Στο Amplify™ Partner Conference, η HP ανακοίνωσε τις νέες λύσεις εκτύπωσης HP Color LaserJet 4200/4300 και HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 και X500/X600 για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Όλοι οι νέοι εκτυπωτές της σειράς HP Color LaserJet λειτουργούν με τον γραφίτη επόμενης γενιάς της HP, ο οποίος προσφέρει έως και 27% λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και έως και 78% λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία.

Οι λύσεις εκτύπωσης υψηλής απόδοσης της HP έχουν κατασκευαστεί για να βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα και να ελαχιστοποιήσουν τις διαταραχές για τους σημερινούς υβριδικούς τρόπους εργασίας.

«Οι ευέλικτες εργασιακές ρυθμίσεις ήρθαν για να μείνουν με τις εταιρείες όλων των μεγεθών να τις χρησιμοποιούν ως τρόπο προσέλκυσης και διατήρησης κορυφαίων ταλέντων. Ωστόσο, η παραγωγικότητα των εργαζόμενων είναι το ζητούμενο για τις επιχειρήσεις», λέει ο Xavier Garcia, Global Head & General Manager, Office Print Hardware της HP. «Η σειρά Color LaserJet 4000 σχεδιάστηκε για τις μικρές επιχειρήσεις για να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα με εύκολη, αξιόπιστη και επαγγελματική εκτύπωση. Καθώς οι πελάτες μας αναπτύσσονται, η σειρά Color LaserJet Enterprise 5000/6000 είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την παραγωγικότητα και να την κλιμακώσει».

Υπεύθυνη εκτύπωση για έναν καλύτερο πλανήτη

Στο πλαίσιο της αποστολής της να παρέχει στους πελάτες της μια καλύτερη εμπειρία εκτύπωσης, η νέα τεχνολογία γραφίτη HP TerraJet προσφέρει την πιο βιώσιμη αλλά και την υψηλότερη απόδοση εκτύπωσης γραφείου που έχει επιτύχει ποτέ η HP. Το TerraJet είναι μια προηγμένη τεχνολογία γραφίτη που απαιτεί 27% λιγότερη ενέργεια κατά την εκτύπωση, έως και 78% μείωση του πλαστικού, ενώ παράλληλα παρέχει πιο ευκρινείς λεπτομέρειες με έως και 20% περισσότερα εκτυπώσιμα χρώματα. Τα δοχεία μελανιού HP TerraJet μπορούν να έχουν χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα από τα προηγούμενα προϊόντα τους και περιλαμβάνονται σε νέες λύσεις εκτύπωσης από μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις.

Υποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους

Η πρόθεση των εργαζομένων να παραμείνουν ή να εγκαταλείψουν μια θέση εργασίας αποτελεί ένα αυξανόμενο ζήτημα για πολλούς οργανισμούς, το οποίο αναμένεται να αυξηθεί καθώς τα μεγαλύτερα σε ηλικία μέλη της γενιάς Z εισέρχονται στον εργασιακό περιβάλλον. Για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν κορυφαία ταλέντα, το 60% των μικρών επιχειρήσεων έχουν εφαρμόσει αλλαγές, συμπεριλαμβανομένων ευέλικτων εργασιακών ρυθμίσεων. Έχοντας κατά νου αυτές τις τάσεις πρόσληψης, ένας αυξανόμενος αριθμός εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις υιοθετεί υβριδικούς τρόπους εργασίας. Ωστόσο, οι μισές μικρές επιχειρήσεις δυσκολεύονται να διαχειριστούν την τεχνολογία σε έναν υβριδικό χώρο εργασίας και το 91% των μικρών επιχειρήσεων εξακολουθούν να βασίζονται σε έντυπα έγγραφα για τη λειτουργία της επιχείρησής τους.

Ο νέος HP Color LaserJet 4200/4300 βασίζεται στη σειρά LaserJet Pro, την οποία εμπιστεύονται εδώ και χρόνια οι πελάτες των μικρών επιχειρήσεων, με αυξημένη αποδοτικότητα και βελτιωμένη δυνατότητα διαχείρισης. Με συμπαγή σχεδιασμό και πρωτοποριακές επιδόσεις, η σειρά 4200/4300 επιτρέπει τη μέγιστη παραγωγικότητα με γρήγορη έγχρωμη εκτύπωση και σάρωση δύο όψεων. Υποστηριζόμενη από ισχυρά εργαλεία διαχείρισης για συσκευές που δεν βρίσκονται στον ίδιο χώρο, μαζί με το κορυφαίο στον κλάδο HP Wolf Security εγκατεστημένο και προρυθμισμένο, η σειρά 4200/4300 έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να κάνουν την εκτύπωση ευκολότερη.

  • Βασικά χαρακτηριστικά του HP Color LaserJet 4200/4300:
    • Με 25% ταχύτερες ταχύτητες εκτύπωσης , οι πελάτες μπορούν να ενδυναμώσουν την ομάδα τους με τεχνολογία που επιτρέπει μεγαλύτερη παραγωγικότητα.
    • HP Smart Admin Dashboard, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο διαχείρισης εκτυπωτών για την προβολή, τον έλεγχο και τη διαχείριση των εκτυπωτών από μία μόνο οθόνη.
    • Ξεχωρίστε στην αγορά και δημιουργήστε πραγματικό αντίκτυπο μέσω έγχρωμων εγγράφων υψηλής ποιότητας.
    • Τα δοχεία μελανιού HP TerraJet έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τη σειρά HP Color LaserJet Pro 4200/4300 για να συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στη βελτίωση της ποιότητας, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά: 
  • 27% μειωμένη ενέργεια κατά την εκτύπωση 
  • 28% λιγότερο νέο πλαστικό στο δοχείο 
  • 71% λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία του δοχείου

Κλιμακούμενες λύσεις για το ανακαινισμένο υβριδικό γραφείο

Καθώς οι μικρές επιχειρήσεις αναπτύσσονται και οι ανάγκες εκτύπωσης γίνονται πιο σύνθετες, οι πελάτες χρειάζονται εκτυπωτές που να ταιριάζουν στον εξελισσόμενο χώρο εργασίας, τα χρονοδιαγράμματα και τη δυναμική τους. Με μια σειρά από κορυφαίες λύσεις στον κλάδο, η HP βρίσκεται σε προνομιακή θέση να βοηθήσει τους πελάτες μικρών επιχειρήσεων να επεκταθούν καθώς φτάνουν σε ανάγκες επιχειρηματικού επιπέδου. Οι HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 και X500/X600 είναι κατασκευασμένοι για το ανακαινισμένο γραφείο και προσφέρουν την παραγωγικότητα και την απόδοση ενός φωτοτυπικού A3 με το κόστος ενός εκτυπωτή A4. Με αυτή τη σειρά οι πελάτες μπορούν να προσαρμόσουν χωρίς να θυσιάσουν την ισχύ, την παραγωγικότητα ή την ασφάλεια.

  • Βασικά χαρακτηριστικά των HP Color LaserJet Enterprise 5000/6000 και X500/X600:
  • Προσαρμογή για πρώτη φορά στη βιομηχανία με διαμόρφωση κατά παραγγελία του χειρισμού χαρτιού, του ADF, των επιλογών φινιρίσματος και της άδειας ταχύτητας, προσφέροντας ευελιξία.
  • Σχεδιασμένο για να αποτελεί κόμβο παραγωγικότητας και ροής εργασιών με ψηφιακή επεξεργασία στη συσκευή που επιτρέπει την επισήμανση, την επεξεργασία και τη σήμανση χωρίς υπολογιστή, και όλα αυτά με τις γρηγορότερες ταχύτητες έγχρωμου laserjet A4 της βιομηχανίας.
  • Ταχύτερη και απρόσκοπτη ψηφιοποίηση με τη χρήση του HP EveryPage with Reverse and Retry, το οποίο αυξάνει την ακεραιότητα του εγγράφου, καθώς δεν χάνει ποτέ μια σαρωμένη σελίδα και μειώνει τις λανθασμένες τροφοδοσίες με την αυτόματη αποκατάσταση.
  • Το 80% των συνηθέστερων λειτουργιών αποκατάστασης ολοκληρώνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.
  • Η πιο ασφαλής εκτύπωση στον κόσμο. Το HP Wolf Security προστατεύει, ανιχνεύει και προσαρμόζεται για τις νέες απειλές. 
  • Τα δοχεία γραφίτη HP TerraJet έχουν σχεδιαστεί σε συνδυασμό με τη σειρά HP Color LaserJet Enterprise 5700 και τη σειρά MFP 5800 για να συμβάλλουν στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και στη βελτίωση της ποιότητας, σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά:

Έως και 78% λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία του δοχείου 35% από ανακυκλωμένο πλαστικό