Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε η ώρα να απογειώσετε τα πάρτι στην παραλία με τα κορυφαία ηχεία Bluetooth της LG. Τα καινοτόμα φορητά ηχεία θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στην παραλία ακόμα πιο απολαυστικές αφού μπορούν να τις μετατρέψουν σε ένα αξέχαστο beach party για εσάς και τους φίλους σας. 

Τα φορητά ηχεία της LG είναι σχεδιασμένα για τους λάτρεις της μουσικής και συνδυάζουν την άψογη ποιότητα ήχου με την κομψή σχεδίαση. Εξασφαλίζουν μια καθηλωτική εμπειρία ήχου και διαθέτουν ασύρματη συνδεσιμότητα που κάνει την αναπαραγωγή μουσικής απλή υπόθεση.

Με ισχυρή απόδοση και επάρκεια μπαταρίας, τα portable speakers της LG, XBOOM Go XG5QBK και XBOOM Go XG7QBK υπόσχονται ένα ξέφρενο πάρτι με μουσική από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διαθέτουν προστασία IP67 για να αντέχουν στο νερό και τη σκόνη, ενώ η λειτουργία Sound Boost, ενεργοποιείται με ένα πάτημα και διευρύνει το ηχητικό πεδίο. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να αφεθούν στο ρυθμό και να απολαμβάνουν μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου.

Το XBOOM XL7S κατασκευάστηκε για μεγάλα πάρτι και με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, δίνει ζωή και ενθουσιασμό σ’ αυτά. Το XBOOM XL7S έχει απόδοση έως 250W και με το τεράστιο Woofer 8 ιντσών που διαθέτει προσφέρει πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το XBOOM XL7S μπορεί να προσφέρει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών. Είτε μέσα, είτε έξω, οι νότες υψηλών συχνοτήτων ακούγονται το ίδιο καθαρά.   

Τα φορητά ηχεία της LG, εκτός από τα προηγμένα χαρακτηριστικά ήχου που διαθέτουν, δίνουν χρώμα στη μουσική, φέρνοντας μια δυναμική ενέργεια στο πάρτι. Τα φώτα εναρμονίζονται με το ρυθμό και κάθε τραγούδι αναπαράγεται με ένα χρώμα για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής, με φωτισμό που ταιριάζει στη διάθεση του χρήστη. 

Είτε απολαμβάνετε τον ήλιο, είτε απολαμβάνετε τη στιγμή γύρω από τη φωτιά στην παραλία, τα φορητά ηχεία της LG θα απογειώσουν την ατμόσφαιρα και θα αφήσουν τη μουσική να σας συνεπάρει.