Η Zegetron, στοχεύοντας στην ευκολότερη πρόσβαση των καταναλωτών στα προϊόντα της, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία Expert για ακόμα καλύτερη διάθεση των προϊόντων της.


mionavpix360H Zegetron αυτή στιγμή με τη διεύρυνση των εργασιών της αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Ελλάδα, στο χώρο της πληροφορικής και του video gaming. Σήμερα, η Zegetron αντιπροσωπεύει και στους δύο τομείς των δραστηριοτήτων της μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στην Ελλάδα: Mio Technology, Sega, Konami, THQ, Black Bean, Bethesda, Warner και Thrustmaster.


H Expert με δίκτυο 117 σημείων πώλησης συγκαταλέγεται στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου με μερίδιο αγοράς 15%. Αποστολή της εταιρείας είναι να βρίσκεται πρώτη στην επιλογή των καταναλωτών με υψηλές προσδοκίες δίνοντας προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και στην προσφορά μιας πλούσιας γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών. Στόχος της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση μετά την πώληση και η δημιουργία σύγχρονων χώρων πώλησης.


Με τη νέα συνεργασία των δύο εταιρειών, τα προϊόντα μας θα είναι διαθέσιμα σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Expert, το οποίο αποτελείται από 117 καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που συνεχίζουν να αυξάνονται. Οι καταναλωτές θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να βρίσκουν τα προϊόντα της Zegetron σε κάθε κατάστημα πληροφορικής σε όλη την Ελλάδα, απολαμβάνοντας παράλληλα ακόμη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση.