Tο μεγαλύτερο Διεθνές Συνέδριο για τα δίκτυα και τις τεχνολογίες 5G στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το 5G Conference SouthEastern Europe 2023, θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τις ευκαιρίες αλλά και τις προκλήσεις όσον αφορά στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που φέρνουν τα δίκτυα 5G, τα οποία πλέον αναπτύσσονται με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα υπάρξουν αμφίδρομες συζητήσεις με τους συμμετέχοντες και τα στελέχη των εταιρειών.

Το 5G Conference Southeastern Europe 2023 είναι μία εκδήλωση που περιλαμβάνει συνεδριακές εκδηλώσεις με κορυφαίο περιεχόμενο και μία καινοτόμα, αμφίδρομη προσέγγιση των παρουσιάσεων. Επιπλέον, περιλαμβάνει μία έκθεση, όπου οι χορηγοί θα έχουν τη ευκαιρία να παρουσιάσουν στο κοινό τις προτάσεις, τις τεχνολογίες και τις λύσεις τους για την πρακτική αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δικτύων 5G.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι μία δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για την παρακολούθηση του συνεδρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Ιουλίου, προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο συμπεριλαμβάνονται:

  • Συμμετοχή στο συνέδριο
  • 1 διάλειμμα για καφέ 
  • Υλικό συνεδρίου (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας συνεδρίου και στυλό, σημειωματάριο)
  • Υπηρεσία παράλληλης μετάφρασης.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το συνέδριο, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

5G Conference Southeastern Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 26 Σεπτεμβρίου 2023.
Περισσότερες πληροφορίες: www.5gconference.gr
Διοργάνωση: Verticom