Η νέα σειρά All In One PCs της Sony ανήκουν στην οικογένεια Vaio και προσφέρουν High Definition εμπειρία στο χρήστη τους, ενώ υποστηρίζουν χαρακτηριστικά αφής σε μία ελκυστική συσκευασία.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


L_Series_Black_Couple_OfficeΤα νέα μοντέλα απευθύνονται σε όσους θέλουν να έχουν ένα media center PC στο σαλόνι η οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού το επιθυμούν. Την παράσταση κλέβει η μεγάλη, ευκρινής οθόνη διαγωνίου 24 ιντσών, με τεχνολογία Multiple Lamp Technology, ενώ σας προσφέρει τη δυνατότητα προβολής ταινιών Blu-Ray σε ανάλυση Full HD.


Η έλευση των Windows 7, τα οποία σημειωτέον υποστηρίζουν τη λειτουργία αφής, που θα κυκλοφορήσουν από τις 22 Οκτωβρίου και έπειτα, καθιστούν σχεδόν περιττή τη χρήση ποντικιού, ενίοτε και πληκτρολογίου. Το μεγάλο πανελ αφής προβάλλει φωτογραφίες και διάφορα αρχεία multimedia, ενώ η εφαρμογή VAIO βοηθά την διεκπεραίωση ανάλογων λειτουργιών με την αίσθηση της αφής. Ουσιαστικά, υποστηρίζονται Multitouch χαρακτηριστικά, εκτοξεύοντας στα ύψη την λειτουργικότητα του interface.


H media gallery μπορεί να μάθει από τις προτιμήσεις σας, ενώ ταξινομεί τα αρχεία σας σύμφωνα με την ημερομηνία σε ένα προκαθορισμένο timeline, έτσι ώστε να έχετε σαφώς διαχωρισμένα τα αρχεία σας, ανάλογα με το πότε είχατε συλλέξει το κάθε υλικό.


Το VAIO Movie Story αυτόματα σας παρουσιάζει highlights από το υλικό που έχετε τραβήξει με την HD βιντεοκάμερα σας, ενώ τις εντυπώσεις κερδίζει και ο νέος ενσωματωμένο Music Player, ο οποίος προσφέρει ένα πολύ εύχρηστο περιβάλλον χρήσης με τεχνολογία SensMe™ που αναλύει αυτόματα την μουσική συλλογή σας, ανάλογα με τα είδη και τη διάθεσή σας.
Στο σύστημα βρίσκονται ενσωματωμένα ηχεία 5.5W + 5.5W με τεχνολογία S Master Digital Amplifier, ενώ μπορείτε να συνδέσετε διάφορες συσκευές στον υπολογιστή σας με θύρες αναλογικές ή HDMI.