Η CPI παρουσίασε σήμερα στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, στην Αίθουσα Ερμής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, τα οικονομικά της αποτελέσματα καθώς και τις προοπτικές για το 2023. Η παρουσίαση αυτή αποτελεί μέρος ενός πιο εντατικού πλάνου εξωστρέφειας της εταιρείας προς το Επενδυτικό κοινό.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Άρη Παπαθάνο, Διευθύνων Σύμβουλο της CPI ενώ συμμετείχαν οι Άλκης Ρουγγέρης, Εμπορικός Διευθυντής, Γιώργος Αντύπας Οικονομικός Διευθυντής και Θεόδωρος Κρίντας, Σύμβουλος Επενδυτικών Σχέσεων από την Koubaras Ltd. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο περιβάλλον της αγοράς, τους κινδύνους και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μέσα σε αυτό και τις ενέργειες που κάνει η CPI για να εκμεταλλευτεί τα δυνατά της σημεία και να αναπτυχθεί. Όπως αναφέρθηκε, η εταιρεία στοχεύει σε οργανική ανάπτυξη ενώ παράλληλα διερευνά ενεργά και την ανόργανη ανάπτυξη ώστε να βελτιωθούν περαιτέρω τα μεγέθη της σε επίπεδο εσόδων και κερδοφορίας. Τέλος, παρουσιάστηκαν οι στόχοι βιώσιμης ανάπτυξης που έχουν τεθεί για την τρέχουσα χρονιά σε τρεις καθοριστικής σημασίας άξονες για τη CPI, τους Ανθρώπους, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.