Η AGON by AOC ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας της στην ομάδα Esports FURIA. Αυτή η συνεργασία, η οποία ξεκίνησε τοπικά στο Σάο Πάολο κατά την ίδρυση της ομάδας, πρόκειται να γίνει παγκόσμια, αντανακλώντας τη δυναμική ανάπτυξη και την αυξανόμενη δημοτικότητα της FURIA.

Κάνοντας μια βουτιά στον κόσμο της FURIA    
Η ομάδα esports FURIA ιδρύθηκε το 2017, και γρήγορα αναπτύχθηκε σε παγκόσμια δύναμη στον κόσμο των esports. Φτάνοντας στους ημιτελικούς του IEM Rio Major 2022, η ομάδα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτό είναι το καλύτερο αποτέλεσμα του οργανισμού σε μεγάλο τουρνουά μέχρι τώρα. Συμμετοχή σε αγώνες Counter-Strike: Global Offensive, Rocket League, League of Legends, Valorant, PUBG: Battlegrounds, Apex Legends και Super Smash Bros και Racing, η FURIA κατέκτησε το “Prêmio eSports Brasil” – το μεγαλύτερο βραβείο eSports στη Λατινική Αμερική – ως ο καλύτερος οργανισμός esports το 2020 και το 2021. Με μια εντυπωσιακή παρουσία με πάνω από 10 συνθέσεις ομάδων (roster), συμπεριλαμβανομένου ενός αποκλειστικά γυναικείου roster, του CS:GO, με περισσότερους από 80 επαγγελματίες αθλητές και με την υποστήριξη πάνω από 215 αφοσιωμένων εργαζομένων, ο οργανισμός συνεχίζει να πρωτοπορεί, ανοίγοντας νέους δρόμους. 

Μέχρι σήμερα, Η FURIA διαθέτει πέντε εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο, με γραφεία gaming, στο Σαο Πάολο, Βραζιλία, στο Λος Αντζελες, Καλιφόρνια και στο Boca Raton, Φλόριντα, ένα εκπαιδευτικό κέντρο στο Mellieha της Μάλτας για τις ομάδες FURIA που αγωνίζονται στην Ευρώπη, καθώς και ένα κέντρο εμπειρίας στο Wynwood της Φλόριντα. Οι ομάδες των ακαδημιών του οργανισμού και η πρωτοποριακή εκπαίδευση των παικτών συμβάλλουν στην ανακάλυψη νέων ταλέντων και στην καλλιέργεια των αστεριών του αύριο. Η προσέγγιση του οργανισμού στην ανάπτυξη ταλέντων έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή ρεκόρ κοινού, προσελκύοντας 8,2 εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο το 2022. Με ισχυρό διαδικτυακό κοινό, ειδικά από νέα και δυναμικά άτομα, κυρίως στην ηλικιακή ομάδα 25-34 ετών, η FURIA έχει αποδείξει ότι αποτελεί trendsetter στην αλληλεπίδραση των οπαδών esports. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του Rio Major 2022 και του IEM Rio 2023, Η FURIA διοργάνωσε την εκδήλωση «Casa FURIA», με συμμετοχή 1.000 ατόμων, γιορτάζοντας τον πλούτο του βραζιλιάνικου πολιτισμού, με εκπομπές FURIA και διάφορα μουσικά δρώμενα κάθε μέρα.  

Αναβαθμίζοντας τον κόσμο του Gaming
Η διευρυμένη συμφωνία χορηγίας σημαίνει ότι η AGON by AOC θα εξοπλίσει τώρα όλες τις ομάδες και τους παίκτες στους αγώνες esports της FURIA με τις ανταγωνιστικές gaming οθόνες από τις σειρές AGON και AGON PRO καθώς και με τις υπερσύγχρονες περιφερειακές συσκευές AOC Gaming. Αυτές οι κορυφαίες συσκευές υπόσχονται ταχύτατους χρόνους απόκρισης, υψηλά ποσοστά ανανέωσης και απαράμιλλη εργονομία, θέτοντας τις βάσεις για εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού και δίνοντας στους παίκτες της FURIA ένα ανυπέρβλητο αγωνιστικό πλεονέκτημα. Ανταποδοτικά, οι γνώσεις των ομάδων και παικτών θα βοηθήσουν τις ομάδες μηχανικών στην AGON by AOC να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τον ήδη παγκοσμίου κλάσης εξοπλισμό τους.

Επιπλέον, το branding της AGON by AOC θα προβάλλεται παγκοσμίως στις εκδηλώσεις και τις πλατφόρμες της FURIA και θα αναγράφεται με υπερηφάνεια στις φανέλες των ομάδων esports της FURIA.

Η Mayra Fukasawa de Almeida, Global Marketing Manager της AOC, εξηγεί το κίνητρο πίσω από αυτή τη χορηγία: «Η αρχική τοπική χορηγία μας ήταν μια απόδειξη της πίστης μας στη δυνατότητα της FURIA να ευδοκιμήσει στον κόσμο των esports. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε το ταξίδι τους σε παγκόσμια κλίμακα και πιστεύουμε ότι η τεχνολογία αιχμής μας θα διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη πορεία της επιτυχίας τους

Ο Jaime Pádua, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της FURIA, προσθέτει επίσης: «Η ακλόνητη υποστήριξη της AGON by AOC έχει συμβάλει καθοριστικά στην εντυπωσιακή πορεία μας. Η πρωτοποριακή τους τεχνολογία έχει δώσει τη δυνατότητα στις ομάδες μας να αποδίδουν στο καλύτερό τους. Αυτή η διευρυμένη παγκόσμια χορηγία ανοίγει το δρόμο για ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον για τους παίκτες και τους οπαδούς μας».