Η ViewSonic Corp. προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια εκπαιδευτικών και μαθητών, καθώς και την ψηφική μετάβαση του σχολείου, προσφέρει μία νέα καινοτομία EdTech, τη σειρά ViewBoard IFP50-5.

Συνδυάζοντας την κορυφαία διαδραστική οθόνη της εταιρείας με το myViewBoard software και ένα προαιρετικό έξυπνο αισθητήρα, η λύση αυτή προσφέρει πιο καθηλωτικές και συνεργατικές εκπαιδευτικές εμπειρίες μαζί με αυξημένη ασφάλεια.

Αναβάθμιση της μαθησιακής εμπειρίας με μία ολοκληρωμένη λύση

Σε τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη για να επιλέξετε — τέσσερα διαθέσιμα μεγέθη για να επιλέξετε — 55” , 65” , 75” και και 86” — η τελευταία σειρά ViewBoard IFP50-5 είναι εξοπλισμένη με μία flat-panel 4K UHD διαδραστική οθόνη, που
προσφέρει δυνατότητα αφής 40 σημείων και την πρωτοποριακή τεχνολογία Ultra Fine Touch
για μια εμπειρία γραφής όμοια με στυλό πάνω σε χαρτί, την οποία μπορούν να απολαύσουν
πολλοί χρήστες ταυτόχρονα.

Για τους δασκάλους που υιοθετούν το bring-your-own-device (BYOD), η σειρά ViewBoard IFP50-5 προσφέρει USB-C setup ενός καλωδίου που εξασφαλίζει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για βελτιωμένη ενσωμάτωση τεχνολογίας, επιτρέποντας την αναπαραγωγή πολυμέσων, τη μεταφορά δεδομένων και τη φόρτιση συσκευών, διατηρώντας παράλληλα την απλότητα στην τάξη. Με δύο ηχεία 12W και ένα subwoofer 16W, η ViewBoard παρέχει απαράμιλλη ποιότητα ήχου για να βοηθήσει στη διατήρηση της συγκέντρωσης των μαθητών. Επιπλέον, το οκταπύρηνο CPU και το λειτουργικό σύστημα Android 11 προσφέρουν ισχυρή απόδοση και εκτεταμένη συμβατότητα με εφαρμογές τρίτων, επιτρέποντας στους διδάσκοντες να έχουν πρόσβαση στα εκπαιδευτικά εργαλεία που προτιμούν εύκολα και με ασφάλεια.

Διευρύνοντας τους ορίζοντες με το myViewBoard

Η σειρά ViewBoard IFP50-5 ενσωματώνει κορυφαίο hardware και το myViewBoard, καθιστώντας την μία ιδανική λύση στην τάξη που συμβαδίζει με τις ανάγκες της σύγχρονης μάθησης. Τα εμπλουτισμένα ψηφιακά εργαλεία διδασκαλίας και το προηγμένο software δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να προετοιμάζουν και να παραδίδουν διαδραστικά μαθήματα χωρίς κόπο, αξιοποιώντας τα πολυμέσα με καινοτόμους τρόπους για να διατηρούν το ενδιαφέρον των μαθητών είτε παρακολουθούν το μάθημα από την τάξη, είτε από το διαδίκτυο.

Για αποτελεσματικό multitasking και ομαδικές εργασίες, οι δάσκαλοι και οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις λειτουργίες Picture-in-Picture (PiP) και Picture-by-Picture (PbP) του myViewBoard Whiteboard για να μοιράζονται περιεχόμενο ταυτόχρονα και να συνεργάζονται με πρωτότυπους τρόπους. Το myViewBoard προσφέρει επίσης βελτιωμένες λειτουργίες για τους υπεύθυνους ΙΤ του σχολείου, όπως το myViewBoard Manager, το οποίο παρέχει διαισθητικό απομακρυσμένο έλεγχο πολλών συσκευών ταυτόχρονα, επιτρέποντας την απομακρυσμένη διαχείριση και βοηθώντας τους να μεταδίδουν ανακοινώσεις σε πολλές τάξεις. 

Εκσυγχρονισμός των τάξεων με τον έξυπνο αισθητήρα

Για εκτεταμένη διαχείρισης της φυσικής τάξης, ο ViewSonic 6-in-1 Smart Sensor είναι ένα προαιρετικό πρόσθετο της σειρά ViewBoard IFP50-5. Τροφοδοτούμενος απευθείας από το ViewBoard μέσω καλωδίου USB, ο αισθητήρας παρέχει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για τη θερμοκρασία, την υγρασία και την ποιότητα του αέρα — συμπεριλαμβανομένων των CO2 και PM2.5 — και εμφανίζει τις πληροφορίες στην οθόνη, επιτρέποντας στους εκπαιδευτικούς να διατηρούν συνεχώς το βέλτιστο περιβάλλον μάθησης.

Εκτός από την παρακολούθηση του περιβάλλοντος, οι προηγμένοι ανιχνευτές του Smart Sensor και η τεχνολογία PIR βοηθούν τα σχολεία να εξοικονομούν ενέργεια και να μειώνουν το αποτύπωμα άνθρακα, καθώς έχουν τη δυνατότητα να ανιχνεύουν την πληρότητα του χώρου και να ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται αυτόματα, ανάλογα με τις συνθήκες. Για πρόσθετη ασφάλεια, ένας NFC chip reader στον αισθητήρα αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση μέσω κλειδώματος και ξεκλειδώματος της οθόνης με χρήση κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες λύσεις EdTech της ViewSonic, επισκεφθείτε το https://www.viewsonic.com/education/.