Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι άνθρωποι θέτουν την υγεία και την ευεξία τους ως προτεραιότητα. Αυτή η τάση έχει αυξήσει τη ζήτηση για λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ψυχικής και σωματικής υγείας.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις, όπως αυτές που προσφέρει η LG, παρέχουν μια ποικιλία προσαρμόσιμων επιλογών, για όσους θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα, να χαλαρώσουν το μυαλό και να απολαύσουν την premium ψυχαγωγία – όλα από την άνεση του σπιτιού τους.

Είτε θέλετε να κάνετε γυμναστική με εξατομικευμένες προπονήσεις, είτε να βρείτε την ηρεμία σας με εφαρμογές διαλογισμού, είτε να καθίσετε και να δείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές και ταινίες, οι Smart TV της LG σας καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία, οι τηλεοράσεις της LG κάνουν την άσκηση στο σπίτι πολύ πιο βολική, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε μια ποικιλία προσαρμοσμένων εφαρμογών και προγραμμάτων γυμναστικής, καθώς και τη δυνατότητα streaming των προπονήσεων από κινητό ή φορητό υπολογιστή σε μεγάλη οθόνη.

Ο μεγαλύτερος παγκόσμιος πάροχος γνωστών εταιριών γυμναστικής, το Xponential Fitness, συγκεντρώνει τις 10 κορυφαίες μάρκες σε ένα μέρος μέσω της ψηφιακής τους πλατφόρμας, Xponential+. Από εμβληματικές επωνυμίες όπως το Pure Barre, το Club Pilates, το YogaSix και το CycleBar και το Xponential+, προσφέρει πλήθος περιεχομένου on demand και ζωντανής προπόνησης από εκπαιδευτές με περισσότερες από 3.000 διαθέσιμες προπονήσεις – και περισσότερα από 60 νέα μαθήματα διαθέσιμα για streaming εβδομαδιαίως. Οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν τους τύπους προπονήσεων που τους ταιριάζουν περισσότερο, να επιλέξουν το επίπεδο έντασης και τη διάρκεια που ταιριάζει στο επίπεδο φυσικής τους κατάστασης ή τους στόχους τους και να απολαύσουν την ελευθερία να μπορούν να ασκούνται όποτε θέλουν.

Σε αντίθεση με πολλές εφαρμογές fitness, το Xponential+ συγκεντρώνει καθεμία από τις κορυφαίες εμπειρίες της κατηγορίας σε μια ενιαία εφαρμογή, επιτρέποντας στους συνδρομητές να απολαμβάνουν τις προπονήσεις που αγαπούν στο σπίτι και επίσης να κάνουν κράτηση σε κοντινά στούντιο Xponential Fitness διαθέσιμα σε 16 χώρες , παγκοσμίως.

Το Exercite είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή οικιακής γυμναστικής που χρησιμοποιεί τεχνολογία AI για να παρέχει σχόλια σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την τεχνική άσκησης, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιστοποιούν τη φυσική τους κατάσταση και την απόδοσή τους με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη ανίχνευση στάσης σώματος χάρη στη συμβατότητα της κάμερας και των αλγορίθμων αναγνώρισης άσκησης, η εφαρμογή παρακολουθεί με ακρίβεια βασικά σημεία του σώματος σε κάθε κίνηση, δίνοντας στους χρήστες άμεσο feedback για τη φόρμα και τη συνολική τους πρόοδο. Το Exercite θα εισαγάγει επίσης ένα στοιχείο διασκεδαστικού ανταγωνισμού και φιλικής αντιπαλότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ατομικές ή ομαδικές προπονήσεις σαν παιχνίδι, όπου θα υπάρχουν και βαθμοί κατάταξης.

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την LG Smart TV είναι η FlexIt, μια πλατφόρμα που παρέχει εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη μέσω ζωντανών συνεδριών one-on-one με τη βοήθεια κάμερας με κορυφαίους επαγγελματίες φυσικής κατάστασης και ευεξίας. Το FlexIt είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την επίτευξη και τη διατήρηση της καλής υγείας και ευεξίας, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες, τον τρόπο ζωής και τους στόχους κάθε χρήστη, καθώς και συμβουλές και «κόλπα» που θα τον βοηθήσουν, να αφοσιωθεί και να παραμένει σε καλό δρόμο.

Οι επιλογές για τους χρήστες Smart TV της LG που θέλουν να βελτιώσουν την υγεία και την ευεξία τους δεν σταματούν εκεί. Μπορούν να επιλέξουν από εξαιρετικές συνδρομητικές εφαρμογές προπόνησης όπως το Les Mills+ ή άλλες επιλογές υψηλής ενέργειας, όπως το 305 Fitness.

Τα μαθήματα 305, εμπνευσμένα από τη νυχτερινή ζωή του Μαϊάμι, που στοχεύουν στη μείωση θερμίδων, είναι πλέον διαθέσιμα στο LG Content Store παγκοσμίως. Τα μαθήματα συνδυάζουν χορευτικές κινήσεις και μουσική από DJs, με υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση, για να δημιουργήσουν μια αποτελεσματική προπόνηση 45 λεπτών για όλο το σώμα. Το 305 At Home χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες μίξεις DJ και εύκολες στην παρακολούθηση κινήσεις, με μαθήματα που διευθύνονται από μια σειρά εκπαιδευτών-διασημοτήτων της Νέας Υόρκης.

Οι έξυπνες τηλεοράσεις LG υποστηρίζουν επίσης δημοφιλείς εφαρμογές διαλογισμού, συμπεριλαμβανομένου του Insight Timer, που βοηθούν τους χρήστες να απαλλαγούν από το άγχος, το στρες και τον κακής ποιότητας ύπνο μέσω μιας σειράς αναζωογονητικού και χαλαρωτικού περιεχομένου και εργαλείων ευεξίας.

Εκτός από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές γυμναστικής και ευεξίας, οι έξυπνες τηλεοράσεις LG παρουσιάζουν μια εκτενή επιλογή υπηρεσιών ψυχαγωγίας για να ανταποκρίνονται σχεδόν στα προσωπικά γούστα ή προτιμήσεις κάθε χρήστη.

Με έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο εφαρμογών υγείας, ευεξίας και ψυχαγωγίας, οι έξυπνες τηλεοράσεις LG βοηθούν τους καταναλωτές σε όλον τον κόσμο να αποκτήσουν φόρμα, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν μια καλύτερη, πιο ισορροπημένη ζωή στο σπίτι.