Η ταχεία μεταφορά δεδομένων σημαίνει πιο γρήγορες επιχειρηματικές κινήσεις. Από σήμερα, η νέα επαγγελματική οθόνη της Philips, 40B1U6903CH, θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα.

Το νέο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με μεγάλη οθόνη 39,7 ιντσών (100  εκ. διαγ.), ανάλυση 5K2K (5120 x 2160), καθώς και ταχύτατη και πολύ-λειτουργική λύση σύνδεσης Thunderbolt™ 4.

Ανακαλύψτε ένα νέο τρόπο εργασίας

  Η σύνδεση μέσω θύρας Thunderbolt™ 4 αποτελεί μια ευέλικτη και πολύ-χρηστική λύση. Σας επιτρέπει να μεταφέρεται δεδομένα με ταχύτητα 40Gbps με εύρος ζώνης διπλής κατεύθυνσης, ενώ παράλληλα είναι συμβατή με προηγούμενες ενσύρματες συνδέσεις Thunderbolt™, USB, και DisplayPort. Ο εξοπλισμός αυτός που διαθέτει η Philips 40B1U6903CH την καθιστά ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν ταχεία μεταφορά δεδομένων, πολύ γρήγορη (1 Gbit/s) σύνδεση Ethernet και δυνατότητα παροχής ρεύματος έως και 90W σε συνδεμένες συσκευές.

Ενσωματωμένη κάμερα διαδικτύου 5MP για βελτιωμένες τηλεδιασκέψεις 

Πέραν της σύνδεσης Thunderbolt™ 4, ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Philips 40B1U6903CH που αυξάνει την παραγωγικότητα σας, είναι η ενσωματωμένη κάμερα διαδικτύου 5MP. Σχεδιασμένη να παρέχει βελτιωμένη εμπειρία βίντεο, η ενσωματωμένη κάμερα διαθέτει μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και διαδικτυακή κάμερα 5ΜΡ για υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις. Η κάμερα διαδικτύου 5MP έχει και πιστοποίηση Windows Hello™, διαθέτοντας προηγμένους αισθητήρες αναγνώρισης προσώπου, που συνδέουν τον κάθε χρήστη σε όλους τους λογαριασμούς Windows σε δευτερόλεπτα. 

Οπτικά χαρακτηριστικά και Πιστοποιήσεις της Philips 40B1U6903CH

Επιπρόσθετα στα βασικά χαρακτηριστικά της, η Philips 40B1U6903CH διαθέτει στοιχεία που καθιστούν τη θέαση πραγματικά ευχάριστη για τα μάτια σας. 

Για να αποφύγετε τις πιθανώς βλαβερές συνέπειες της υπερέκθεσης στο μπλε φως, η οθόνη αυτή φέρει πιστοποίηση TUV Rheinland Eyesafe RPF 50, που σημαίνει ότι το φίλτρο μπλε φωτός είναι πάντα ενεργοποιημένο. Επιπλέον, η οθόνη είναι σχεδιασμένη να σας προσφέρει εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής στις 178/178 μοίρες, μέσω της τεχνολογίας IPS, ώστε να βλέπετε το περιεχόμενο από σχεδόν οποιαδήποτε γωνία. Η δε υψηλή ευκρίνεια των εικόνων εξασφαλίζεται με την πιστοποίηση VESA Certified DisplayHDR 400 που κατέχει η Philips 40B1U6903CH.

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά της Philips 40B1U6903CH

Πέρα από τα ελκυστικά χαρακτηριστικά που αφορούν τη θέαση, η Philips 40B1U6903CH είναι σχεδιασμένη και για άνεση: Είναι εξοπλισμένη με συμπαγή εργονομική βάση όπου ο χρήστης ρυθμίζει την κλίση, την περιστροφή και το ύψος της οθόνης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον σχεδιασμό αυτής της οθόνης έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση και ευκολία του χρήστη ενώ το άγκιστρο ακουστικών εξυπηρετεί την εύκολη χρήση και αποθήκευση των αξεσουάρ σας. 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό της Philips 40B1U6903CH είναι ότι διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη KVM MultiClient, που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε δύο ξεχωριστούς υπολογιστές με ένα πληκτρολόγιο – ποντίκι. Επιπροσθέτως, η τεχνολογία PowerSensor της Philips 40B1U6903CH εξοικονομεί έως και 80% στο κόστος ενέργειας μειώνοντας τη φωτεινότητά της όταν δεν είναι σε χρήση.

Διαθεσιμότητα Philips 40B1U6903CH

Με όλα αυτά τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, η Philips 40B1U6903CH είναι ιδανική για τους επαγγελματίες που αναζητούν ευκολία σύνδεσης και αστραπιαίες ταχύτητες μεταφοράς χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας.

Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη από αρχές Ιουνίου στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 1.849,00 €.