Από σήμερα, 10 Ιούλιου, έως και τις 23 Ιουλίου, οι φίλοι του PlayStation θα μπορούν να αγοράσουν την κονσόλα PlayStation 5 με την μονάδα αναπαραγωγής δίσκου με όφελος €75 (από €549,99 στα €474,99*) σε συμμετέχοντα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Το 2023 είναι μέχρι στιγμής μια φανταστική χρονιά για το PS5, με πολλά διαθέσιμα παιχνίδια για την ψυχαγωγία των φίλων του! Από blockbuster τίτλους που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, όπως το Hogwarts Legacy και το Final Fantasy XVI, μέχρι εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας, όπως το Horizon Call of the Mountain και το Resident Evil Village για το PlayStation VR2, το νέο headset εικονικής πραγματικότητας του PlayStation 5.

Συνεχίστηκαν οι απίστευτες εμπειρίες παιχνιδιού στην αυξανόμενη κοινότητα φίλων του PS5, συμπεριλαμβανομένης της συνδρομητικής υπηρεσίας παιχνιδιών του PlayStation, το PlayStation Plus, η οποία προσφέρει μοναδικά προνόμια όπως ο Κατάλογος Παιχνιδιών και Κλασικών (Game Catalog και Classics Catalog) με εκατοντάδες παιχνίδια για να επιλέξετε. Ακόμη περισσότερα απίθανα νέα παιχνίδια έρχονται φέτος, όπως το Marvel’s Spider-Man 2, το Assassin’s Creed Mirage και το Alan Wake 2.

Περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο: https://www.playstation.com/el-gr/ps5/buy-now/