσει τον χρόνο παροχής λύσεων, ενώ θα εξυπηρετεί καλύτερα τις αυξανόμενες ανάγκες τεχνολογικών υπηρεσιών που αντιμετωπίζει η περιοχή. Το κέντρο θα προσφέρει επίσης περαιτέρω υποστήριξη στο τεχνικό προσωπικό στις 32 χώρες που διαθέτει παρουσία η Amadeus σε αυτή την στρατηγική περιοχή, από την Ρωσία, στην Πολωνία, την Εσθονία και την Τουρκία.


Το Κέντρο Λύσεων θα έχει την έδρα του στη Βαρσοβία της Πολωνίας, μιας μεγάλης και σταθερής αγοράς με τεχνολογικά εξελιγμένους πελάτες, όπου τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ζητούν συνεχώς τεχνολογικές λύσεις για την βελτίωση της επιχειρηματικής τους απόδοσης και της εξυπηρέτησης των πελατών. Η λειτουργία ενός τέτοιου περιφερειακού τεχνολογικού κέντρου στην καρδία της περιοχής υποστηρίζει τη διαρκή επενδυτική στρατηγική για την περιοχή. Το κέντρο είναι πλήρως εναρμονισμένο με τους στόχους της εταιρείας για ενοποίηση της θέσης της ως ο προτεινόμενος πάροχος τεχνολογικών λύσεων.


«Η ταξιδιωτική βιομηχανία της περιοχής αντιμετωπίζει συνεχώς νέες προκλήσεις που αλλάζουν το σκηνικό και οι πελάτες μας έχουν καταλάβει ότι η επένδυση στην τεχνολογία είναι πλέον το κλειδί για την μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη επιτυχία», σχολίασε ο κ. Juan Antonio Carrasco, Διευθυντής της Amadeus για την περιοχή CESE. «Η λειτουργία αυτού του Κέντρου αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή στη μακρόχρονη σχέση μας με την περιοχή, όπου η Amadeus έχει επενδύσει ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια».


Η Amadeus θα εκμεταλλευτεί τις επιτυχημένες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί σε άλλες αγορές σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία, όπου η επικέντρωση των τεχνικών μέσων στην παροχή λύσεων ειδικά για συγκεκριμένες περιοχές έχει φέρει ασύγκριτα οφέλη στους πελάτες της Amadeus.


Επικεφαλής του Κέντρου Λύσεων στη Βαρσοβία θα είναι ο κ. Jean Marc Garzulino, έμπειρο στέλεχος με προϋπηρεσία στην ανάπτυξη προϊόντων και πωλήσεων στα κεντρικά γραφεία της Amadeus στην Νίκαια, με εκτεταμένη εμπειρία στο στήσιμο και την λειτουργία παρόμοιων κέντρων όπως αυτό της Πολωνίας.


«Στόχος του νέου τεχνολογικού κέντρου της Amadeus στην περιοχή είναι η καταλληλότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι το να φέρνεις τους πόρους πιο κοντά στο σημείο που παρουσιάζεται ανάγκη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία», σχολίασε ο κ. Jean Marc Garzulino, Επικεφαλής του Κέντρου Λύσεων για την περιοχή. «Ελπίζουμε για άμεση και σταθερή ανάπτυξη του Κέντρου και είμαστε πεπεισμένοι ότι σύντομα θα γίνει σημείο αναφοράς για την Amadeus και ότι σε αυτό το μοντέλο θα βασιστούν πολλές ακόμη περιοχές ανά τον κόσμο».