Καλοκαίρι θα πει «κάνω δικό μου αυτό που θέλω χωρίς περιορισμούς». Και ενώ όλοι ετοιμάζουμε με ανυπομονησία τις αποσκευές μας για τις διακοπές, τα Public πραγματοποιούν τις επιθυμίες μας, με χιλιάδες επιλογές από άμεσα διαθέσιμες συσκευές και προϊόντα με την υπογραφή κορυφαίων brands, στις καλύτερες τιμές!

Όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει, ο πιο αγαπημένος προορισμός μας υποδέχεται με καλοκαιρινές εκπτώσεις-βουτιά έως -50%! H πιο μεγάλη ποικιλία σε τηλεοράσεις, υπολογιστές, smartphones, tablets, wearables αλλά και όλα τα είδη τεχνολογίας, λευκές συσκευές, οικιακές μικροσυσκευές και είδη σπιτιού, μας περιμένει να την ανακαλύψουμε στα καταστήματα Public και το Public.gr, στις πιο δροσιστικές τιμές!

Την πιο χαλαρή εποχή του χρόνου, τα Public κάνουν την εμπειρία αγορών μας ακόμη πιο ξέγνοιαστη, με ευέλικτους τρόπους πληρωμής που μας βοηθούν να ολοκληρώσουμε τις καλοκαιρινές αγορές μας  εύκολα και γρήγορα, για να μη χάσουμε λεπτό από την παραλία: Η αγαπημένη υπηρεσία Public Now, Pay Later σε συνεργασία με την  Klarna, μας επιτρέπει να πληρώσουμε σε τρεις άτοκες δόσεις online και στα φυσικά καταστήματα, χωρίς πιστωτική κάρτα. Επιπλέον, για τις αγορές μας στα φυσικά καταστήματα, μπορούμε να επωφεληθούμε από το FlexPay, που προφέρει δυνατότητα αγορών έως 36 δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Και επειδή ξενοιασιά σημαίνει και ευελιξία στην παραλαβή, τα Public κάνουν τη ζωή μας ακόμη ευκολότερη, είτε είμαστε στην ξαπλώστρα της παραλίας, είτε στο μπαλκόνι με κάποιο δροσερό smoothie! Με την υπηρεσία Public Locker Pickup 24/7, μπορούμε να παραλάβουμε την παραγγελία μας από όποιο σημείο μας εξυπηρετεί περισσότερο, επιλέγοντας ανάμεσα σε 1.500+ lockers σε όλη την Ελλάδα! 

Αυτές τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, όλοι λέμε Sea you @Public, με βουτιές στις τιμές και προσφορές που ικανοποιούν επιθυμίες και φέρνουν μεγάλα χαμόγελα! Γιατί Summer Sales σημαίνει Public!