Η DIVITEC, εξουσιoδοτημένος εισαγωγέας προϊόντων τεχνολογίας, εικόνας, ήχου, e-mobility και οικιακών συσκευών, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με το γερμανικό όμιλο Rivacase. Επενδύοντας σε μία ήδη μακροχρόνια συνεργασία, ξεκινά τη διάθεση νέων λύσεων μεταφοράς στην ελληνική αγορά.

Οι σύγχρονες καθημερινές ανάγκες μετακίνησης απαιτούν και σύγχρονες λύσεις μεταφοράς. Η καθημερινή μεταφορά πλήθους προϊόντων, είτε αυτά αφορούν την παραγωγικότητα και την εργασία, είτε εξορμήσεις, καθιστούν τις ολοκληρωμένες λύσεις μεταφοράς απαραίτητες.

Η νέα σειρά Galapagos με οικολογικό αποτύπωμα

Η Rivacase εισάγει στην ήδη ευρεία της συλλογή, τη νέα σειρά Galapagos. Εμπνευσμένη από τις απειλούμενες χελώνες των νήσων Γκαλαπάγκος, συνεργάζεται με την εταιρεία προστασίας των χελωνών, για να υποστηρίξει το σημαντικό έργο της διατήρησης των μοναδικών οικοσυστημάτων, να ευαισθητοποιήσει για τη διατήρησή τους και, φυσικά, να σώσει το συγκεκριμένο είδος. Το στρογγυλεμένο σχήμα των σακιδίων αυτής της συλλογής μοιάζει με το κέλυφος της χελώνας των νησιών του Ειρηνικού.

Στο πλαίσιο της νέας σειράς, η Rivacase εισάγει (με κωδικό 7761), σακίδια πλάτης για laptop έως και 15,6”. Τα σακίδια διαθέτουν έναν ειδικά σχεδιασμένο ιμάντα που προσαρμόζει εύκολα το σακίδιο σε οποιαδήποτε κυλιόμενη αποσκευή. Διαθέτουν μία μικρή θήκη, η οποία είναι ιδανική για τη μεταφορά μικρότερων συσκευών, όπως smartphone, επαγγελματικές κάρτες, αλλά και μικρότερα αξεσουάρ. Το αποσπώμενο λουρί της θήκης κάνει ασφαλέστερη τη μεταφορά σημαντικών αντικειμένων, όπως τα κλειδιά του σπιτιού ή του αυτοκινήτου. Η κρυφή τσέπη στο πίσω μέρος του σακιδίου καθιστά ευκολότερη και πιο άμεση την πρόσβαση στο διαβατήριο ή το πορτοφόλι, ενώ οι πλαϊνές τσέπες είναι σχεδιασμένες για μπουκάλι νερό ή ομπρέλα. 

Η ειδική λαβή και οι εργονομικοί ιμάντες ώμου καθιστούν άνετη την πολύωρη χρήση του, ενώ διατίθεται και σύστημα διαχείρισης ιμάντων. Τέλος, το ανθεκτικό στο νερό ύφασμα του σακιδίου, κρατά το περιεχόμενό του ασφαλές από μικροατυχήματα. Το σακίδιο κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: Σκούρο γκρι, καφέ και χακί. 

Άνεση και στυλ με τη νέα σειρά Sherwood

Με έμπνευση από τα αρχαία δέντρα του Sherwood Forest, η συλλογή βασίζεται τόσο στο φυσικό τοπίο του γνωστού δάσους της Αγγλίας, αλλά και στην κληρονομιά και την ιστορία του, τους διάσημους μύθους και τους θρύλους του.

Το σακίδιο πλάτης της σειρά (κωδικός 7631),που κυκλοφορεί, φέρνει το στρατιωτικό στυλ, με ένα μοναδικό χρωματικό τόνο του navy blue,στην καθημερινή αστική μεταφορά. Το ειδικό αδιάβροχο ύφασμα κρατά προστατευμένο το περιεχόμενο του σακιδίου, ενώ η πληθώρα θηκών, με συνολική χωρητικότητα 28 λίτρα, καλύπτει κάθε ανάγκη οργάνωσης και μεταφοράς. Από τη μικρότερη θήκη, με ειδική σχεδίαση για την οργάνωση αξεσουάρ και αποσπώμενο λουρί για κλειδιά, μέχρι και τη μεγαλύτερη, που είναι ειδικά διαμορφωμένη για τη μεταφορά laptop και tablet, το σακίδιο πλάτης βοηθά τους χρήστες να μετακινηθούν ευκολότερα και πιο οργανωμένα. 

Ο εργονομικός σχεδιασμός της πλάτης, αλλά και το σύστημα διαχείρισης ιμάντων εξυπηρετούν τους χρήστες στην καθημερινή τους μετακίνηση. Ο ειδικά σχεδιασμένος ιμάντας στέρνου, η διπλή λαβή και ο ιμάντας προσαρμογής σε κυλιόμενες αποσκευές το καθιστούν κατάλληλο για κάθε είδους μετακίνηση. 

Tα προϊόντα της Rivacase είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, μέσω δικτύου συνεργαζόμενων καταστημάτων και online shops, από την DIVITEC AE, η οποία είναι υπεύθυνη για το service, προφέροντας και εγγύηση καλής λειτουργίας.