Το κορυφαίο smartwatch της HUAWEI έρχεται σε δύο επιβλητικές εκδόσεις (Voyage Blue και Expedition Black), συνδυάζοντας την αριστοτεχνική σχεδίαση των πολυτελών ρολογιών με τις τεχνολογικές καινοτομίες του κινεζικού κολοσσού και με τις υψηλές… adventurefriendly αντοχές!

Το HUAWEI WATCH Ultimate δεν χρειάζεται να κοπιάσει για να κλέψει καρδιές. Με το κυρίως σώμα να έχει δημιουργηθεί από ένα πρωτοποριακό κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο, ένα νέο υλικό που χρησιμοποιείται στα πιο φημισμένα ρολόγια-πρεσβευτές της τέχνης της ωρολογοποιίας και στην αεροδιαστημική τεχνολογία, το Ultimate ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες που θέτει η ονομασία του, αποτελώντας το «απόλυτο» επίτευγμα της HUAWEI στην κατηγορία των wearable.  Κατασκευασμένο για ανθρώπους που μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε extreme outdoor περιπέτειες και… glamorous indoor events, το HUAWEI WATCH Ultimate παντρεύει αντοχές πεζοναύτη με εμφάνιση πασαρέλας! Executive αλλά και περιπετειώδης, η εμφάνιση του νέου smartwatch του κινεζικού κολοσσού υποστηρίζεται από «μνημειώδεις» αντοχές σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και σε χτυπήματα κατά τη διάρκεια παντός είδους αθλητικής δραστηριότητας.

Voyage Blue ή Expedition Black;

HUAWEI WATCH UltimateΤο HUAWEI WATCH Ultimate διατίθεται σε δύο εκδόσεις, τη Voyage Blue και την Expedition Black. Η πρώτη είναι εμπνευσμένη από την αχαλίνωτη δύναμη της άγριας θάλασσας και έρχεται με μια βαθιά μπλε απόχρωση στην κεραμική στεφάνη νανοτεχνολογίας προκειμένου να θυμίζει τους απύθμενους ωκεανούς, γεγονός που θα ενθουσιάσει όλους όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Το HUAWEI WATCH Ultimate στη Voyage Blue έκδοσή του έρχεται με ένα εντυπωσιακό μπρασελέ, κατασκευασμένο από σκληρό κράμα τιτανίου, το οποίο έχει διπλάσια αντοχή από τον ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά είναι πολύ ελαφρύτερο σε βάρος. Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή για ένα μοναδικό λουράκι από υδρογονωμένο καουτσούκ νιτριλίου (HNBR), την οποία συναντάμε και στην Expedition Black εκδοχή του ρολογιού. Αμφότερες οι εκδόσεις ξεχωρίζουν για το πολύ λεπτό AMOLED πάνελ που προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφειριού υψηλής αντοχής. Εκτός από τα δυο κουμπιά (3D Rotating Crown και Function) της δεξιάς πλευράς που έχουμε συναντήσει και σε προηγούμενα μοντέλα της HUAWEI, το Ultimate μάς συστήνει και ένα επιπρόσθετο πρακτικό κουμπί Assist στα αριστερά, παραπέμποντας ακόμα πιο έντονα σε κλασικό πολυτελές ρολόι υψηλών προδιαγραφών.

Σύμμαχος από το meeting στο γραφείο μέχρι τον βυθό της θάλασσας!

Το HUAWEI WATCH Ultimate, ως εξελιγμένο smart watch, υποστηρίζει πλήθος λειτουργιών, συμβατές τόσο με Android όσο και με iOS κινητά, όπως κλήσεις Bluetooth, γρήγορες απαντήσεις, αναπαραγωγή μουσικής, υπενθυμίσεις κ.ά. Αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο στον καρπό σας προκειμένου να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη κατά τη διάρκεια κάθε πολυάσχολης ημέρας. Παράλληλα, όμως, αναλαμβάνει και την ολοκληρωμένη εποπτεία της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας. Στο «οπλοστάσιο» ευεξίας του ρολογιού περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων παρακολούθηση ύπνου και άγχους, βελτιωμένη ανάλυση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΔ) με πιστοποίηση CE MDR, ειδοποίηση καρδιακού ρυθμού, ακριβής έλεγχος αρτηριακής ανελαστικότητας και ολοήμερη παρακολούθηση SpO2.

Για κάθε εξόρμησή σας στο ύπαιθρο, το ειδικό «Expedition Mode» σάς βάζει σε κλίμα κάμπινγκ και πεζοπορίας. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα εντοπισμού θέσης, μέσω Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, υποστηρίζεται επαγγελματική εμφάνιση των δεδομένων εξερεύνησης σε εξωτερικούς χώρους, μέτρηση οξυγόνου αίματος, παροχή outdoor εργαλείων κ.ά.

 

Στον αντίποδα, οι λάτρεις του υγρού στοιχείου θα εκτιμήσουν τις αναβαθμισμένες δυνατότητες κατάδυσης, καθώς το HUAWEI WATCH Ultimate τοποθετεί ακόμα ψηλότερα τον πήχη της αντοχής στο νερό, επιτρέποντας κατάδυση 100 μέτρων, διατηρώντας τις δυνατότητες ήχου ακόμα και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας! Ο πατενταρισμένος αδιάβροχος σχεδιασμός επιτρέπει στο HUAWEI WATCH Ultimate να αντέχει σε ακραίες πιέσεις (αντοχή 24 ωρών σε βύθιση έως 100 μέτρων), αποσπώντας έτσι πιστοποιήσεις ISO 22810 και EN13319. Σε επίπεδο λογισμικού, η λειτουργία κατάδυσης έχει 4 διαφορετικά mode, ενώ το ρολόι χρησιμοποιεί τον δοκιμασμένο αλγόριθμο αποσυμπίεσης Bühlmann για την αδιάκοπη παρακολούθηση δεδομένων κατάδυσης αλλά και την παροχή προτάσεων με βάση το περιβάλλον σε πραγματικό χρόνο. Μπορούν, επίσης, να οριστούν πάνω από 20 υπενθυμίσεις, διευκολύνοντας την οργάνωση σχεδίων κατάδυσης.

Ρολόι για τον καρπό, όχι για το κομοδίνο!

Για όλα τα παραπάνω δεν θα χρειάζεται ευτυχώς να ψάχνετε πρίζα για φόρτιση κάθε μέρα. Το HUAWEI WATCH Ultimate διαθέτει μπαταρία με εξαιρετική αυτονομία, η οποία μπορεί να αγγίξει μέχρι και τις 2 εβδομάδες! Η επαναφόρτισή της πραγματοποιείται ταχύτατα, με το 25% να καλύπτεται μέσα σε μόλις 10 λεπτά για ένα γρήγορο «pit stop», ενώ η πλήρης φόρτιση δεν ξεπερνά τη μια ώρα.


Πλεονεκτήματα

  • Design υψηλής αισθητικής και premium ποιότητα κατασκευής
  • Σώμα από κράμα υγρού μετάλλου με βάση το ζιρκόνιο
  • 1.5″ LTPO AMOLED οθόνη με ανθεκτικό γυαλί από ζαφείρι
  • Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG) ιατρικού επιπέδου
  • Ανίχνευση Αρτηριακής Ανελαστικότητας
  • Λειτουργία Scuba Diving για καταδύσεις
  • Πλήρης φόρτιση σε μία μόλις ώρα

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.


Το HUAWEI WATCH Ultimate, το νέο smartwatch υψηλής τεχνολογίας της Huawei που ξεπερνά τις προηγούμενες κορυφαίες κατηγορίες της, θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 7 Απριλίου.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.