Η Cablenet, ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Κύπρο, επέλεξε τη Salesforce, τον παγκόσμιο ηγέτη στο CRM, για την αντικατάσταση του συστήματος CRM που διαθέτει.

Η νέα πλατφόρμα Salesforce CRM, αξιοποιώντας τις ισχυρές δυνατότητες του Service Cloud, θα επιτρέψει στην Cablenet να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες της, με στόχο την καλύτερη αλληλεπίδραση και ικανοποίησή τους.

Με την εγκατάσταση του Service Cloud, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Cablenet θα έχει πρόσβαση σε ένα ενοποιημένο προφίλ κάθε πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού αγορών, των αιτημάτων εξυπηρέτησης και των προτιμήσεων επικοινωνίας. Αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη και λύσεις στους πελάτες, οδηγώντας σε αυξημένα επίπεδα ικανοποίησης. Επιπλέον, τα προηγμένα εργαλεία δημιουργίας αναφορών και αναλυτικών δεδομένων του Service Cloud θα επιτρέψουν στην Cablenet να αποκτήσει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών, επιτρέποντας στην εταιρεία να λαμβάνει αποφάσεις βάσει δεδομένων για τη βελτίωση της εμπειρίας τους.

«Η Cablenet θέτει τον ικανοποιημένο πελάτη στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της και η συνεργασία μας με τη Salesforce θα μας επιτρέψει να πάμε την εμπειρία των πελατών μας στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Γιάννος Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet. «Με την πλατφόρμα CRM της Salesforce, θα είμαστε σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας ταχύτερες, πιο αποτελεσματικές και πιο εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες τους ικανοποιούνται πάντα. Ανυπομονούμε για τον θετικό αντίκτυπο που θα έχει αυτό τόσο στην επιχείρησή μας όσο και στους πελάτες μας».

«Στη Salesforce η επιτυχία των πελατών είναι μία από τις βασικές μας αξίες», δήλωσε ο Robin Fisher, Senior Area Vice President ΕΜΕΑ της Salesforce. «Είμαστε πολύ περήφανοι που η Cablenet πέτυχε έναν τόσο σημαντικό στόχο στο ψηφιακό της ταξίδι. Ο πελάτης είναι ο «θησαυρός» κάθε εταιρείας και εμείς επιτρέπουμε στους πελάτες μας να εξυπηρετούν καλύτερα και να προβλέπουν τις ανάγκες των δικών τους πελατών, χάρη σε μια ολιστική στρατηγική που βασίζεται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), στα δεδομένα, και στις δυνατότητες του CRM. Η Cablenet είναι στρατηγικός μας πελάτης στον κλάδο των Επικοινωνιών στην Κυπριακή αγορά. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω αυτή τη σχέση και να αξιοποιήσουμε τις συνέργειες μεταξύ των εταιρειών μας».

Εστιάζοντας στο μέλλον, η Salesforce και η Cablenet δεσμεύονται να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες τους. Η Cablenet σχεδιάζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Salesforce και σε άλλους τομείς, αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη σουίτα λύσεων της Salesforce, ώστε να βελτιστοποιήσει όλο και περισσότερες διαδικασίες και να συνεχίσει το ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού της.