Το coengineered με τη ZEISS Flagship Smartphone που θαυμάσαμε όλοι πριν λίγο καιρό για τη μοναδική του κάμερα με αισθητήρα μιας ίντσας και για τις ασυναγώνιστες λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, «ξαναχτυπά» στα Summer Offers σε ασυναγώνιστη τιμή για να εντυπωσιάσεις και το καλοκαίρι!

Το vivo X90 Pro 5G χαρίζει εξαιρετικές φωτογραφίες, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Ο… βασιλιάς της νύχτας, όπως είχαμε αποκαλέσει το κορυφαίο smartphone του κινεζικού κολοσσού έπειτα από τη δοκιμή μας μόλις πρωτοκυκλοφόρησε στην Ελλάδα, απέσπασε δικαιωματικά τη διάκριση ‘’Best Night Camera’’από τη συντακτική μας ομάδα.

Δεν χρειάστηκε πολύς κόπος για να ξεχωρίσουμε την αξιοθαύμαστη ικανότητα του vivo X90 Pro να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί σε συνθήκες με σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό, εκμηδενίζοντας φαινόμενα όπως «θόρυβος» και ενοχλητικός «κόκκος», αλλοίωση χρωμάτων και έλλειψη καταγραφής λεπτομερειών που συναντάμε συχνά σε άλλα κινητά. Ο πλέον αξιόπιστος φωτογραφικός μας σύμμαχος σε κάθε μας περιπέτεια, νυχτερινή και μη, είναι αναμφίβολα το Flagship της vivo.

Υπηρετώντας επάξια το μότο ‘’Photography Redefined’’

Με πιστοποίηση IP68 στεγανοποίησης απέναντι σε νερό και σκόνη και πλαίσιο από αλουμίνιο, το vivo X90 Pro 5G μάς επέτρεψε να φωτογραφίσουμε δίχως άγχος ακόμα και εν μέσω ξαφνικής… νεροποντής! Ο σχεδιασμός του, άλλωστε, παρά την αρμονία και την πολυτέλεια που αποπνέει, διατηρεί υψηλές αντοχές σε κάθε λογής κακουχίες. Μέρος του ιδιαίτερου design του vivo X90 Pro 5G είναι και η επιβλητική κυκλική νησίδα που φιλοξενεί τις κάμερες, συνοδευόμενες από το εμβληματικό λογότυπο ZEISS και από τη χαρακτηριστική κόκκινη ένδειξη Τ* στο κέντρο. Τρεις αισθητήρες και ισάριθμοι φακοί με την υπογραφή της ZEISS σε επίπεδο οπτικών αλλά και φίλτρων στο λογισμικό της κάμερας, εξασφαλίζουν ανυπέρβλητες φωτογραφικές επιδόσεις σε κάθε σενάριο πιθανής χρήσης. Αξιοποιώντας την πατενταρισμένη πολυεπίπεδη αυτή επίστρωση οπτικών μερών ‘’T* Coating’’ της ZEISS, η συσκευή βελτιστοποιεί τη διέλευση του φωτός. Ένας ευρυγώνιος φακός με μεγάλο διάφραγμα (f/1.75), ένας τηλεφακός με ακόμα μεγαλύτερο διάφραγμα (f/1.6) και με 2x οπτικό zoom και ένας υπερευρυγώνιος (108˚) φακός (f/2.0) συγκεντρώνουν οπτική πληροφορία για τους αντίστοιχους τρεις αισθητήρες, τον 50MP IMX 989 μεγέθους μίας ίντσας, τον 50MP αισθητήρα που βρίσκεται κάτω από τον τηλεφακό και τον 12MP αισθητήρα που υπηρετεί την υπερευρυγώνια κάμερα.

Ασυναγώνιστες λήψεις με την κάμερα του vivo X90 Pro 5G.

Dual Pixel PDAF και Laser AF τεχνολογίες εγγυώνται… ακαριαία αυτόματη εστίαση, ενώ η οπτική σταθεροποίηση, τόσο στον κύριο ευρυγώνιο φακό όσο και στον τηλεφακό λειτουργεί σωτήρια! Όταν τα Bokeh πορτρέτα με εξαιρετική φυσικότητα συναντούν τα μοναδικά στυλ της ZEISS (Biotar, Sonnar, Planar, Distagon και Cinematic), το αποτέλεσμα είναι πολύ απλά… αξιοθαύμαστο. Όσον αφορά στη λήψη βίντεο, υποστηρίζεται μέχρι και ανάλυση 8K στα 24fps (καρέ ανά δευτερόλεπτο) ή 4Κ στα 60fps. Τις selfies σας επιμελείται μια 32MP κάμερα στην πρόσοψη. Σημαντική είναι και η συμβολή του vivo V2 Image Signal Processor (ISP) chip, το οποίο συνεπικουρεί το πανίσχυρο MediaTek Dimensity 9200 chipset, βελτιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης. Και σε όλα τα παραπάνω, συνυπολογίστε το γεγονός πως μιλάμε για μια συσκευή με μια φωτεινή (1.300 nits peak) AMOLED HDR10+ οθόνη 6,78 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, η οποία έρχεται με μπαταρία 4.870mAh που φορτίζει σε χρόνο μηδέν, χάρη στον φορτιστή 120W που βρήκαμε στη συσκευασία!

Δικό σας με ένα ψηφίο… λιγότερο στην τιμή!

Πιθανολογούμε πως δεν διαβάζετε αυτές τις γραμμές για να μάθετε για τη φωτογραφική υπεροχή του vivo X90 Pro 5G, καθώς πιθανότατα ήδη γνωρίζετε τις εξελιγμένες ικανότητές του. Αυτό που υποψιαζόμαστε ότι κέντρισε το ενδιαφέρον σας είναι το «Summer Offers» στον τίτλο μας, και πιστέψτε μας, δεν ήταν clickbait! Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προσφορών, η vivo ανακοίνωσε πως η τιμή του κορυφαίου της φωτογραφικού κινητού εγκαταλείπει την ήδη συμφέρουσα για τα δεδομένα της premium κατηγορίας τιμή των 1.199,90€ και «πέφτει» στην τριψήφια τιμή των 999,90€, ώστε ακόμα περισσότεροι φίλοι της φωτογραφίας μέσω smartphone να μπορούν να φύγουν για διακοπές με ένα κινητό που θα κρατήσει τις αναμνήσεις τους ζωντανές για πάντα! Όπως και να το κάνουμε, όταν το κόστος από τετραψήφιο μετατρέπεται σε τριψήφιο αριθμό ευρώ, η ανάγκη για να αποκτήσουμε την κορυφαία πρόταση της vivo γίνεται ακόμα πιο επιτακτική!