Η Canon φέρνει επίσημα πλέον στην Ελληνική αγορά μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σάρωσης με τη σφραγίδα της I.R.I.S.. Το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της Canon είναι σε θέση να προμηθεύει την ελληνική αγορά με τις συσκευές IRIScan εντάσσοντας τις στο χαρτοφυλάκιο σαρωτών Canon imageFORMULA. 

Οι συσκευές IRIScan είναι ιδανικές για χρήστες εν κινήσει, καθώς και για χρήση σε μικρά ή και οικιακά γραφεία, με κομψό σχεδιασμό και καινοτόμο τεχνολογία σάρωσης. Στις προϊοντικές οικογένειες της γκάμας I.R.I.S. απαντώνται πολύ δυνατά χαρακτηριστικά αναλόγως μοντέλου όπως :

  • Σάρωση οποιουδήποτε εγγράφου (ακόμα και δεμένο: βιβλία, εφημερίδες, κ.λπ.) με μια απλή κίνηση!
  • Εξαιρετικά συμπαγείς, ελαφροί σαρωτές υψηλής απόδοσης που ταιριάζουν σε κάθε τύπο περιβάλλοντος. Όλη η δύναμη ενός παραδοσιακού σαρωτή γραφείου, αλλά χωρίς τον όγκο!
  • Σάρωση βιβλίων, εγγράφων (συμβάσεις, διαβατήρια, σχέδια, κ.λπ.) και  καταγραφή σε βίντεο. Μια νέα προσέγγιση στη σάρωση με την πιο αποτελεσματική απόδοση!

Με την ένταξη των προϊόντων I.R.I.S. στο χαρτοφυλάκιό της, η Canon ενισχύει την παρουσία της στην ελληνική αγορά ως πάροχος λύσεων τεχνολογίας αιχμής και ικανοποιεί την αυξανόμενη ζήτηση για ψηφιοποίηση εγγράφων. Ταυτόχρονα, οι μεταπωλητές της Canon μπορούν να επεκτείνουν περαιτέρω την επιχειρηματική τους δραστηριότητα ενώ οι τελικοί καταναλωτές αποκτούν επιπλέον επιλογές για την απόκτηση των αξιόπιστων προϊόντων I.R.I.S.. 

Από τον Ιούνιο του 2013, η εξαγορά της I.R.I.S. από τον Όμιλο Canon επέτρεψε και στις δύο εταιρείες να συνεργαστούν στενότερα για την ανάπτυξη μιας σειράς τεχνολογικών λύσεων που  μπορούν  να εξυπηρετούν καλύτερα τους επιχειρηματικούς τους πελάτες. H συμμαχία αυτή ήταν μία στρατηγική κίνηση της Canon ώστε να μπορεί να παρέχει στους πελάτες ειδικευμένες τεχνολογικές λύσεις σάρωσης που συμπληρώνουν το τρέχον χαρτοφυλάκιο παγκόσμιας κλάσης, αναπτύσσοντας μια προσέγγιση πωλήσεων που βασίζεται περισσότερο σε συμβουλευτικές υπηρεσίες.