Τα Public μάς συστήνουν τα audiobooks, έναν μοναδικό τρόπο να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον… σχεδόν ελεύθερό σας χρόνο!

Πόσες φορές έχετε μείνει κολλημένοι στην κίνηση στο καθημερινό σας «ταξίδι» για τη δουλειά, ακούγοντας διαφημίσεις στο ραδιόφωνο; Πόσα πολύωρα ταξίδια έχετε περάσει ακούγοντας την ίδια και την ίδια playlist, αυτήν με τα ίδια κομμάτια που ακούτε και όταν βγαίνετε για τρέξιμο; Αν αθροίσετε όλον τον παραπάνω χρόνο, προκύπτει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό της ζωής σας, το οποίο θα μπορούσατε να το αφιερώσετε σε κάτι πολύ πιο ουσιαστικό και εποικοδομητικό: στην ανάγνωση βιβλίων. Και, φυσικά, δεν εννοούμε να ρίχνετε κλεφτές ματιές στο αγαπημένο σας βιβλίο στο φανάρι, ούτε να κουβαλάτε μια ολόκληρη βιβλιοθήκη στις διακοπές σας. Η λύση έρχεται στα Public υπό τη μορφή μιας νέας προϊοντικής κατηγορίας στο site του δημοφιλέστερου omnichannel retailer στη χώρα μας, αυτής των audiobooks, σε συνεργασία με τους πρωτοπόρους του χώρου, τους δημιουργούς της πλατφόρμας Bookvoice.gr.

Τι είναι το audiobook;

Γνώριμες και αγαπημένες φωνές δημοφιλών ηθοποιών και όχι μόνο αφηγούνται εκατοντάδες τίτλους, βάζοντας μια ξεχωριστή καλλιτεχνική σφραγίδα στην ακρόαση κάθε βιβλίου, με απόλυτο σεβασμό στο αυθεντικό κείμενο. Αγοράζοντας ένα audiobook μπορείτε να το ακούσετε μέσω της εφαρμογής του BookVoice, απολαμβάνοντας αφηγήσεις από καλλιτέχνες με εμβληματικές φωνές, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, η Αθηνά Μαξίμου, ο Τάσος Νούσιας, ο Νίκος Κουρής, η Πέμη Ζούνη, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Κατερίνα Λέχου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Άρης Σερβετάλης, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Μυρτώ Αλικάκη κ.ά.

Πώς θα αποκτήσετε ένα audiobook;

Η διαδικασία αγοράς ενός audiobook από το BookVoice μέσω του Public.gr είναι εξαιρετικά απλή και μέσα σε ελάχιστο χρόνο το αγαπημένο σας βιβλίο μπορεί να φτάσει στα αφτιά σας! Αφού, λοιπόν, επιλέξετε για αγορά το αγαπημένο σας audiobook, από τη λίστα με εκατοντάδες διαθέσιμους δημοφιλείς τίτλους, κατεβάζετε την εφαρμογή BookVoice στο κινητό ή το tablet και κάνετε εγγραφή με το ίδιο email που χρησιμοποιήσατε για να πραγματοποιήσετε την αγορά. Από εκεί και πέρα μπορείτε να ακούσετε το βιβλίο σας στην κινητή σας συσκευή (smartphone ή tablet με Android ή iOS), είτε μέσω streaming είτε κάνοντας download για να μπορείτε να το απολαύσετε και τις στιγμές που δεν θα έχετε σύνδεση στο internet.

Και το πρώτο δώρο!

Γιορτάζοντας την έναρξη της συνεργασίας τους, τα δύο brands προσφέρουν στους επισκέπτες του public.gr το πρώτο τους audiobook του Bookvoice.gr δωρεάν, από μια προτεινόμενη λίστα τίτλων, για περιορισμένο χρονικό διάστημα «γνωριμίας».

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των audiobooks εδώ

Τα 5+1 πλεονεκτήματα της πλατφόρμας

1) Η εμπειρία ακρόασης της αφήγησης ενός βιβλίου με το μοναδικό ηχόχρωμα των φωνών κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών θα σας καθηλώσει, ακόμα κι αν το έχετε ήδη διαβάσει!

2) Ακούτε το βιβλίο που θα αποκτήσετε, όποτε, όπου και για όσο θέλετε, χωρίς μηνιαία συνδρομή.

3) Κάθε βιβλίο που αγοράζετε μένει για πάντα στην ηλεκτρονική σας βιβλιοθήκη.

4) Μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα προς ακρόαση όλα τα αγαπημένα σας βιβλία στην τσέπη σας, μέσω της εφαρμογής BookVoice στο κινητό.

5) Μπορείτε να ακούσετε μέσω streaming κάθε σας βιβλίο ή να το κατεβάσετε στη φορητή σας συσκευή για ακρόαση ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση στο internet.

+1) Ο κατάλογος παιδικών βιβλίων θα σας εφοδιάσει με την καλύτερη «καληνύχτα» έπειτα από μια δραστήρια μέρα!