H Insomniac Games υ ανακοινώνει ότι το Marvel’s Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, αποκλειστικά για το PlayStation 5. Μετά την καταπληκτική αποδοχή των φίλων του Marvel’s Spider-Man το 2018 και του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales το 2020, η ομάδα εργάστηκε αδιάκοπα τα τελευταία χρόνια για να δημιουργήσει το τρίτο μέρος του franchise, το sequel που περιμένατε.

Το Marvel’s Spider-Man 2, σχεδιασμένο από την αρχή για την κονσόλα PlayStation 5, θα απελευθερώσει τη δύναμη της κονσόλας με καλύτερα γραφικά, ταχύτερη μετακίνηση με χρήση ιστού (και πτερύγια ιστού), 3D Audio και σχεδόν άμεση εναλλαγή χαρακτήρων. Εκ μέρους των ομάδων της Insomniac, του PlayStation και της Marvel Games, ανυπομονούμε να πάρετε στα χέρια σας αυτή την απίστευτη single-player εμπειρία ανοιχτού κόσμου.

Στο Marvel’s Spider-Man 2, οι παίκτες θα γνωρίσουν τη Νέα Υόρκη της Marvel ως Peter Parker και Miles Morales. Όπως είδατε στο PlayStation Showcase τον περασμένο μήνα – στην κύρια ιστορία του παιχνιδιού θα έχετε τον έλεγχο και των δύο Spider-Men σε διαφορετικά σημεία της ιστορίας. Στον ανοιχτό κόσμο, θα μπορείτε να αλλάζετε σχεδόν ακαριαία μεταξύ τους καθώς και να εξερευνήσετε το Manhattan, το Queens και το Brooklyn. Και οι δύο Spider-Men έχουν ιστορίες και αποστολές στον κόσμο αποκλειστικά για τον καθένα από αυτούς.

Όπως μπορείτε να δείτε από το box art μας, ο Peter και ο Miles είναι και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της ιστορίας μας. Το εμβληματικό κόκκινο φόντο επιστρέφει, αλλά το σκοτάδι περιβάλλει τους ίδιους και τη Νέα Υόρκη της Marvel, καθώς αγαπημένοι εχθροί όπως ο Venom, η Lizard και ο Kraven απειλούν αυτούς και τη Νέα Υόρκη της Marvel. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι το χέρι του κάθε χαρακτήρα αντικατοπτρίζει τις νέες του ικανότητες: Ο Peter με τον Συμβιώτη (Symbiote), ο Miles με τις εξελιγμένες βιοηλεκτρικές δυνάμεις του Venom.

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας, έχουμε ανακοινώσει αρκετές εκδόσεις για το Marvel’s Spider-Man 2. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 16 Ιουνίου 2023 σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης και στο PlayStation Store. Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 10:00 π.μ. τοπική ώρα στις 16 Ιουνίου 2023.

Για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες εκδόσεις (Standard, Digital Deluxe, Collector’s Edition) και τις λεπτομέρειες και τις παροχές της προπαραγγελίας, επισκεφθείτε το PlayStation.Blog.