Στην BEWISE εμπιστεύτηκε την επιτυχή υλοποίηση υπηρεσιών επανασχεδιασμού υποδομών δικτύου και συστημάτων η Taxiplon Hellas SA, μία από τις μεγαλύτερες Εταιρείες ταξί στην Ελλάδα, με αναπτυγμένη και βραβευμένη ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, με εξαιρετικές υπηρεσίες προς τον επιβάτη και παρουσία στα μεγαλύτερα Αστικά Κέντρα της Ελλάδας.

Το έργο επέφερε σημαντικά οφέλη αξίας για την επιχείρηση, επιτρέποντας στην Taxiplan Hellas SA να βελτιώσει τη λειτουργική αποδοτικότητα, να βελτιστοποιήσει τη χρήση πόρων, να αυξήσει το αίσθημα της ασφάλειας καθώς και να κλιμακώσει τις υπηρεσίες της προς τους τελικούς πελάτες της.

Με την νέα αυτή επανασχεδιασμένη και ανανεωμένη υποδομή, μέσω συνδυασμών λύσεων Cisco, Microsoft και Dell, κατάφερε να αποκομίσει τα κάτωθι business value benefits:

  • Ευελιξία και κλιμάκωση των πόρων
  • Απλοποιημένη διαχείριση και μείωση του footprint της υποδομής
  • Ενίσχυση της περιμετρικής ασφάλειας δικτύου
  • Επιχειρησιακή συνέχεια
  • Επιμόρφωση του προσωπικού σε νέες τεχνολογίες

«Με τη βοήθεια της BEWISE έχουμε τώρα τη δυνατότητα να προσφέρουμε μία υπηρεσία που ξεπερνά τις προσδοκίες του χρήστη, έχοντας ενισχύσει την υψηλή διαθεσιμότητα σε ζωτικής σημασίας υποδομές του οργανισμού μας», δήλωσε ο Ευάγγελος Λέκκας, Managing Director της  Taxiplon.

Η καινοτομία και οι εξατομικευμένες λύσεις είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE, η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού και CyberSecurity σε Ελλάδα, Κύπρο και Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία).  Περισσότερα για την BEWISE μπορείτε να βρείτε στο www.bewise.gr.