Η BEWISE ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΛΤΑ για την υλοποίηση Cloud-based SaaS, SD-WAN λύσης, χρησιμοποιώντας Meraki MX για όλα τα σημεία του οργανισμού. Πρόκειται για μία τεχνολογική λύση αιχμής που παρέχει προηγμένη προστασία ασφαλείας και πλήρη ορατότητα στις εφαρμογές.

Η Cloud-based Meraki πλατφόρμα επιλέχθηκε ως λύση για την ΔΕΛΤΑ για χαρακτηριστικά όπως:

  • η δυνατότητα ενιαίας, κεντρικής Cloud διαχείρισης για τη διαμόρφωση του WAN services και της ασφάλειας, 
  • η παροχή λεπτομερών αναφορών της απόδοσης και της εφαρμογής WAN για επιχειρηματικές αναλύσεις και πρόβλεψη, 
  • η δυναμική κυκλοφορία εφαρμογών, για αποτελεσματική απόδοση και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη,
  • η παροχή ενσωματωμένης προστασίας από απειλές που ενεργοποιείται την κατάλληλη στιγμή, 
  • η ασφαλής κυκλοφορία στο διαδίκτυο, το cloud και εντός του οργανισμού όλων των εφαρμογών και των services που χρησιμοποιούν οι ομάδες,
  • οι βελτιστοποιημένες ροές εργασίας για πλατφόρμες cloud.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη ΔΕΛΤΑ σε αυτό το έργο», δήλωσε ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, CEO της BEWISE. «Η ομάδα μας δεσμεύεται να παρέχει καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα και πρώτη προτεραιότητα την ασφάλειά τους».

Η ΔΕΛΤΑ πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις γύρω από την καλή διατροφή στην Ελλάδα, παραμένοντας πιστή στο DNA μιας πρωτοπόρου εταιρείας που διαχρονικά συμβάλλει στην εξέλιξη της διατροφής στη χώρα μας έχοντας συνδέσει το όνομα της με την καινοτομία σε κάθε επίπεδο. 

“Σε αυτό το πλαίσιο συνεργαζόμαστε με εταιρείες που πρωταγωνιστούν στον τομέα τους, όπως η BEWISE, αναγνωρίζοντας ότι θα μας οδηγήσουν σε ένα νέο επίπεδο ασφάλειας για τις υποδομές μας, με αποτέλεσμα την άμεση αύξηση της παραγωγικότητας στις ομάδες μας.” δήλωσε ο κ. Βασίλειος Ντσζιαφέρης, Διευθυντής Πληροφορικής της ΔΕΛΤΑ.

Η BEWISE συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο σε όλη την Ευρώπη. Η καινοτομία και οι εξατομικευμένες λύσεις είναι το σήμα κατατεθέν της, ενώ με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και CyberSecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία).  Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο www.bewise.gr.