Η οθόνη LG OLED evo C3 θέτει νέα πρότυπα στην τεχνολογία της τηλεόρασης και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα καινοτομίας, συνδυάζοντας τη φημισμένη τεχνολογία OLED της LG με τις πιο σημαντικές εξελίξεις του πάνελ OLED evo.

Είναι σχεδιασμένη να γοητεύει τους χρήστες με την εξαιρετική ποιότητα εικόνας και την καθηλωτική εμπειρία θέασης, ενώ αναδεικνύει μοναδική φωτεινότητα, εκπληκτικά χρώματα και εξαιρετική αντίθεση, προσφέροντας στους χρήστες μια οπτική πανδαισία. 

Για τους λάτρεις των παιχνιδιών που θέλουν να απολαμβάνουν εντυπωσιακά ρεαλιστική εικόνα, φωτεινά χρώματα και κορυφαία γραφικά, η LG OLED evo C3 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Με το Dolby Vision Gaming 4K στα 100 Hz, χρόνο απόκρισης 0,1 ms για πιο καθαρά γραφικά, συμβατότητα NVIDIA G-Sync, AMD FreeSync Premium και υποστήριξη VRR, η τηλεόραση προσφέρει μια ασύγκριτα καθαρή, ομαλή εικόνα, ενώ το UX που είναι προσανατολισμένο στον παίκτη και η απλή ροή παιχνιδιών επιτρέπουν στο χρήστη να διεισδύσει κατευθείαν στον κόσμο του παιχνιδιού.

Οι χρήστες, με την LG OLED evo C3 έχουν τη δυνατότητα επιλογής των ιδανικών ρυθμίσεων για το είδος του παιχνιδιού και το περιβάλλον παιχνιδιού με το Game Optimizer. Ο χρήστης αποκτά πρόσβαση στο μενού από το Game Dashboard καθώς παίζει χωρίς να κάνει παύση και έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.

Όμως, εκτός από τους λάτρεις του gaming η LG OLED evo C3 θα συναρπάσει και τους φαν των εντυπωσιακών εικόνων και ταινιών αφού μεταδίδει τις εικόνες σε εξαιρετικά ρεαλιστική ποιότητα, ενώ η αναπαραγωγή ήχου γίνεται σε τρισδιάστατη μορφή. Διαθέτει επεξεργαστή α9 ΑΙ 4K Gen6 και με τις εξαιρετικές βελτιώσεις σε επίπεδο εικόνας και ήχου, εισάγει τους χρήστες στον κόσμο του α-ρεαλισμού, κάνοντάς τους πρωταγωνιστές. Με τεχνολογία AI Super Upscaling, το σύστημα επεξεργασίας χρησιμοποιεί τα AI Noise Reduction (μείωση θορύβου με τεχνητή νοημοσύνη) και AI Super Resolution (σούπερ ανάλυση με τεχνητή νοημοσύνη), για την ταξινόμηση των εικόνων και την αφαίρεση του θορύβου με βάση την κατηγορία τους. Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι “deep learning” βελτιώνουν τα πρόσωπα και τα αντικείμενα για να τα κάνουν να φαίνονται πιο ευκρινή, εκφραστικά και πολυδιάστατα. Το OLED Dynamic Tone Mapping Pro βελτιώνει τις εικόνες μέσω μιας διαδικασίας που τονίζει την αντίθεση σε περιοχές χαμηλής διαβάθμισης, φωτίζει τις περιοχές μεσαίων τόνων και προσθέτει εκφραστική λεπτομέρεια σε περιοχές υψηλής διαβάθμισης. 

Το HDR Expression Enhancer μπορεί να εντοπίζει και να βελτιώνει σημαντικά αντικείμενα στην οθόνη (όπως, για παράδειγμα, πρόσωπα ανθρώπων) σε κάθε σκηνή και εφαρμόζει χαρτογράφηση τόνου βασισμένη στο deep learning, δίνοντας στους θεατές μια πιο ζωντανή ποιότητα με βελτιωμένη ευκρίνεια και τρισδιάστατη απόδοση. 

Το AI Sound Pro της LG, το οποίο παρέχει εικονικό ήχο surround 9.1.2 από τα ενσωματωμένα ηχεία των τηλεοράσεων, συμπληρώνει ηχητικά μια υψηλών επιδόσεων κινηματογραφική εμπειρία, ενώ σε συνδυασμό με ένα LG soundbar, η εμπειρία ήχου απογειώνεται. Η τηλεόραση LG και το LG Soundbar, μέσω του WOW Orchestra, συνεργάζονται σαν ένα ηχείο για να δημιουργήσουν τρισδιάστατο ήχο. 

Ο εντυπωσιακός ήχος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας της LG OLED evo C3. Με την υποστήριξη του Dolby Atmos®, οι χρήστες θα νιώσουν σαν να βρίσκονται μέσα σε ένα πολυδιάστατο ηχητικό τοπίο με βάθος και ρεαλισμό σε κάθε σκηνή. Είτε παρακολουθούν μια ταινία γεμάτη δράση είτε απολαμβάνουν μια απλή ταινία με διαλόγους, η LG OLED evo C3 προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική ηχητική εμπειρία.

Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, οι λάτρεις των sports απολαμβάνουν μοναδικές δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις ενημερώνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια, ώστε οι θεατές να μην ανησυχούν αν θα χάσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων. 

Η LG OLED C3 είναι διαθέσιμη σε διάφορες διαστάσεις οθόνης από 42 ίντσες για απολαυστικές κινηματογραφικές προβολές στο σπίτι μέχρι 83 ίντσες για τις πιο συναρπαστικές αθλητικές αναμετρήσεις. Για όσους αναζητούν μια πρωτόγνωρη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, η LG OLED evo C3 φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση.