TP Vision και FC Barcelona υπέγραψαν πολυετή συμφωνία ως «Main Partner» (Κύριος Συνεργάτης), με το «Ambilight TV» brand να εμφανίζεται σε περίοπτη θέση στο μανίκι της ποδοσφαιρικής φανέλας της πρώτης ομάδας των ανδρών.

Η TP Vision, η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τις πωλήσεις των προϊόντων Philips TV, Philips Sound και AOC Audio ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη θρυλική παγκόσμια ομάδα ποδοσφαίρου, FC Barcelona, ​​ως Κύριος Συνεργάτης για Τηλεόραση, Display/ Απεικόνιση και Συσκευές ήχου. Η συνεργασία αυτή θα προωθήσει την κορυφαία παγκοσμίως σειρά τηλεοράσεων και προϊόντων ήχου της TP Vision και θα τονίσει την αυθεντική τεχνολογία Ambilight TV της εταιρείας – αλλά και τη μοναδική της ικανότητα να μεταμορφώσει την κανονική τηλεόραση σε μια συναρπαστική εμπειρία θέασης όπως καμία άλλη. Οι τηλεθεατές της Philips Ambilight TV θα απολαύσουν την πιο καθηλωτική και αυθεντική εμπειρία της παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιρικής ομάδας σε δράση, καθώς η Ambilight TV αλλάζει τα παντα!

Ως μια από τους τρεις κύριους συνεργάτες της ομάδας, η Ambilight TV θα εμφανιστεί στο μανίκι της ποδοσφαιρικής φανέλας της πρώτης ομάδας των ανδρών από τις 28 Μαΐου για να συμπέσει με τους τελικούς αγώνες της σεζόν 2022/23. Η Ambilight TV θα εμφανίζεται σε περίοπτη θέση μέσα στο γήπεδο και στους θεατές στο σπίτι. Βασικοί παίκτες από την πρώτη ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών και γυναικών θα προσκληθούν, επίσης, για να γνωρίσουν τη γκάμα προϊόντων από πρώτο χέρι – και συγκεκριμένα τη μοναδική πρόταση της Philips Ambilight TV – για να γίνουν πρεσβευτές της μάρκας. Η TP Vision, ως Βασικός Συνεργάτης του συλλόγου, θα παίξει, επίσης, σημαντικό ρόλο ως πάροχος TV & Display για την οπτικοακουστική υποδομή του νέου Spotify Camp Nou, που πρόκειται να γίνει ο μεγαλύτερος και πιο καινοτόμος αθλητικός χώρος στην Ευρώπη.

Η συμφωνία χορηγεί, επίσης, δικαιώματα TP Vision σύνδεσης με τις πρώτες ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών και γυναικών, καθώς και με τις άλλες επαγγελματικές αθλητικές ομάδες του Συλλόγου.

Η συνεργασία μεταξύ της TP Vision και της FC Barcelona αποτελεί μέρος της στρατηγικής και των δύο οργανισμών να αναζητούν προκαταβολικά συνεργάτες που μοιράζονται ίδιες αξίες και φιλοσοφία και μπορούν να συνεργαστούν για να ενισχύσουν τόσο το σύλλογο όσο και τη φήμη της εταιρείας ότι είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.

Η TP Vision και η FC Barcelona μοιράζονται ένα όραμα να πάνε τα αθλητικά γεγονότα ένα βήμα πέρα από τα συνηθισμενα δημιουργώντας ένα εξαιρετικό θέαμα για τους οπαδούς, όπου κι αν βρίσκονται. Η FC Barcelona ισχυρίζεται περήφανα ότι είναι «περισσότερο από ένα club», ενώ η TP Vision προσφέρει την Ambilight TV ως «περισσότερο από μια τηλεόραση» στον καταναλωτή.

Τα χαρακτηριστικά της Philips Ambilight TV διαθέτουν σειρές ενσωματωμένων έγχρωμων LED σε λωρίδες κατά μήκος των πίσω άκρων, που προβάλλουν ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο φωτοστέφανο – ταιριάζοντας με ακρίβεια την εικόνα στην οθόνη με τον τοίχο πίσω. Το Ambilight δίνει την εντύπωση μιας μεγαλύτερης, καλύτερης εικόνας της τηλεόρασης που εκτείνεται πέρα ​​από το φυσικά όρια της εγκατάστασης, με την τηλεόραση να φαίνεται να επιπλέει αντί να είναι στερεωμένη στον τοίχο.

Το πλεονέκτημα ενός φωτισμού σε σχήμα φωτοστέφανου «με κλίση» έχει καθιερωθεί εδώ και καιρό στον κόσμο του κινηματογράφου, αλλά η έρευνα της TP Vision έχει δείξει ότι η πρόσθετη πολυπλοκότητα του Ambilight μπορεί να επεκτείνει τη βελτίωση στον αθλητισμό και έχει ιδιαίτερη επιτυχία με το ποδόσφαιρο.

Το Ambilight έχει ήδη αποδειχθεί τεράστια επιτυχία με μία από τις υψηλότερες βαθμολογίες στη βιομηχανία καταναλωτών ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης και έχει αποκομίσει βαθμολογίες εξαιρετικά υψηλές για επαναλαμβανόμενες αγορές τηλεοράσεων μεταξύ υφιστάμενων πελατών.

Η FC Barcelona, περήφανοι πρωταθλητές της La Liga σεζόν 2022-2023, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιρικούς συλλόγους στον κόσμο, με μια πραγματικά παγκόσμια κοινότητα από εξαιρετικά ενθουσιώδεις οπαδούς και μια μοναδική ημέρα αγώνα – αλλά μόνο οι λίγοι τυχεροί θαυμαστές μπορούν να δουν την ομάδα ζωντανά στο Spotify Camp Nou.

Η συνεργασία θα παρουσιάσει το Ambilight TV σε πολλά από το κοινό της FC Barcelona και θα επιτρέψει σε όλα τα αθλήματα οι θαυμαστές να έχουν τη δυνατότητα να αναδημιουργήσουν τη μοναδική εμπειρία και το θέαμα ενός ζωντανού αγώνα στο Spotify Nou Camp Philips.

Σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο Κώστας Βούζας, Διευθύνων Σύμβουλος της TP Vision (Philips TV & Sound Europe & Americas) είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με ένα τέτοιο πραγματικό παγκόσμιο αθλητικό σύμβολο όπως η FC Barcelona. Αυτή η νέα συνεργασία είναι μια φυσική εφαρμογή, καθώς και οι δύο οργανισμοί μας επιδιώκουν να επεκτείνουν την προσφορά μας πολύ πέρα ​​από τα συνηθισμένα, ο καθένας αντιμετωπίζει τους θαυμαστές μας σε μια μοναδική εμπειρία, ζωντανά και στο σπίτι. Εκατομμύρια καταναλωτές ήδη απολαμβάνουν τις μοναδικές Ambilight τηλεοράσεις μας στα σπίτια τους και ως μέρος της στρατηγικής μας, αυτή η μακροχρόνια συνεργασία με την FC Barcelona θα απογειώσει την φανταστική εμπειρία Ambilight TV στο επίπεδο που πραγματικά της αξίζει».

Σχολιάζοντας εκ μέρους της FC Barcelona, o αντιπρόεδρος του τμήματος Marketing, Juli Guiu, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που καλωσορίζουμε την TP Vision ως τον νέο «Main Partner» της FC Barcelona. Η Barça ανέκαθεν διακρίνονταν για τη δέσμευσή της στην αναζήτηση της υπεροχής, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων και αυτή ης συμφωνία είναι ακόμα ένα επιτυχημένο παράδειγμα του γεγονότος αυτού, καθώς συνεργαζόμαστε με μια παγκόσμια ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τεχνολογιών ήχου και εικόνας. Ένα γιγαντιαίο βήμα για την εμπορική στρατηγική της FC Barcelona σε συνεργασία με μια πολυεθνική που, χάρη στην καινοτομία της Ambilight TV, έχει μεταμορφώσει την εμπειρία ενός αγώνα σε ένα συναρπαστικό και εξαιρετικά απολαυστικό ταξίδι για εκατομμύρια φιλάθλους που παρακολουθούν το ποδόσφαιρο από τα σπίτια τους».