Mε φόρτιση 33W κάτω από 200 ευρώ, με δυναμική μνήμη RAM 12 GB και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 128 GB, κάμερα 50MP ΑΙ και με το λεπτότερο σώμα Ultra Slim 7.49 mm στην κατηγορία του και στη σειρά C της realme.

Κατά συνέπεια, το realme C53 προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία smartphone σε  μια ασυναγώνιστη τιμή ξεκινώντας από  τα  179 ευρώ για την έκδοση 6 GB + 128 GB, που θα διατίθεται σε όλα τα καταστήματα.

Με περισσότερους από 4 εκατομμύρια χρήστες στην Ευρώπη, η σειρά C της realme έχει αποκτήσει καλή φήμη όσον αφορά την κάμερα, τη μνήμη, τη γρήγορη φόρτιση και το σχεδιασμό της. Πρωταρχικό ρόλο στη στρατηγική αναβάθμισης της σειράς C, ήταν το realme C55 το οποίο είναι σήμερα το best seller της realme στην Ευρώπη. Ως προϊόν που κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχει ξεπεράσει το ρεκόρ όλων των προηγούμενων κυκλοφοριών της σειράς realme C. Σε σύγκριση με το προηγούμενο realme 8, οι πωλήσεις του realme C55 αυξάνονται κατά 300% στις καθημερινές πωλήσεις. Άλλωστε με το realme C53, η realme συνεχίζει στο κλίμα του «Πρωταθλητή», επαναπροσδιορίζοντας για άλλη μια φορά τι μπορεί να προσφέρει ένα smartphone entry-level.

Το πρώτο smartphone στην κατηγορία του με γρήγορη φόρτιση 33W με τρία κορυφαία χαρακτηριστικά

Προκειμένου να διευκολυνθεί η καθημερινή εμπειρία των χρηστών, το realme C53 στοχεύει στο τέλος της εποχή της αργής φόρτισης προσφέροντας για πρώτη φορά φόρτιση 33W SUPERVOOC με τεχνολογία υψηλής τάσης και χαμηλού ρεύματος όπου χρειάζεται μόλις 31 λεπτά για να φορτίσει στο 50%. Σε σύγκριση με την προηγούμενη επιλογή φόρτισης του C33 στα 10W, το C53 έχει αυξήσει σημαντικά την ταχύτητα φόρτισης κατά 100%. Με μια τεράστια μπαταρία 5000mAh, το C53 παρέχει υψηλή απόδοση φόρτισης χωρίς προβλήματα για να βελτιώσει την καθημερινή εμπειρία του χρήστη.

Το realme C53 τροφοδοτείται από το οκταπύρηνο chipset T612 και συνδυάζεται με έως και 12GB μνήμης RAM και 128 GB ROM, που είναι και ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος στον τομέα του. Με την τεχνολογία επέκτασης μνήμης RAM DRE, το realme C53 μπορεί να επεκτείνει τη μνήμη RAM 6 GB έως και 6 GB επιπλέον για να μπορεί ο χρήστης να έχει μια ομαλή εμπειρία παρόμοια με 12 GB. Επιπλέον, το C53 υποστηρίζει 2 κάρτες Nano SIM και 1 κάρτα MicroSD ταυτόχρονα, με δυνατότητα επέκτασης της αποθήκευσης έως και στα 2TB.

 

Το C53 διαθέτει κάμερα 50MP, full screen υψηλού επιπέδου 6,74″ 90Hz και Mini Capsule

Για την πίσω κάμερα, το C53 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP με διάφραγμα f/1.8 και φακό 5P μαζί με φακό B&W με άνοιγμα f/3.0. Υπάρχει επίσης μια κάμερα selfie 8MP στο μπροστινό μέρος. Επιπλέον, το C53 επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εικόνες στο στυλ που προτιμούν με ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων λειτουργιών σε θέματα εικόνας.

To μπροστινό μέρος του realme C53, είναι κατασκευασμένο γύρω από ένα full screen υψηλού επιπέδου 6.74″ 90Hz με μέγιστη φωτεινότητα 450 nits όπου περιέχει εγκοπή mini-drop στην κορυφή, με αποτέλεσμα μια πιο άνετη εμπειρία προβολής. Επίσης, η realme εφάρμοσε αυτή τη φορά την πρώτη Mini Capsule του Android στο realme C53, η οποία προσαρμόζεται έξυπνα στην οθόνη και περιστρέφεται γύρω από την mini-dropped μπροστινή κάμερα για ειδοποιήσεις. Μπορεί να εμφανίσει διαφορετικά χρώματα της δυναμικής λυχνίας αναλόγως με την κατάσταση της μπαταρίας, “Πλήρως φορτισμένη”, “Φόρτιση” και “Χαμηλή μπαταρία” με πράσινο, μπλε και κόκκινο αντιστοίχως. Εκτός αυτού, οι χρήστες μπορούν αργότερα να έχουν πρόσβαση σε ακόμα δύο λειτουργίες όπως της χρήσης δεδομένων και των στατιστικών βημάτων μέσω του OTA. Όσον αφορά την περαιτέρω κυκλοφορία του smartphone, η realme επιβεβαίωσε ότι το Mini Capsule θα είναι διαθέσιμο για όλα τα προϊόντα της σειράς C φέτος.

Βελτιστοποιώντας συνεχώς την εσωτερική του κατασκευή, το realme C53 στοχεύει να γίνει το καλύτερα σχεδιασμένο entry-level smartphone με το λεπτότερο σώμα 7.49mm στην κατηγορία του καθώς και στη σειρά realme C. Όσον αφορά το πίσω μέρος του realme C53, είναι κατασκευασμένο με λαμπερό σχεδιασμό που συνοδεύεται από τα χρώματα Champion Gold και Mighty Black. Η υφή της χρυσής γραμμής και το εφέ χρυσού φωτός στο πίσω μέρος μοιάζουν με μια χρυσή κορδέλα και ένα προβολέα, παραπέμποντας στα έντονα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας την στιγμή όπου ένας πρωταθλητής κατακτά την κορυφή και επιβραβεύεται με το τρόπαιο.

Επιπλέον, το realme C53 είναι εξοπλισμένο με ηχείο 150% UltraBoom, fast-side αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και πολυλειτουργικό NFC. Το realme C53 μέσα από αυστηρές δοκιμές έχει την δυνατότητα να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα σε επίπεδο ναυαρχίδας.

Το realme C53 προσφέρει τρία χαρακτηριστικά για πρώτη φορά στην κατηγορία του όπου ξεπερνούν κάθε προσδοκία με στόχο να αναβαθμίσουν την εμπειρία του χρήστη.