Τα Weekend Deals της Vodafone επιστρέφουν! Μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, τηλεόραση και smartphones, αποκλειστικά online και μόνο για 48 ώρες, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους/ες να απολαύσουν απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία σε ασυναγώνιστες τιμές. 

Συγκεκριμένα, για το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου, όλοι/ες μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone RED Unlimited, ιδανικό για το καλοκαίρι και τις διακοπές, καθώς προσφέρει απεριόριστα data για χρήση σε Ελλάδα και Ε.Ε, απεριόριστη ομιλία προς όλη την Ε.Ε. και απεριόριστα SMS προς εθνικά δίκτυα, μόνο με 25,2€/ μήνα. Ενώ, όσοι/ες το συνδυάσουν με πρόγραμμα σταθερής Vodafone μπορούν να το αποκτήσουν μόνο με 22,7€/ μήνα και ταυτόχρονα να λάβουν δωρεάν μια φορητή συσκευή 4G internet αξίας 40€ με ενσωματωμένη κάρτα sim, ώστε να μοιράζονται τα απεριόριστα data του προγράμματος σε όλες τις συσκευές τους. 

Παράλληλα, αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα σταθερής Fiber 50 με ταχύτητα Internet 50Mbps και απεριόριστη ομιλία από το σταθερό προς εθνικά σταθερά και 360’ κινητά μόνο με 20€/μήνα, ενώ σε συνδυασμό με πρόγραμμα κινητής Vodafone η τιμή διαμορφώνεται σε 18,5€/μήνα.

Οι λάτρεις του τηλεοπτικού περιεχομένου μπορούν να απολαύσουν ατελείωτο streaming με το Vodafone TV, την πλατφόρμα που παρέχει, μεταξύ άλλων, πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών, σε περισσότερα από 25 κανάλια αλλά και στις διεθνείς υπηρεσίες περιεχομένου Netflix, Amazon Prime Video και YouTube. Και τώρα, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, όλοι μπορούν να αποκτήσουν το Vodafone TV, το σπίτι της HBO στην Ελλάδα και τη μοναδική υπηρεσία στη χώρα που ενσωματώνει την εφαρμογή Disney+ στα πακέτα της, μόνο με 9,90€ και δώρο τα 2 πρώτα πάγια, ανεξαρτήτως δικτύου σταθερής.

Στα Weekend Deals αυτής της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται και το iPhone 12 256GB σε μπλε χρώμα μόνο με 769€, το οποίο διαθέτει επεξεργαστή A14 Bionic, σύστημα διπλής κάμερας για απίστευτες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και οθόνη Super Retina XDR 6,1” και 5,4” αντίστοιχα, για εξαιρετικές εικόνες με ζωντανές λεπτομέρειες. Οι αγορές των συσκευών μπορούν να πραγματοποιηθούν και με την υπηρεσία Vodafone Flex επιλέγοντας τον αριθμό άτοκων δόσεων που εξυπηρετεί καλύτερα με ή χωρίς κάρτα.

Tα Weekend Deals θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 26/5 στις 21:00 στο  www.vodafone.gr/weekend-deals