Τα premium smartphone της Samsung επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε τύπο χρήστη, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας… αλλά και της νύχτας!

Πιθανότατα μέχρι τώρα να έχετε ήδη «ξεκοκαλίσει» τις αναλυτικές μας παρουσιάσεις για τα Galaxy S23, S23+ και S23 Ultra , οπότε σκοπός μας, πλέον, δεν είναι να σας ξεναγήσουμε στα πολυπληθή τεχνολογικά τους χαρακτηριστικά. Αντιθέτως, θα σας πάμε μια σύντομη… βόλτα στις διαφορετικές ανάγκες που μπορεί να προκύψουν στην ημέρα σας και στις αντίστοιχες λύσεις που μπορεί να δώσει μια συσκευή… πολυεργαλείο, όπως τα ολοκαίνουργια μέλη της οικογένειας Samsung Galaxy S23.

 

1) Μεταμεσονύχτιο… influencing

Δεν υπάρχει Galaxy S23 μοντέλο που να μην έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις φωτογραφικές του αρετές και στην ικανότητα λήψης βίντεο εξαιρετικής ποιότητας. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του  Galaxy S23 Ultra, το οποίο κάτω από τον τίτλο «Nightography» συνοψίζει μια σειρά από εξελιγμένες λειτουργίες που βελτιστοποιούν τις νυχτερινές σας λήψεις. Ο αισθητήρας 200MP επιτρέπει την καταγραφή μέχρι και του τελευταίου… ίχνους φωτός, ενώ multi-directional PDAF και Laser AF χαρίζουν άμεση εστίαση. Σημαντικό πλεονέκτημα δίνει η οπτική σταθεροποίηση (OIS), ενώ τα βίντεο αποκτούν πολυδιάστατο ήχο χάρη στη δυνατότητα εγγραφής 360ο μέσω ακουστικών Galaxy Buds2 Pro. Για τους επαγγελματίες influencers και όχι μόνο, η εφαρμογή Expert RAW επιτρέπει τη λήψη και την επεξεργασία εικόνων σε φορμάτ DSLR (RAW ή JPEG). Και το κερασάκι στην τούρτα: η λήψη βίντεο 8K στα 30fps είναι εφικτή από οποιοδήποτε Galaxy S23! Αν ψάχνετε το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» για να πρωταγωνιστήσετε στα social media ή αν απλά θέλετε να απαθανατίσετε στιγμές με ποιότητα που θα αντέχει στο πέρασμα των χρόνων, τα Galaxy S23 έχουν δημιουργηθεί για εσάς.

 

2) Gaming δίχως αύριο!

Η σειρά Galaxy S23 υιοθετεί τον καρπό της συνεργασίας της Samsung με την Qualcomm, την ειδική έκδοση «for Galaxy» για το ολοκαίνουργιο Snapdragon 8 Gen 2 chipset. Με διαδικασία παραγωγής 4nm που εξασφαλίζει υψηλές επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οκταπύρηνη CPU που χτυπά στην καρδιά κάθε Galaxy S23 επιτρέπει… ανελέητο multi-tasking, ανταποκρινόμενη ακόμα και στις πιο «βαριές» εφαρμογές. Υπάρχει, όμως, απαιτητικότερο σενάριο χρήσης από το gaming; Φυσικά και όχι, οπότε η Adreno 740 GPU επιστρατεύεται για να προσφέρει ακόμα και δυνατότητα γραφικών με ray tracing σε πραγματικό χρόνο, ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν μόνο οι ακριβότερες κάρτες γραφικών και η τελευταίας γενιάς παιχνιδομηχανές! Παράλληλα, τα έως 120Hz ρυθμού ανανέωσης της οθόνης και τα 240Hz Touch Sampling Rate σε Game Mode θα διαγράψουν ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε gamer…

 

3) Bingewatching σε… απροσδόκητα σημεία

Παρακολουθείτε σειρές σε πλοία, απολαμβάνετε ταινίες σε αεροπλάνα ή ακούτε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες σε στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και αίθουσες αναμονής; Η διασκέδαση δεν έχει ώρα και σίγουρα δεν έχει όρια, αρκεί να επιλέξετε κάποιο από τα Galaxy S23. Με εκπληκτικό στερεοφωνικό ήχο και με AMOLED οθόνες που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, τα Galaxy S23 μπορούν στη στιγμή να μεταμορφωθούν σε κέντρο ψυχαγωγίας. Τα  Galaxy S23 και S23+ έρχονται με 6.1 και 6.6 ιντσών οθόνες αντίστοιχα, με Super HDR ικανότητες και εκθαμβωτικές φωτεινότητες, προκειμένου να απολαμβάνετε streaming περιεχόμενο ακόμα και κάτω από το έντονο φως του ήλιου. Επιπρόσθετα, η οθόνη 6,8 ιντσών του Galaxy S23 Ultra διακρίνεται για την ανάλυση 3088×1440, την οποία ζηλεύει ακόμα και η οθόνη του υπολογιστή μας. Σε όλες τις συσκευές ο ρυθμός ανανέωσης (refresh rate) προσαρμόζεται ανάλογα με το περιεχόμενο και μπορεί να φτάσει έως και τα 120Hz. Για τους… αχόρταγους καταναλωτές αλλά και δημιουργούς περιεχομένου να επισημάνουμε πως μαζί με κάθε smartphone της σειράς Samsung Galaxy S23 αποκτάτε 4 μήνες YouTube Premium* συνδρομής, και 100GB αποθηκευτικού χώρου στο One Drive Cloud Storage**.

 

4) Χειρόγραφες σημειώσεις και γρήγορο σχεδιάγραμμα

Πόσες φορές έχετε ψάξει απεγνωσμένα χαρτί και μολύβι για να σημειώσετε κάτι στα γρήγορα; Πόσο συχνά είχατε την ανάγκη να καταγράψετε μια… μεγαλειώδη ιδέα της στιγμής, ένα πρόχειρο σχεδιάγραμμα ή ένα γρήγορο σκίτσο; Το S Pen, ενσωματωμένο στο σασί του  Galaxy S23 Ultra, βρίσκεται πάντα έτοιμο να υπηρετήσει τις πιο δημιουργικές σας διαθέσεις. Μέσα στον μεγάλο αριθμό των ρόλων που μπορεί να επωμιστεί, συγκαταλέγεται και η δημιουργία αποκομμάτων από πληροφορίες που θα βρείτε στο διαδίκτυο, όπως θα κόβατε ένα άρθρο από μια εφημερίδα!

 

5) Χρήση με γερές δόσεις… απροσεξίας

Αν ανήκετε στην κατηγορία των χρηστών που έχουν δει άπειρες συσκευές να εκσφενδονίζονται ακούσια από τα χέρια τους, να γλιστρούν «μόνες» τους στο πάτωμα ή να τραβάνε σαν μαγνήτης ολόκληρα ποτήρια με νερό, τότε μάλλον θα εκτιμήσετε τις αντοχές των νέων  Galaxy S23 κινητών. Με Armor Aluminum πλαίσιο και Gorilla Glass Victus 2 να θωρακίζει την οθόνη αλλά και την πλάτη, κάθε Galaxy S23 smartphone υπόσχεται να παραμείνει για αρκετά χρόνια αλώβητο από τις κακουχίες που θα το υποβάλει η αδέξια πλευρά του εαυτού σας. Διαθέτει πιστοποίηση  IP68*** για ανθεκτικότητα απέναντι σε γλυκό νερό και σκόνη. Τέλος, επειδή απροσεξίες δεν γίνονται μόνο στον φυσικό κόσμο αλλά και στον ψηφιακό, 4 γενιές αναβαθμίσεων λειτουργικού και 5 χρόνια αναβαθμίσεων ασφάλειας φροντίζουν ώστε όλα σας τα πολύτιμα δεδομένα να παραμένουν άθικτα και μακριά από κακόβουλα βλέμματα.

 


Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy S23  στο Samsung.com/gr

  • Δωρεάν Standard Παράδοση
  • Έως 36 άτοκες δόσεις

*Ισχύει μόνο για νέους χρήστες. Εξαργύρωση στην εφαρμογή YouTube εντός ορισμένων χρονικών διαστημάτων. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3LqGz1J . YouTube σήμα της Google LLC.

**Ισχύει μόνο για νέους χρήστες έως 31.12.2023, για επιλεγμένα Galaxy smartphones. Εξαιρούνται ορισμένοι χρήστες. Όροι και Προϋποθέσεις στο http://bit.ly/3yGGCis

*Τα Galaxy S23, S23+, S23 Ultra και το S Pen του Galaxy S23 Ultra διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Με βάση εργαστηριακές συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε γλυκό νερό βάθους έως 1,5 μέτρα και μέχρι 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση σε παραλία ή πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής σε νερό και σκόνη δεν είναι μόνιμη και ενδέχεται να ελαττώνεται με τον χρόνο.


Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης


Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.