Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας Full HD (FHD) βιντεοκάμερας Smart Cam VC23GA. Με δύο μικρόφωνα και λειτουργία πολλαπλών προβολών, η Smart Cam ενσωματώνεται άψογα στις έξυπνες τηλεοράσεις της LG με webOS για να παρέχει βελτιωμένη αλληλεπίδραση του χρήστη με πλήθος εφαρμογών και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Η σύζευξη προσφέρει εύκολες βιντεοκλήσεις, μια αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής γυμναστικής και πολλές άλλες δυνατότητες, καλύπτοντας τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, καθώς απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι LG Smart TVs.

Είναι συμβατή με πολλές από τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα webOS των τηλεοράσεων LG και ξεκλειδώνει ποικίλες και συναρπαστικές διαδραστικές εμπειρίες. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν άνετα με συναδέλφους, πελάτες, οικογένεια ή φίλους μέσω του RemoteMeeting, μια καινοτόμα υπηρεσία τηλεδιάσκεψης που λειτουργεί επίσης σε υπολογιστές και smartphones. Η Smart Cam με ανάλυση FHD (1.920 x 1.080) παρέχει ομαλό, ευκρινές βίντεο, που φαίνεται εξαιρετικά καθαρό και ζωντανό όταν προβάλλεται στις μεγάλες οθόνες της LG, οι οποίες φημίζονται για την εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Η ρύθμιση της εφαρμογής RemoteMeeting στην τηλεόραση LG είναι γρήγορη και απλή και καταργεί την ανάγκη σύνδεσης με υπολογιστή. Επιπλέον, χάρη στα ενσωματωμένα μικρόφωνα της Smart Cam δεν απαιτούνται επιπλέον περιφερειακά. Όσοι χρησιμοποιούν τις εφαρμογές γυμναστικής και ευεξίας, θα λατρέψουν τα οφέλη της σύνδεσης της LG Smart Cam σε μια τηλεόραση LG. Το Exercite, μια οικιακή εφαρμογή γυμναστικής που χρησιμοποιεί προηγμένους αλγορίθμους αναγνώρισης κίνησης και άσκησης μέσω AI, παρακολουθεί με ακρίβεια το σώμα του χρήστη σε κάθε κίνηση με την Smart Cam, για να παρέχει πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τεχνική της άσκησης – βοηθώντας τους χρήστες να βελτιστοποιήσουν την απόδοσή τους. Το FlexIt, μια πλατφόρμα που παρέχει συνεδρίες με κορυφαίους επαγγελματίες του fitness, εκμεταλλεύεται πλήρως την ενσωμάτωση Smart Cam-LG TV. Ο ισχυρός συνδυασμός ενισχύει την εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη που προσφέρει το FlexIt, το οποίο παρέχει custom προγράμματα και συμβουλές για να υποστηρίξει τους χρήστες να επιτύχουν τους στόχους τους σε θέματα γυμναστικής και ευεξίας και να διατηρήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Επιπλέον, οι Smart Cam και η LG TV χαρίζουν νέες επιλογές ψυχαγωγίας, όπως η νέα εφαρμογή selfie, Fun Mirror, και η δημοφιλής εφαρμογή διδασκαλίας χορού, 1M HomeDance. Το Fun Mirror προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα φίλτρων, διασκεδαστικών εφέ φωτογραφιών και επιλογών επεξεργασίας για να επιλέξουν, ενώ το Home Dance by 1M, μια συνεργασία μεταξύ της LG και του εμβληματικού 1 MILLION Dance Studio της Νότιας Κορέας, μιας από τις πιο δημοφιλείς ομάδες χορογραφίας της K-Pop, παρέχει ποικιλία σεμιναρίων για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τις χορευτικές τους δεξιότητες. Με τη συνδεδεμένη Smart Cam, οι χρήστες μπορούν να χορεύουν μαζί με τον εκπαιδευτή μέσω της κάμερας και να μαθαίνουν πιο αποτελεσματικά τη χορογραφία των αγαπημένων τους κομματιών.

Δίνοντας προτεραιότητα στην ιδιωτική ζωή και την ασφάλεια των χρηστών, το ενσωματωμένο κάλυμμα της LG Smart Cam μπλοκάρει αποτελεσματικά τον φακό της κάμερας όταν δεν χρησιμοποιείται, ώστε να προσφέρει ισχυρή προστασία από απόπειρες hacking και να διασφαλίσει τους χρήστες από πιθανές παραβιάσεις ασφάλειας.

Κομψή και λειτουργική, η LG Smart Cam διαθέτει λεπτό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με τη μοντέρνα αισθητική των συμβατών LG Smart TVs που βρίσκονται στην αγορά από το 2022, συμπεριλαμβανομένης της σειράς lifestyle. Η κάμερα της LG συνδυάζεται διακριτικά με την τηλεόραση για να δώσει την εμφάνιση μιας ενιαίας συσκευής και χάρη στο ενσωματωμένο διπλό μικρόφωνό της εξασφαλίζει κρυστάλλινη ποιότητα φωνής.

Η LG έχει δεσμευτεί να αναβαθμίζει την καθημερινότητα των χρηστών με καινοτομίες που προσφέρουν αξία και νέες εμπειρίες χρήστη. Η άψογη ενσωμάτωση της Smart Cam και της τηλεόρασης LG ενισχύει την ευκολία, τη διαδραστικότητα και τις ευκαιρίες ψυχαγωγίας για τους κατόχους τηλεοράσεων LG. Η LG Smart Cam είναι προς το παρόν διαθέσιμη από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της LG στην Κορέα και τις ΗΠΑ, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες μεγάλες αγορές παγκοσμίως.