Με αμέτρητες-ποικίλες εφαρμογές σε όλον τον κόσμο, από τηλεοπτικά συνεργεία απαιτητικών εξωτερικών μεταδόσεων για την κάλυψη σημαντικών γεγονότων έως τις κρίσιμης σημασίας επικοινωνίες στις στοές μεταλλείων και τις σήραγγες οδικών αξόνων και σιδηροδρομικών γραμμών καθώς και στη ναυτιλία, αλλά και στα λιμάνια, δεν χωρά αμφιβολία ότι οι RF Κεραίες της POYNTING Antennas αποτελούν τη Νο1 λύση!

Στην Ελλάδα και παγκοσμίως, η ανάπτυξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, χθες 4G και σήμερα 5G, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του Internet of Things είχε ως αποτέλεσμα την ραγδαία ανάπτυξη και αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών με απαραίτητη την συνδεσιμότητα οπουδήποτε, κάθε στιγμή. Ανάγκες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν σχεδόν αδύνατο να αντιμετωπιστούν, σήμερα είναι εύκολο να καλυφθούν με τη χρήση 4G και 5G λύσεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε την επικοινωνία εν πλω, την κάλυψη της υπαίθρου και των παραμεθόριων περιοχών της χώρας μας για την πρόσβαση σε γρήγορο διαδίκτυο, τη διαχείριση του στόλου οχημάτων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, την Ραδιοτηλεοπτική Αγορά με τις Εξωτερικές Μεταδόσεις της και πολλές άλλες.

Όμως ένας παράγοντας που ασκεί ιδιαίτερη πίεση και λειτουργεί ως τροχοπέδη στην αξιοποίηση των 4G και 5G υπηρεσιών δεν είναι άλλος από το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας μας με τους διάφορους λόφους και τα βουνά. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως με συμβατικό εξοπλισμό δεν απαλείφονται αυτά τα προβλήματα, αλλά ούτε και εκείνα που προκύπτουν από τους εγγενείς περιορισμούς των νέων τεχνολογιών και ειδικώς εκείνης του 5G, 

Όμως, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και εσείς με μία δοκιμή, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Πάντα υπάρχει μία λύση και αυτή προέρχεται από την POYNTING Antennas, την εταιρεία που έχει την έδρα της στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, η οποία φημίζεται για την ανάπτυξη RF Κεραιών διαθέτοντας απόλυτη εξειδίκευση και εξαιρετική τεχνογνωσία, με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την υφήλιο.

Η POYNTING Antennas όχι μόνον έχει θέσει υψηλά πρότυπα ως προς τη σχεδίαση και την κατασκευή των αποτελεσματικών-ανθεκτικών Κεραιών της, αλλά και ως προς τις συνεργασίες της με τις κατά τόπου εταιρείες διανομής και υποστήριξης των προϊόντων της. 

Ως εκ τούτου η ΑΜΥ Α.Ε., Διανομέας των Κεραιών της POUNTING Antennas δεν θα μπορούσε να αποκλίνει της φιλοσοφίας της εταιρείας, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και την απαιτούμενη εμπειρία προκειμένου να συνδράμει όλους τους ενδιαφερόμενους ως προς την επιλογή εκείνης της κεραίας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις έκαστης περίπτωσης χρήσης και εφαρμογής, εξασφαλίζοντας πάντοτε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, προσφάτως η POYNTING EUROPE αναγνώρισε επισήμως την εξαιρετική συνεισφορά που έχει η ΑΜΥ Α.Ε. στην επιτυχία της. “Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά και η δέσμευση της ΑΜΥ Α.Ε. στην αρτιότητα αποτελούν ανεκτίμητα δεδομένα ως προς την προώθηση των αμοιβαίων στόχων μας,” δηλώνει ο κος. Silas Abreu, European Marketing Trainee της POYNTING EUROPE. “Αναγνωρίζουμε ότι η συνεργασία μας με την ΑΜΥ Α.Ε. μας βοήθησε να επιτύχουμε τους επιχειρηματικούς στόχους μας και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για τη συνεχή υποστήριξή της. Οι προσπάθειες της μας επέτρεψαν να διευρύνουμε την εμβέλεια της προσέγγισης μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις.” Ο ίδιος συνεχίζει: “Ως ένδειξη της εκτίμησής μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να απονείμουμε στην ΑΜΥ A.E. το Πιστοποιητικό Διανομέα Προστιθέμενης Αξίας (Value Added Distributor). Αυτή η Πιστοποίηση επιβεβαιώνει την αναγνώριση της εταιρείας ΑΜΥ A.E. ως Έμπιστου Συνεργάτη της POYNTING EUROPE. Η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η δέσμευσή της στην αρτιότητα εκτιμώνται ιδιαιτέρως.” O κος. Silas Abreu ολοκληρώνει τις δηλώσεις του αναφέροντας: “Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την ΑΜΥ Α.Ε. και να σημειώσουμε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία στο μέλλον. Την ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή της και εκφράζουμε τα ειλικρινή συγχαρητήρια μας γι’ αυτήν την αναγνώριση που της αξίζει.”

Οι RF Kεραίες της POYNTING θα φανούν χρήσιμες σε πλήθος εφαρμογών ζωτικής σημασίας, οι οποίες μπορούν να απολαμβάνουν αξιόπιστες 4G και 5G συνδέσεις μοναδικής σταθερότητας, κάτι που στο παρελθόν θα θεωρούνταν σχεδόν ανέφικτο. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την αποτελεσματική κάλυψη των δικτύων επικοινωνιών εντός σηράγγων μεταλλείων καθώς και σηράγγων οδικών αλλά και σιδηροδρομικών αξόνων, των επικοινωνιών εντός του μετρό, την σταθερή κάλυψη εφαρμογών αειφόρου ευφυούς γεωργίας και κτηνοτροφίας, την ασφαλή κάλυψη του συνόλου της ναυτιλίας, την επαρκέστατη κάλυψη των επικοινωνιών διαφόρων απομακρυσμένων περιοχών όπου δεν υφίσταται δίκτυο οπτικών ινών, αλλά και την εξαιρετική αντιμετώπιση των αναγκών της βιομηχανίας ως προς την επικοινωνία και τα δεδομένα.

Για όλες αυτές και για άλλες εφαρμογές που δεν αναφέρθηκαν, το εύρος λύσεων-προϊόντων της POYNTING Antennas είναι αποδεδειγμένα μεγάλο και πραγματικά ολοκληρωμένο. Θα πρέπει εδώ να υπογραμμιστεί ότι κύριο και κοινό χαρακτηριστικό πλεονέκτημα των RF Κεραιών της POYNTING είναι η απολαβή (σε dBi), συμβάλλοντας στη διασφάλιση του πελάτη, επιτυγχάνοντας αποτελεσματικές 4G και 5G συνδέσεις οι οποίες δημιουργούν ένα νέο ελπιδοφόρο μέλλον για το σύνολο των δραστηριοτήτων της ναυτιλίας, της βιομηχανίας, της ασφάλειας των συγκοινωνιών, της αποτελεσματικότητας του Broadcasting και της ανάπτυξης της κοινωνίας μας εν γένει.

POYNTING OMNI-296

Εκ των καλυτέρων πανκατευθυντικών dual-band Wi-Fi Κεραιών. Εφικτή είναι η σύνδεση με οιοδήποτε Wi-Fi σημείο πρόσβασης (access point), ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο παλαιότερης τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας μεταφορά δεδομένων με υψηλή ταχύτητα, πραγματικά ευρύτατη κάλυψη και συνδέσεις μέγιστης αξιοπιστίας. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι υποστηρίζει τη ζώνη των 3,5GHz CBRS, η οποία θεωρείται χρήσιμη για τις μελλοντικές εφαρμογές 5G.

POYNTING XPOL-2-5G

XPOL-2-5G ονομάζεται η 3η γενιά της ιδιαιτέρως δημοφιλούς 2×2 MIMO RF Κεραίας, περιλαμβάνοντας τη διασταυρούμενη πόλωση της POYNTING. Αξιοποιώντας τη σχετικά νέα τεχνολογία αιχμής του νανο-υλισμικού αποδίδει εξαιρετική απολαβή και ικανή βελτιστοποίηση του εύρους ζώνης (bandwidth), λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το μέγεθός της, στις περιοχές συχνοτήτων 4G και 5G.

POYNTING MIMO-3-12

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για μία εξαιρετικά αξιόπιστη πρόταση προς χρήση από τροχόσπιτα έως φορτηγά, λεωφορεία και ρυμουλκούμενα οχήματα. Η οικογένεια LTE/5G RF Κεραιών για οχήματα της POYNTING στην οποία ανήκει και η ΜΙΜΟ-3-12, συνδυάζει την κομψή σχεδίαση, την ευελιξία ως προς την εγκατάσταση και τις εξαιρετικές δυνατότητες. Αξίζει να υπογραμμίσουμε εδώ το γεγονός ότι η POYNTING διαθέτει και μοντέλα που ενσωματώνουν modem.