Η απόκτηση της κατάλληλης τηλεόρασης για την παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων είναι αρκετά δύσκολη. Οι επιλογές είναι πολλές και όλοι αναζητούν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, στις 10 Ιουνίου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να πληροί μια τηλεόραση για να αποδώσει τη ζωντάνια του σταδίου και τις λεπτομέρειες στις εμφανίσεις των ομάδων, σαν να παρακολουθεί κάποιος τον αγώνα από τις κερκίδες, είναι η αστραπιαία κίνηση, η ζωντανή ποιότητα εικόνας και ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης. Οι τηλεοράσεις LGδιαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα προβάλλεται με λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα.

Χάρη στις εξαιρετικά μεγάλες οθόνες που διαθέτει η εταιρεία, στα μοντέλα της σειράς LG OLED evo C,  LG QNED82 και LG UQ81,  άνω των 65 ιντσών, ο αγώνας γίνεται πιο ρεαλιστικός, με ευκρινείς λεπτομέρειες, ομαλότερη κίνηση και με χρωματική συνοχή 100% για πλούσια χρώματα και ακρίβεια. Με τη βοήθεια του AI Picture Pro, τα αυτοφωτιζόμενα pixels φωτίζονται ένα προς ένα με αποτέλεσμα η προβολή των αθλημάτων με γρήγορες κινήσεις να γίνεται πιο ομαλή και με λιγότερη παραμόρφωση εικόνας, ενώ με τη βοήθεια του επεξεργαστή η εικόνα και ο ήχος προσαρμόζονται αυτόματα, ώστε να απολαμβάνουν οι χρήστες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, οι λάτρεις των sports απολαμβάνουν μοναδικές δυνατότητες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εκείνους, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις  ενημερώνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια, ώστε οι θεατές να μην ανησυχούν, αν θα χάσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων.

Ανακαλύψτε όλες τις τηλεοράσεις LG και ζήστε τους αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης σαν να είσαστε εκεί.