Η BEWISE φιλοξένησε στα γραφεία της στις 12 Ιουλίου 2023 το πρώτο της  Open Day, μία εκδήλωση που συγκέντρωσε μαθητές πανεπιστημίου και γυμνασίου για να συνεργαστούν με τους ειδικούς της εταιρείας και να εμβαθύνουν σε συζητήσεις γύρω από την τεχνολογία, τα θέματα πληροφορικής, το Cybersecurity και τις επιχειρηματικές εφαρμογές (BizzApps). 

Η BEWISE Open Day αποτέλεσε μία ευκαιρία για τους μαθητές να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις από ειδικούς του κλάδου, εξερευνώντας τον κόσμο της τεχνολογίας. Μέσω διαδραστικών συνεδριών και ενημερωτικών παρουσιάσεων, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να διευρύνουν τις γνώσεις και την κατανόησή τους για διάφορες πτυχές της πληροφορικής. 

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO της BEWISE επεσήμανε ότι “Η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία κάθε μέρα. Συνεπώς, είναι ζωτικής σημασίας για τα νέα μυαλά να ενημερώνονται για τις τελευταίες εξελίξεις. Η BEWISE Open Day μας στοχεύει στην ενδυνάμωση των μαθητών, εξοπλίζοντάς τους με βασικές δεξιότητες, που θα είναι ανεκτίμητες, καθώς θα βρεθούν μπροστά στις αποφάσεις για τον επαγγελματικά τους προσανατολισμό και θα εισέρχονται το εργατικό δυναμικό».

Συνέχισε τονίζοντας επιπλέον ότι «Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή όπου κυριαρχούν πολλαπλές απειλές στον κυβερνοχώρο. Είναι σημαντικό για τους νέους που στοχεύουν να σταδιοδρομήσουν στην τεχνολογία ή σε οποιονδήποτε άλλο τομέα να κατανοήσουν αυτούς τους κινδύνους, ώστε να μπορούν να περιηγηθούν σε αυτό το τοπίο με περισσότερη ασφάλεια».

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία: “Στην BEWISE πιστεύουμε ότι εμπνέοντας τις νεότερες γενιές σχετικά με τις θετικές δυνατότητες της τεχνολογίας, θα καταφέρουμε τη διαμόρφωση μιας νοοτροπίας των μελλοντικών ηγετών προς την αναζήτηση της καινοτομίας. Με τη δέσμευσή της να παρέχει κορυφαίες λύσεις πληροφορικής όχι μόνο για μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και σε άτομα που αναζητούν έμπνευση μέσω της χρήσης της τεχνολογίας, η BEWISE συνεχίζει την αποστολή της να κάνει την τεχνολογία πληροφοριών προσβάσιμη και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια όλων”….