Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο UltraWide Dual QHD monitor 49 ιντσών (μοντέλο LG 49WL95C-W),  μια πρωτοποριακή οθόνη που φέρνει επανάσταση στο multitasking για επαγγελματίες σε διάφορους κλάδους.

Με την τεράστια επιφάνεια εργασίας και τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, αυτή η οθόνη δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν με άνεση πολλαπλές εργασίες, να βελτιώνουν την αποδοτικότητα τους και να ξεκλειδώνουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Το monitor της LG, με την εντυπωσιακή ultra-wide curved οθόνη 49 ιντσών, θέτει νέα πρότυπα για την παραγωγικότητα. Με αναλογία 32:9 και εκπληκτική ανάλυση 5120 x 1440, προσφέρει μια απαράμιλλη πανοραμική προβολή που ζωντανεύει τη δουλειά των επαγγελματιών με μοναδικό τρόπο. Είτε πρόκειται για δημιουργό περιεχομένου, οικονομικό αναλυτή ή προγραμματιστή, το LG 49WL95C-W τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν πολύπλοκα projects με ευκολία.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του μοντέλου LG 49WL95C-W είναι οι εξαιρετικές δυνατότητες multitasking. Η καινοτόμα λειτουργία Picture-by-Picture (PBP) της οθόνης επιτρέπει στους επαγγελματίες να προβάλλουν ταυτόχρονα και χωρίς προσπάθεια περιεχόμενο από πολλαπλές πηγές. Με τη δυνατότητα σύνδεσης και προβολής δύο διαφορετικών συσκευών, όπως για παράδειγμα ενός laptop και ενός desktop υπολογιστή, σε μία μόνο οθόνη, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους όπως ποτέ άλλοτε.

Εκτός από τις αξιοσημείωτες δυνατότητες multitasking, η οθόνη LG 49WL95C-W προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και ευκρίνεια χρωμάτων. Διαθέτοντας αυτόματο έλεγχο φωτεινότητας και τεχνολογία HDR, παρέχει ζωντανές, ρεαλιστικές εικόνες με ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων. Είτε οι χρήστες επεξεργάζονται φωτογραφίες και δημιουργούν περίπλοκα σχέδια, είτε αναλύουν δεδομένα, κάθε λεπτομέρεια ζωντανεύει με εκπληκτική ευκρίνεια.

Τέλος, ο εργονομικός σχεδιασμός της βάσης του LG 49WL95C-W εξασφαλίζει βέλτιστη άνεση κατά τη διάρκεια πολύωρης εργασίας. Οι επιλογές ρύθμισης του ύψους, κλίσης και περιστροφής στον κατακόρυφο άξονα της οθόνης παρέχουν ευελιξία στους χρήστες για να βρουν τη θέση προβολής που προτιμούν. Επιπλέον, τα εξαιρετικά λεπτά πλαίσια και η κομψή, μοντέρνα αισθητική της την καθιστούν ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο εργασίας.

Το μοντέλο LG 49WL95C-W όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel .