O #1 omnichannel retailer στην Ελλάδα συμπαρατάσσει τις δυνάμεις του με τους ειδικούς της iRepair προκειμένου να προσφέρουν μαζί μια… εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής (από μόλις 20 λεπτά!) με μια απλή επίσκεψη στα καταστήματα Public.

Πόσες φορές έχει χαλάσει το κινητό ή ο υπολογιστής σας και έχετε μπει σε ένα τυχαίο κατάστημα επισκευής που είχατε την αντιμετώπιση… συνοικιακού συνεργείου αυτοκινήτων στη δεκαετία του ’80; «Άσ’το και θα σε καλέσουμε εμείς» ή «θα σου κάνω μια πατέντα» είναι μερικές από τις ατάκες που όλοι έχουμε ακούσει κατά καιρούς σε σημεία επισκευής αμφιβόλου προελεύσεως, όπου εύλογα αναρωτιέται κανείς αν οι τεχνικοί έχουν τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις ή αν οι φωτογραφίες που έχει στο smartphone θα καταλήξουν σε άγνωστα χέρια… Αν, λοιπόν, ψάχνετε μια αξιόπιστη, ταχύτατη και άκρως επαγγελματική προσέγγιση για την «περίθαλψη» των αγαπημένων σας ηλεκτρονικών συσκευών, τότε θα σας προτείνουμε μια επώνυμη λύση, η οποία μάλιστα δεν φέρει μόνο ένα όνομα, αλλά δυο: Public και iRepair!

Service… express για τις ηλεκτρονικές σας συσκευές

Με αστραπιαίες ταχύτητες κινούνται οι ρυθμοί στα σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public! Επισκεφθείτε τα και αποκτήστε πρόσβαση σε μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας που καλύπτει Android smartphone, iPhone, tablet, laptop και desktop. Εξειδικευμένοι τεχνικοί με πάνω από 16 χρόνια εμπειρίας ανταποκρίνονται άμεσα και αξιόπιστα στις απαιτήσεις κάθε δυσλειτουργίας της ηλεκτρονικής σας συσκευής, αξιοποιώντας ποιοτικά ανταλλακτικά με εγγύηση καλής λειτουργίας. Αρκετές επισκευές διαρκούν μόλις 20 λεπτά, όσο δηλαδή μια γρήγορη βόλτα στους γεμάτους συναρπαστικές προτάσεις διαδρόμους ενός καταστήματος Public. Αν απαιτείται παραπάνω χρόνος, μπορείτε να παρακολουθήσετε online την πορεία της επισκευής. Για ακόμα μεγαλύτερη εξωπραγματική ταχύτητα φροντίστε να έχετε κλείσει το ραντεβού σας! Διεκδικώντας επάξια τον τίτλο του one-stop-shop για κάθε ανάγκη τεχνολογίας, τα Public μαζί με την iRepair δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους καταναλωτές, τόσο σε επίπεδο ποικιλίας και εξειδίκευσης όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης εντός των καταστημάτων Public.


5 λόγοι για να επισκευάσετε τη συσκευή σας στα Public

  1. Νέα υπηρεσία για… εξωπραγματική ταχύτητα επισκευής συσκευών από 20’

  2. Αξιόπιστές υπηρεσίες επισκευής συσκευών με την υπογραφή της iRepair

  3. Εγγυημένο Service κάθε συσκευής & εξατομικευμένες συμβουλές τεχνολογίας

  4. Φροντίδα, αξιοπιστία και ακρίβεια σε κάθε επισκευή από τους ειδικούς της iRepair, με ασφάλεια για τα δεδομένα σας

  5. Μέχρι να επισκευαστεί η συσκευή σας περνάτε τον χρόνο σας στο ευχάριστο περιβάλλον ενός καταστήματος Public!


Για περισσότερες πληροφορίες: https://service.public.gr