Η HP Hellas διοργάνωσε το πρώτο webinar σχετικά με το χαρτοφυλάκιο της Poly. Το “Coffee Talk with HP & Poly”  διοργανώθηκε την Τετάρτη 24 Μαΐου και απευθυνόταν στους τελικούς πελάτες της εταιρείας.

Εκπρόσωποι από CEP (Corporate, Enterprise & Public) και SMB (Small Medium Business) τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα παρακολούθησαν το webinar και ενημερώθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο τα προϊόντα και οι λύσεις της Poly υποστηρίζουν την ασφαλή επικοινωνία και συνεργασία στον σύγχρονο εργασιακό τοπίο. 

Οι Dan Engel, Regional Sales Director και  Nathan Goldstein, Regional Solution Architect παρουσίασαν τα προϊόντα της Poly, εστιάζοντας κυρίως σε headsets, τηλέφωνα και λύσεις τηλεδιάσκεψης. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρείας όπως η απομόνωση ήχου, η συμπερίληψη όλων των συμμετεχόντων στην εικόνα και η δυνατότητα να ακολουθούν τον παρουσιαστή, κατέστησαν σαφές ότι τα προϊόντα της Poly ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητά τους και την φιλικότητά τους προς τους χρήστες.

Ο κος Χάρης Αμούργης, End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Η επιτυχία ξεκινά με ένα καλά προετοιμασμένο σχέδιο, και ένα webinar δεν αποτελεί εξαίρεση. Είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε να διοργανώσουμε αυτή την διαδικτυακή συνάντηση με αφορμή τα προϊόντα της Poly. Το ενδιαφέρον και τα θετικά σχόλια των πελατών μας, μας γεμίζουν ικανοποίηση και μας δίνουν το κίνητρο να διοργανώσουμε αντίστοιχες παρουσιάσεις στο μέλλον.»