Η Sony ανακοίνωσε τη νεότερη ηχομπάρα της – την HT-S2000. Αυτή η 3.1ch Dolby Atmos® / DTS:X® ηχομπάρα  παρέχει κινηματογραφικό ήχο surround με το Vertical Surround Engine και το S-Force PRO Front Surround.

Χάρη σε έναν προσφάτως ανεπτυγμένο up mixer, η HT-S2000 προσφέρει μια εμπειρία surround τριών κατευθύνσεων ακόμα και κατά την αναπαραγωγή στερεοφωνικού περιεχομένου. Το κεντρικό ηχείο εξασφαλίζει καθαρούς διαλόγους, ενώ το ενσωματωμένο διπλό subwoofer προσφέρει βαθιά μπάσα. Αυτή η ηχομπάρα θα είναι επίσης η πρώτη συμβατή συσκευή με τη νέα εφαρμογή Sony | Home Entertainment Connect.

Μια καθηλωτική εμπειρία ήχου surround

Με το Vertical Surround Engine και το S-Force Pro Front Surround, η HT-S2000 δημιουργεί κινηματογραφικό ήχο surround που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη συγκίνηση των Dolby Atmos και DTS:X. Χάρη στις μοναδικές εικονικές τεχνολογίες της Sony, η HT-S2000 δημιουργεί μια καθηλωτική εμπειρία ήχου χωρίς την ανάγκη για επιπλέον ηχεία. Με το Vertical surround engine να τοποθετεί τον ήχο από πάνω σας και το S-Force Pro να συνθέτει ήχο από τα πλάγια, είναι σαν να φέρατε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας με τη HT-S2000.

Με τον πρόσφατα ανεπτυγμένο up mixer της Sony, μπορείτε να απολαύσετε ήχο surround από τρεις καταυθύνσεις όχι μόνο από περιεχόμενο με ήχο surround, αλλά και με περιεχόμενο με στερεοφωνικό ήχο, όπως περιεχόμενο βίντεο ή μουσικής που μεταδίδεται από το διαδίκτυο ή από συσκευή μέσω Bluetooth®. Αναλύοντας το κομμάτι σε πραγματικό χρόνο, η μοναδική τεχνολογία της Sony διαχωρίζει τον ήχο στα επιμέρους στοιχεία του (όπως φωνές, ηχητικά εφέ ή μουσικά όργανα) και τα περιβάλλει γύρω σας, δημιουργώντας μια συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία από σχεδόν οτιδήποτε παρακολουθείτε.

Καθαρός διάλογος, ισχυρό πλούσιο μπάσο

Η HT-S2000 περιλαμβάνει ένα ειδικό κεντρικό ηχείο για καθαρό διάλογο και ενσωματωμένο διπλό subwoofer για δυνατά μπάσα. Συνεργάζονται για να παρέχουν καθαρό και ευρείας εμβέλειας ήχο σε όλο το δωμάτιο. Η μονάδα ηχείων X-balanced της Sony είναι η βασική τεχνολογία που επιτυγχάνει μεγαλύτερη ηχητική πίεση με λιγότερη παραμόρφωση και μεγαλύτερη φωνητική διαύγεια.

Παρουσιάζουμε τη νέα εφαρμογή Home Entertainment Connect

Η ρύθμιση και η χρήση της ηχομπάρας είναι πιο εύκολη από ποτέ με την εφαρμογή Sony | Home Entertainment Connect . Μπορεί να σας καθοδηγήσει στις αρχικές ρυθμίσεις, να σας βοηθήσει με την αντιμετώπιση προβλημάτων και να σας δώσει πλήρη έλεγχο της έντασης, των πεδίων ήχου και πολλά άλλα απευθείας από ένα smartphone. Προσφέρει επίσης χρήσιμες πληροφορίες, όπως προτάσεις λειτουργιών, νέες ενημερώσεις λογισμικού και πολλά ακόμη.

Αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου

Το προαιρετικό ασύρματο subwoofer (SA-SW5 / SA-SW3)  θα προσθέσει πλούσιο ήχο μπάσων. Για να κάνετε την εμπειρία ακόμα πιο καθηλωτική, προσθέστε τα προαιρετικά ασύρματα πίσω ηχεία της Sony (SA-RS3S) 1 και ολοκληρώστε την κινηματογραφική εμπειρία. Σε συνδυασμό με μια συμβατή τηλεόραση BRAVIA TV™1 , οι ρυθμίσεις ήχου της ηχομπάρας εμφανίζονται αυτόματα στο μενού γρήγορων ρυθμίσεων BRAVIA για εύκολο έλεγχο.

Βιωσιμότητα στο προσκήνιο

Τα προϊόντα ήχου της Sony που προορίζονται για οικιακή χρήση είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να προσφέρουν εξαιρετική ηχητική εμπειρία, αλλά και με γνώμονα το περιβάλλον. Η Sony έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί λιγότερο πλαστικό στα προϊόντα και τις συσκευασίες της. Η HT-S2000 χρησιμοποιεί ειδικά αναπτυγμένο ανακυκλωμένο πλαστικό σε διάφορα μέρη του προϊόντος, γεγονός που επιτρέπει στη Sony να αποδίδει εξαιρετικές ακουστικές επιδόσεις με ανακυκλωμένα πλαστικά. Περίπου το 95% της συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και υλικά με βάση το χαρτί για την ελαχιστοποίηση της χρήσης πλαστικού.

Διαθεσιμότητα

Η HT-S2000 θα είναι διαθέσιμη από τον προσεχή Ιούλιο.