Μεγαλόπρεπες μάχες, λαμπερές πανοπλίες, ένα κοφτερό σπαθί και ένας έμπιστος φίλος: από αυτά τα υλικά φτιάχνονται οι ήρωες! Μεταμορφωθείτε και εσείς σε έναν ήρωα με την κυκλοφορία του Trine 5 στις 31 Αυγούστου για PC, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One™, Xbox Series X|S™, and Nintendo Switch™! Παρακολουθήστε το νέο trailer για να δείτε στιγμές της μαγικής coop περιπέτειας Trine 5: A Clockwork Conspiracy εδώ: 

Για τώρα, γνωρίστε τον Pontius the Knight, Προστάτη του Τόπου και μεγάλου λάτρη κάθε είδους πίτας! Είναι ένας αληθινός ήρωας πρώτης γραμμής που ορμά πάντα στη μάχη για να προστατέψει τους φίλους του!

Το σπαθί και η ασπίδα θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας – αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε! Ως επιδέξιος ιππότης και επαγγελματίας δοκιμαστής πιτών, ο Pontius μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπαθί του για να αντιμετωπίσει εχθρούς, να απαλλαγεί από εμπόδια και να το μετατρέψει σε πλατφόρμα για να φτάσει σε ψηλότερα σημεία. Η ασπίδα, που δεν κατασκευάστηκε μόνο για να προστατεύει, θα φανεί χρήσιμη στο να αντανακλά το φως, να γλιστρά πάνω στο νερό και να χρησιμοποιείτε ως αλεξίπτωτο!

Εφορμήστε, συντρίψτε, πολεμήστε και λύστε γρίφους για να ανοίξετε δρόμο μέσα από τους κινδύνους που περιμένουν εσάς και τους συντρόφους σας. Και αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, το Prismatic Talisman θα είναι ο καλύτερος φίλος σας – κυριολεκτικά. Οι κλώνοι είναι χρήσιμοι! 

Δείτε το trailer εδώ: https://youtu.be/lT62FugF7Xk

Κατεβάστε τα assets εδώ: https://thqn.net/t5ccmedia

Το Trine 5 αναπτύχθηκε από τη Frozenbyte στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και θα κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One™, Xbox Series X|S™, and Nintendo Switch™ στις 31 Αυγούστου 2023.

Links & Πληροφορίες

Website: https://trine5.thqnordic.com

Discord: https://discord.gg/trine

Steam: https://thqn.net/t5cc-steam

Twitter: https://twitter.com/trineseries

Facebook: https://www.facebook.com/trineseries 

Τι είναι το Trine 5: A Clockwork Conspiracy 

Διασχίστε τόπους που κόβουν την ανάσα στο πιο λεπτομερές και πλούσιο οπτικά κεφάλαιο ως τώρα, με μια ολοκαίνουρια ομάδα χαρακτήρων, σε μια συναρπαστική ιστορία όπου η φήμη των ηρώων έχει σπιλωθεί, οι φίλοι και οι οικογένειές τους κινδυνεύουν και οι μαγικές δυνάμεις τους διακυβεύονται. Το Trine 5 θα κάνει τον Amadeus the Wizard, τη Zoya the Thief και τον Pontius the Knight να ζήσουν την πιο σημαντική περιπέτεια μέχρι σήμερα!

  • Ένας όμορφος 2.5D κόσμος με δώδεκα υπέροχα επίπεδα για να εξερευνήσουν οι ήρωες!
  • Local και online multiplayer – παίξτε με 3 ακόμα παίκτες online και σε local coop.
  • Γρίφοι που μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά και ξανά και δυναμικοί κανόνες Φυσικής – αντιμετωπίστε φωτιά, αέρα, φως, μαγνήτες, ηλεκτρισμό και άλλα, με τους γρίφους να είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι για solo και coop παιχνίδι.
  • Απαιτητικές μάχες – πολεμήστε ενάντια στους ασταμάτητους Clockwork Knights και στους πονηρούς Rat Gang σε λεπτομερείς μάχες τακτικής και δοκιμάστε την ευφυΐα και το θάρρος σας σε τρομακτικές μάχες με bosses!
  • Ρυθμίσεις δυσκολίας για τις μάχες, τους γρίφους και την ανάσταση του χαρακτήρα – το παιχνίδι ανταποκρίνεται στο στυλ του καθενός.
  • Ακούστε το σαγηνευτικό soundtrack, με κομμάτια που αποτυπώνουν την ουσία κάθε ξεχωριστής τοποθεσίας, αλλά και την απόδοση της φωνής των χαρακτήρων που επιστρέφουν μαζί με τις νέες προσθήκες.